PiTT - Wto 15 Gru, 2009 Michał - Wto 15 Gru, 2009 PiTT - Wto 15 Gru, 2009 Anjas i jak UFC?
ja wczoraj trochę pograłem i mi się podoba
można zdrowo zajebać z sofixaanjas - Wto 15 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
Anjas i jak UFC?
nie miałem czasu za bardzo i popykałem z pół godzinki, ale ogólnie podoba mi się
Można się wyżyć.
Zacząłem karierę jako nowy zawodnik, na on-line jeszcze przyjdzie czas PiTT - Wto 15 Gru, 2009 a jak nazwałeś zawodnika? KonradMK - Wto 15 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
a jak nazwałeś zawodnika?
twoja stara anjas - Wto 15 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
a jak nazwałeś zawodnika?
o jak to, Andrew Lepper!Kamilbike - Wto 15 Gru, 2009 Ja swoje UFC jakis czas temu sprzedalem, ale grajac w nie 4 dni z rzedu mialem purchle na kciukachod krecenia cwierc kolek . Na on-line jest pierdolancko ciezko, nie potrafilem wytrzymac dluzej niz jedna runde, moze to tez przez to ze net mi sie cial i jak klepalem rozne kombinacje to w ogole nie wchodzily tak jak w grze z kompem, ale mimo wszystko gra wciaga PiTT - Nie 20 Gru, 2009 UFC jest kosior, trochę napierdzielałem wczoraj, konkret łapy bolą
graliśmy na 2 pady i wtedy jest najlepsza zabawa
na chwilę włączyliśmy Knockout Kings 3 i jednak UFC daje więcej frajdy
KK3 jest bardziej techniczna, ale i sporo wolniejsza, trzeba zupełnie inaczej grać
ogólnie polecam jak ktoś chce się wyżyć k-mart - Czw 24 Gru, 2009 wlasnie sobie sam sprawilem na swieta "assasins creed 2".
Ciekawe jak to dzialaanjas - Pią 25 Gru, 2009 Pograłem dziś 2 godziny w Modern Warfare II na PS'ie. Klaaaaasaaaaa!!!
Misje fajne, ale po sieci wymiata jak cholera.
Nie mogłem się oderwać.qbus - Pon 28 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
wlasnie sobie sam sprawilem na swieta "assasins creed 2".
Ciekawe jak to dziala
ziom powiedz mi czy zeby zaglebiac sie w 2 czesc potrzebna jest znajomosc 1? ponoc dobra byla ale mocno powtarzalna i na dluzsza mete nudna przez co nie chce mi sie z tym tytulem kompletnie obcowac a ta 2 z tego co mi wiadomo daje rade.
gral juz ktos w Uncharted 2 na ps3? czekam az troche stanieje bo narazie ceny zabijaja.zefir - Pon 28 Gru, 2009
qbus napisał/a:
k-mart napisał/a:
wlasnie sobie sam sprawilem na swieta "assasins creed 2".
Ciekawe jak to dziala
ziom powiedz mi czy zeby zaglebiac sie w 2 czesc potrzebna jest znajomosc 1? ponoc dobra byla ale mocno powtarzalna i na dluzsza mete nudna przez co nie chce mi sie z tym tytulem kompletnie obcowac a ta 2 z tego co mi wiadomo daje rade.
gral juz ktos w Uncharted 2 na ps3? czekam az troche stanieje bo narazie ceny zabijaja.
zajebista grywalnosc i grafika, jedna z gier dla ktorych obecnie chce sprzedac x i kupic ps3 zaraz potem jest kilka innych exclusivow. mowie o Uncharted 2
co do AC2 , nie trzeba znac jedynki, i dwojka naprawde nie jest nudna , powiem wiecej mega wciaga i czesc historii opowiadaja owszem z jedynki ale bardzo jasno.
POLECAM qbus - Pon 28 Gru, 2009 zle sie zrozumielismy 1 ponoc byla nudna dlatego nie chce mi sie do niej wracac.
co do uncharted spodziewam sie tego... 1 czesc byla najlepsza gra w jaka gralem na ps3 poza metal gear solid. chyba zakupie po nowym roku, ostatnio sie naogladalem podsumowan na gametrailers.com w ktorych chyba w 3 kategoriach wygrywa uncharted 2, powinna kopac jajca anjas - Pon 28 Gru, 2009 ja mam w domu uncharted 2 mikana... ale nie mam czasu w to pograć.