speed555 - Sob 20 Lut, 2010 Hmm ja jutro (a raczej dzis) jade w tarnowie 3. eliminacje snowdrift i jak bez strat sprzetowych sie obejdzie to chyba teZ pojade na bonarke.rzeźnik. - Sob 20 Lut, 2010 agent pokibicował bym ci ale będe daleko i pijany Anonymous - Sob 20 Lut, 2010 Tymczasem dziś w akcji Tylko się nie śmiać!!!
ŁAPA !!
a gdzie tam jest ten snow??Anonymous - Sob 20 Lut, 2010 Łapa byłą tylko i tak jest słąba w clio A Śnieg hmm stopniał KarQ - Wto 23 Lut, 2010 Zastanawiam się czy nie jechać, miałby ktoś chęć
Widzę, że chyba i Fydi nam się na galerianki porywa
No proste. qbus też jedzie. Jakiś spot? Dotykanie antenkami? Rozdawanie kalendarzy itd.?Anonymous - Czw 25 Lut, 2010 No ja startuje i jeszcze luk303 z Krc 16v więc cośtam będzie hh Szkoda że speed555 zrezygnował speed555 - Czw 25 Lut, 2010 Ja jade na SuperOes do Kielc polatać Evo , ale niestety tylko na prawym;( A w niedziele Memoriał w Wieliczce jako foto.fydi - Pią 26 Lut, 2010 AAAchhh zmieniłem na letnie! Teraz idzie jak tramwaj! Mistrz wyścig! Jutro nie będzie lajtowego kółka.. Idę o życie! byle nawrotów nie porobili. nie mam ręcznego, a promień zawracania w willim jest eee.. okropnie dużyAnonymous - Pią 26 Lut, 2010 U mnie odwrotnie... Auto wybebeszone a na zimie trakcji brak... Za to łapę mam zrobioną 106 - Sob 27 Lut, 2010 i jak? ade - Sob 27 Lut, 2010
106 napisał/a:
i jak?
prosto, krecimy sie wokol slupa, prosto, nawrot, wokol slupa, prosto meta:D:PAnonymous - Sob 27 Lut, 2010 Powiem tak Trasa kiepska... Tzn... Bez idealnego ręcznego przejazd bez zaliczenia krawężnika niemożliwy... Na szczęście speedline twarde...
Fydi 9 w klasie ja 10 w klasie na 12... Reszty nie kojarzę z nazwiska »
12 w klasie Clio Sport ale w 1 przejeździe zaspa a w 2 i tak kiepsko...