To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

kubas - Śro 03 Lut, 2010

Cytat:
Zgodnie z nowelą za demontaż pojazdów poza wyspecjalizowaną do tego stacją lub wymontowywanie z aut wycofywanych z eksploatacji części będzie groziła kara od 10 tys. zł do 300 tys. zł.
Zmiana prawa pozwalająca uznać samochód niespełniający pewnych wymagań za wycofany z eksploatacji ma na celu ochronę środowiska. Po ulicach poruszają się często auta, z których wycieka olej i inne płyny, oraz takie, które emitują dużo spalin. Nowe rozwiązanie ma sprawić, że takich przypadków będzie znacznie mniej.

heheh popierdolilo ich... k-mart widze ze szybko musze 205 sciagac od ciebie bo zaraz dopieprza jeszcze jakis podatek...

Barejka - Śro 03 Lut, 2010

ale klasykow o_O o_O
http://speedhunters.com/a...tly-german.aspx

M - Śro 03 Lut, 2010

Kubas mnie uswiadomił ze to dzieki pisiorom,sld i pslowi bedziemy mieli takie prawo
http://orka.sejm.gov.pl/S...enAgent&6&56&50

Czyli weto też przepadło

kubas - Śro 03 Lut, 2010

zajebie ich ! zaraz sie okaze ze dostane pismo ze musze oddac puga do demontażu...
mi - Śro 03 Lut, 2010

kubas napisał/a:
Po ulicach poruszają się często auta, z których wycieka olej i inne płyny, oraz takie, które emitują dużo spalin

mój się nie porusza (za często), liczy się? xD

Jakarti napisał/a:
mi napisał/a:
kubas napisał/a:
dobra guma to podstawa xD

pffffff, frajerstwo...

powiedzial swiezo upieczony tata :D

bez takich proszę! Moim zdaniem przypadkowe zajście w ciążę w tych czasach wynika albo ze skrajnego frajerstwa, albo fanatyzmu religijnego (czytaj: stawiania antykoncepcji na równi z szatanem).

Pozdrawiam :>

Loko - Śro 03 Lut, 2010

eM napisał/a:
Kubas mnie uswiadomił ze to dzieki pisiorom,sld i pslowi bedziemy mieli takie prawo

Czyli weto też przepadło

Wyniki głosowania powinny zawsze być prezentowane przy każdej kontrowersyjnej decyzji sejmu, bo ja tropem myślenia rządzi PO, czyli wina po już w zasadzie w głowie zaczynałem wieszać psy.

M - Śro 03 Lut, 2010

mysle ze to bedzie swietny grunt merytoryczny do dyskusjki, absolutnie sie zgadzam;
speed555 - Śro 03 Lut, 2010

filomatic napisał/a:
w Poznaniu przybyło 50% dziur i w zeszłym tygodniu miałem okazję skasować przednią oponkę... tragedia na drogach :wall:

Ja dlatego schowałem saxo na zime zeby sie nie niszczyło i jezdze do pracy sejem rajdówką:P

Loko - Śro 03 Lut, 2010

Ktoś umie znaleźć wyniki głosowania, interesują mnie sprawy, zamykania w psychiatryku przez policjantów i to badziewie z cenzurą internetu.
Kubas?

M - Śro 03 Lut, 2010

Trzeba dotrzeć do konkretnej ustawy, a potem to juz znajdziesz na liscie ustaw do glosowania
PieQt - Śro 03 Lut, 2010

eM napisał/a:

Czyli weto też przepadło

świetna sprawa, zapominamy że rząd to nie sejm i w sejmie siedzi nie tylko PO, ale i inne partie

dziwi mnie, czemu media o tym nie mówią wcale, przecież najłatwiej przyszywać łatki (tak jak na forum to jest robione przy tej okazji i innych), a przecież odpowiedzialność partyjna w sejmie jaka jest - każdy widzi po głosowaniu

żeby nie było w tym przypadku nikogo nie bronię, ani nie oczerniam - po prostu nie wiedziałem, że można znaleźć takie rzeczy w internecie, a to wbrew pozorom bardzo ważna informacja

M - Śro 03 Lut, 2010

Zaryzykowałbym stwierdzenie ze nawet kardynalna
GeKo - Śro 03 Lut, 2010

I na tej podstawie możemy powiedzieć że dzięki nieobescym z PO przerżnęli ustawę.
Bonczek - Czw 04 Lut, 2010

Reklama dzwignia handlu, powstana firmy dzieki ktorym zarejestrujemy auta za granica i beda mogli nam skoczyc - bo znajac zycie takie przepisy beda forsowac tylko w Polszy :/
Vlodarsky - Czw 04 Lut, 2010

Bonczek,
jak będziesz musiał zrobić przegląd jak k-mart w Szwajcarii, albo w Niemcowie to się obsrasz doprowadzając samochód do norm jakie tam panują.