strick - Czw 26 Cze, 2008 Dlatego lewap sie wyprzedawał saxorulez - Czw 26 Cze, 2008 A to jego fura?MoRToN - Czw 26 Cze, 2008 Ta, tylko co sie stało ? Od strzału rozrządu by sie chyba skrzynia nie posypała ?strick - Czw 26 Cze, 2008 Popatrz na nick sprzedawcy, a poza tym, juz kiedys pokazywał zdjecia na BPGreg - Czw 26 Cze, 2008 Na 100% to jest auto lewapa, jeździło właśnie w Katowicach.
Grubo poszło... Ciekawe, co się stało. strick - Czw 26 Cze, 2008
Greg napisał/a:
jeździło właśnie w Katowicach.
W katowicach, ale na siemianowickich tablicachGreg - Czw 26 Cze, 2008
strick napisał/a:
Greg napisał/a:
jeździło właśnie w Katowicach.
W katowicach, ale na siemianowickich tablicach
Faktycznie.
Ale:
Sprzedający lewap84 (100)Greg - Czw 26 Cze, 2008 "Plotki niesę": podobno skrzynia zgrzytnęła przy normalnej zmianie biegów no i się auto skończyło... jakim cudem aż taka demolka?MoRToN - Czw 26 Cze, 2008 Ale tak se patrze... 10 tysi i autko lala...Greg - Czw 26 Cze, 2008
MoRToN napisał/a:
Ale tak se patrze... 10 tysi i autko lala...
Chyba to zbyt optymistyczna wycena.pcs - Czw 26 Cze, 2008 czy ludzie wciskaja w clio sprzeglo ....
w moim po ponad 100tys km i nadprogramowym momencie, skrzynia jest bardzo precyzyjna (nie do porownania do PSA) i nie mysli nawet zgrzytnac ....FreeMan - Pią 27 Cze, 2008
MoRToN napisał/a:
Ale tak se patrze... 10 tysi i autko lala...
jakby ktos sie dowiedzial co dokladnie sie stalo to ja czekam na info, zastanawiam sie czy jutro nie pojechac po to clio
moim zdaniem Morton wycena ktora podales jest przesadzona, oczywiscie jak dla mnie..
info z KRC
maaaly napisał/a:
dominikd6 napisał/a:
Jeszcze jeden sport, tym razem uszkodzony silnik i skrzynia:
Coś jest z nim nie tak. Mieszkam jakieś 500m od miejsca gdzie to Clio stoi i jeszcze jakieś 2tyg temu widziałem je stojące na blacharni w pobliskim salonie Renault z wybitymi szybami i dość pogniecionym przodem.
info od nas :
lewap napisał/a:
niestety nie mam już do czego, miałem grube problemy techniczne z autem, i nie zdążyłem założyć , szczegóły moich problemów technicznych wkróce...
teraz to mysle ze kolega lewap czegos nie napisal w ogloszeniu..MoRToN - Pią 27 Cze, 2008 Ja juz policzyłem ze sporym zapasem. Zrobić nowy rozrząd, nowe poduchy silnika itp.
Jesli okaże się bezwypadek to chyba można to nazwać okazją FreeMan - Pią 27 Cze, 2008
MoRToN napisał/a:
Ja juz policzyłem ze sporym zapasem. Zrobić nowy rozrząd, nowe poduchy silnika itp.
Jesli okaże się bezwypadek to chyba można to nazwać okazją
wlasnie spedzilem poranek rozmawiajac z naszymi mechaniorami na serwisie. Wszyscy sa zgodni ze na 99,9% lewap zapomnial napisac ze silnik jest zatarty. Moglo wszystko strzelic przy duzej predkosci i poukrecac sie po koleji... generalnie najprawopodobniej wal i blok tez bede do wymiany... wiec treba sie nastawiac na caly drugi silnik ze skrzynia.Anonymous - Pią 27 Cze, 2008 uszkodzone koło zamachowe niezła demolka , rok produkcji 2005 ,29000km
przebiegu i się tak rozsypało... dziwne .