Michał - Śro 10 Kwi, 2013 gut !Anonymous - Śro 10 Kwi, 2013 M, mialem to wkleic bo wiedzialem ze Ci sie spodoba (ale zapomnialem).M - Śro 10 Kwi, 2013 Jaram się, czekam na perełkę
Dystrykt 9 mnie rozjebał totalnie, tutaj mam nadzieje trailer nie pokazał za wiele martin.h - Śro 10 Kwi, 2013 Gwiazda Nietykalnych powraca. Od piątku w kinach
Anonymous - Śro 10 Kwi, 2013 Właśnie wróciłem z filmu The Host (Intruz)
Ocena z filmweb.pl jest jak najbardziej trafiona (6,8/10)
Książki Stephenie Meyer nie czytałem ale film mi się dość podobał - może to przez kilka śmigających w nim Lotusów Evora Super dzieło to nie jest ale ostatecznie można zobaczyć.martin.h - Śro 10 Kwi, 2013 Film mega nudny, przewidywalny, nie ma seksu, nie polecam NBL - Pią 12 Kwi, 2013 AleX_R53, dzięki za opinię , rozmyślam właśnię czy się na niego nie przejechać, ale skoro mówisz że warto no to - why notM - Pią 03 Maj, 2013 Dobry przewodnik SF 2013 http://pl.tanatos.pl/sf-movie-releases-2013/
Ja obejrzałem Niepamięć (Oblivion) - fanom SF będzie się podobał, dla reszty może być przydługi.Janusz - Pią 03 Maj, 2013 ja intruza, i jest bez szału kompletnie. Czekam na Xmena, Iron Man'a 3 i pacific rim.M - Pią 03 Maj, 2013 Ja czekam na Elysium Miniac - Sob 04 Maj, 2013
M napisał/a:
Oblivion - Niepamięć. Byłem - widziałem. Pragnę puścić w niepamięć...
Kino dla niewymagającego widzaBonczek - Czw 23 Maj, 2013 F&F 6 - dobra kontynuacja, przegięcia które występują są na tyle śmieszne, że nawet nie można się przyczepić 10/10 dla fanów serii iQ - Czw 23 Maj, 2013 To juz 6 film nakrecili?? Heh, ja widzialem tylko pierwsze 3 co i tak wydaje mi sie za duzoM - Wto 28 Maj, 2013 Place beyond the pines
o jaki zajebisty film, jestem po prostu rozjebany na drobne kawałki...Jakarti - Wto 28 Maj, 2013 zartowalem z tymi sosnami, a Ty sobie posedles
a ja oberzalem "side effecs" wlasnie i raczej bez szalu. przynajmniej dziewczyny ladne..