Jakiś baran przytarł na parkingu dla pracowników...
Kondziu i jak? coś wiadomo
postraszyłeś ich kolegami z siłowni?
Michał - Czw 11 Lut, 2010 przeca to czerwoni !!
ja w srodku, po mojej prawej łukasz, em kuca , i kondzio w afroMarek23 - Czw 11 Lut, 2010
Michał napisał/a:
Japa kapciu
tak mówie do twojej starej jak jest niegrzeczna, podsłuchiwałeś
A teraz przeczytaj to dokładnie i zapamietaj.
Widzę to tak:
Dogadujesz mi, ja Tobie, czasem jest to smieszne,czasem nie,ale w sumie to nic wielkiego. Natomiast drogi Michale, akurat mi nie pasują żarty na temat mojej matki.
Rozumiesz to synku? Więc nigdy już z takim zartem nie wyskakuj,BARDZO CIE O TO PROSZE. Moge Cie tylko zapewnic,ze ponowny taki wybryk bedzie miał duże konsekwencje,mam nadzieję,ze wiesz o co mi chodzi. Pozdrawiam i dziekuje,że to przeczytałeś. Bez odbioru.martin.h - Czw 11 Lut, 2010
Michał napisał/a:
przeca to czerwoni !!
ja w srodku, po mojej prawej łukasz, em kuca , i kondzio w afro
M - Czw 11 Lut, 2010 A ja bardzo prosze o nie awanturowanie sie na forum i przyzwoitość.
Co żarty to żarty a reszte na pw.PiTT - Czw 11 Lut, 2010
Marek23 napisał/a:
Michał napisał/a:
Japa kapciu
tak mówie do twojej starej jak jest niegrzeczna, podsłuchiwałeś
A teraz przeczytaj to dokładnie i zapamietaj.
Widzę to tak:
Dogadujesz mi, ja Tobie, czasem jest to smieszne,czasem nie,ale w sumie to nic wielkiego. Natomiast drogi Michale, akurat mi nie pasują żarty na temat mojej matki.
Rozumiesz to synku? Więc nigdy już z takim zartem nie wyskakuj,BARDZO CIE O TO PROSZE. Moge Cie tylko zapewnic,ze ponowny taki wybryk bedzie miał duże konsekwencje,mam nadzieję,ze wiesz o co mi chodzi. Pozdrawiam i dziekuje,że to przeczytałeś. Bez odbioru.
ja to widzę tak, jeździcie ostro po sobie, wg. mnie nieco bez sensu
ale co do żartów nt. rodziny to należy uszanować wolę drugiej osoby
jeśli ktoś nie akceptuje tego typu żartów to ma do tego święte prawo i tak bym to pozostawiłkamil - Czw 11 Lut, 2010 Pitt dlatego ty zawsze możesz jechać po mojej starej. Zresztą twoja tez daje rade KonradMK - Czw 11 Lut, 2010
ale to "synku" było lepsze niż sweterBarejka - Czw 11 Lut, 2010 Marek23, nie licz ze dojedziesz od wawrszawy do siedlec w 40 minut tyle sie jedzieo 2 w nocy od sulejowka do siedlec. Jesli w dzien to obstawiam conajmniej 1.5 h po modernizacji drogi co bedziesz robil w sdl? Michał - Czw 11 Lut, 2010
Cytat:
Moge Cie tylko zapewnic,ze ponowny taki wybryk bedzie miał duże konsekwencje,mam nadzieję,ze wiesz o co mi chodzi. Pozdrawiam i dziekuje,że to przeczytałeś. Bez odbioru.
Anonymous - Czw 11 Lut, 2010 boże nie dość ze dopierdala śnieg na zew. w warszawie to jeszcze powiało chłodem w tym temacie od Rarka32 a kondziu jest idiotą i oddał auto w dobre ręce PieQt - Czw 11 Lut, 2010 droga Siedlce Warszawa, to droga tysiąca wysp ... jak przejedziesz, to będziesz wiedział co to znaczy
poza tym często stawiają koziołki ... niestety jeden poznałem od strony finansowej ... bez sensu modernizacja tej drogi byłaBarejka - Czw 11 Lut, 2010 musieli w cos ta kase utopic, swoja droga ciekaw jestem ile dokladnie tych wysp jest a fotoskrzynka tylko w KAŁ u szyn-ie, ale nigdy nie widzialem zeby byl aktywny M - Czw 11 Lut, 2010 był Griffin
jest Gołąb