Niemy - Śro 21 Mar, 2007 no jasne!
juz dawno nie spalem blisko Ciebie strick - Śro 21 Mar, 2007 A co Niemy Ci dywan zafajdał? Jakarti - Śro 21 Mar, 2007 chyba mi sie cos jebie ze wspomaganiem...Loko - Czw 22 Mar, 2007 A co się dzieje?
Mam nadzieje zę nie zapominasz zę to punciak, nie wiem jak w HGT, ale w słabszych wersjach wystarczy pare razy pokręcić kierą i wspomaganie coraz słąbiej działa, aż przestaje działąć całkiem.qbus - Czw 22 Mar, 2007 Zupelnie jak w Saxo hehe a wlasnie przy okazji to czy kazde saxo tak ma czy tylko model zowy ?Loko - Czw 22 Mar, 2007 Hmm ciezko powiedzieć , mi się nigdy nie zdażyło, no ale tez chyba nigdy nie napieprzałem kierownicą to w jedna to w drugą jak na kjsie Misiek_lbn - Czw 22 Mar, 2007 http://motoryzacja.interi...adar,886092,415
:570:saxorulez - Czw 22 Mar, 2007 mi czasaem sie zacina na sekundkę przy szybkim kręceniu..
podobno to wina jakiegoś przekażnikaKonradMK - Czw 22 Mar, 2007 Jaka u mnie po zmianie z 175 na 205 jest zajebiście ciężko kręcić ale to kwestia tygodnia żeby się przyzwyczaić. to jak z moim sprzęgłem - niektórzy nie mają siły go wcisnąć a dla mnie chodzi leciutko Jakarti - Czw 22 Mar, 2007 nie... chyba cos sie jebie.. czasem sie odlacza calkowicie.. jak zrobie KJS'a szybkiego ale tez nie zawsze.. od sprzegla to mam noge kulturysty
ja zmienilem z 175 chyba na 195 i fakt.. jest ciezko.. ale cos sie jebie oby do Lublina wytrzymalo wtedy bedzie cieplej, a ten samochodzik w cieple dziala najlepiej - zima i niskie temperatury to wrog HGT Anonymous - Czw 22 Mar, 2007
Jakarti napisał/a:
nie... chyba cos sie jebie.. czasem sie odlacza calkowicie.. jak zrobie KJS'a szybkiego ale tez nie zawsze.. od sprzegla to mam noge kulturysty
ja zmienilem z 175 chyba na 195 i fakt.. jest ciezko.. ale cos sie jebie oby do Lublina wytrzymalo wtedy bedzie cieplej, a ten samochodzik w cieple dziala najlepiej - zima i niskie temperatury to wrog HGT
Ach ta południowa krew Ale mój C2 tż nie lubi zimy. Za dużo elektroniki, pewnikiem.Misiek_lbn - Czw 22 Mar, 2007 słyszeliście o czymś takim jak włożenie do Punto HGT skrzyni z diesla podobno dzięki temu spalanie jest ok 5-6 litrów... ma takie coś prawo bytu, i żeby nie wpływało znacząco na osiągi anjas - Czw 22 Mar, 2007
sharxhunter napisał/a:
słyszeliście o czymś takim jak włożenie do Punto HGT skrzyni z diesla podobno dzięki temu spalanie jest ok 5-6 litrów... ma takie coś prawo bytu, i żeby nie wpływało znacząco na osiągi
kurde, przez chwilę pomyślałem, że to 1 kwietnia dzisiaj i chciałem dać parę uśmieszków w odpowiedzi... patrzę jednak w kalendarz - nie! 22 marca dzisiaj!
w takiej sytuacji trudno mi skomentować tego posta, nie przekraczając pewnych granic kultury osobistej...Misiek_lbn - Czw 22 Mar, 2007 są to słowa osoby, która ma kilka sportowych samochodów, i raczej zna się conieco, i też mówi że nikt mu w to nie wierzy... możesz skomentować to w jaki tylko sposób chcesz, bo nie ja to wymyśliłem... pytam tylko czy to możliwe, i jak wam się to widzi...anjas - Czw 22 Mar, 2007 tak jasne, napisz mi teraz że jakiś gość wpadł na to, że wystarczy włożyć skrzynię od diesla do hgt i hgt pali 5-6 litrów zamiast 9-10 i nie traci osiągów. A inżynierowie fiata na to nie wpadli...
(a może to lobby naftowe nie dopuszcza wprowadzanie takich genialnych i nowatorskich rozwiązań, bo sprzedawałoby się za mało ropy?)