To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

Vlodarsky - Pon 21 Paź, 2013

Przemek to co lecimy razem ? Kiedy będzie coś podobnego ?
anjas - Pon 21 Paź, 2013

Pirania napisał/a:
Zdradzisz jakim urządzeniem robiliście pomiar GPS w lesie?

GP-Lasem ;D

Michał - Pon 21 Paź, 2013

anjas napisał/a:
Pirania napisał/a:
Zdradzisz jakim urządzeniem robiliście pomiar GPS w lesie?

GP-Lasem ;D

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

EmerytRs2 - Pon 21 Paź, 2013

:lol2:
Przem_106 - Pon 21 Paź, 2013

Z tym GPS, to bazowałem na Endomondo. Po prostu włączyłem na starcie i tyle. Co prawda odnalazł się dopiero po ok. pół godzinie, ale zmierzył raczej dokładnie.
Organizator podaje długość trasy najszybszymi możliwymi do przejścia ścieżkami. I to jest 50km wg ich pomiaru. Normalnym jest, że czasami z różnych powodów się nadkłada no i błądzi. Mój wykres trasy jest tu:
http://www.endomondo.com/...9752616/1795742
W związku, że Start i Meta były w tym samym miejscu, to do wykresu trzeba dorzucić jeszcze około 4km, których Endomondo nie policzyło co widać na wykresie.
Dla zaciekawionych tematyką podsyłam linka do strony chłopaka, który się w to bawi i dość fajnie opisuje.
http://marcinkargol.pl/
Dzięki za gratki, Marek - pw

Przem_106 - Śro 06 Lis, 2013

Czy ktoś coś biega jeszcze w tym roku?
Już za parę dni w Warszawie Bieg Niepodległości. Ja startuję, może jest ktoś z forum kto też biegnie?

rasta - Czw 07 Lis, 2013

Ja mam wkórwa bo co roku na Biegu Niepodległości były rolki, a w tym nie ma, a już byłem nastawiony na start :wall:
EmerytRs2 - Czw 07 Lis, 2013

Niestety musiałem zrezygnować z tego biegu.
Ostatnio przesiliłem prawą nogę, ból ścięgna przy kostce, dlatego musiałem odpuścić.
Zabiłem buty do biegania i szukam czegoś, czy do 200 zł znajdę ofertę poza sezonem?

Mam kontakt w pumie.

Kamill - Czw 07 Lis, 2013

Ja też niestety musiałem zrezygnować z biegu gdyż ledwo wchodzę na 5te piętro po schodach.
Anonymous - Czw 07 Lis, 2013

W Polsce spotkaliście sie z czymś takim ? http://joemonster.org/art...skiego_maratonu
Kamill - Czw 07 Lis, 2013

Taki hoczhet live
Vlodarsky - Czw 07 Lis, 2013

Przemek ja już tylko leciutko sobie truchtam do wiosny. Powodzenia !!! Przyjadę Ci kibicować!!!
Przem_106 - Sob 09 Lis, 2013

Marek, dzięki. Będziemy się namierzać w strefie startu/mety. Do zobaczyska
bizon - Nie 17 Lis, 2013

zefir - Sob 14 Gru, 2013

w sumie jebne posta a co :D

chciałem się pochwalić, waże tyle obecnie co ostatnio ważyłem mniej wiecej 4 lata temu :D

86,4kg dziś z rana :D w czerwcu 2013 było ponad 9kg wiecej :jupi:

z aktywności: bieganie, pływanie plus rowery

z diety właściwie nic: wyrzuciłem chipsy i tym podobne, nie chodze McD , jedynie jakas pizza wpada raz na 2 tyg, generalnie jem wszystko, a przy chlaniu wódy na mieście odpada żarcie kebebabów :)

pozdrawiam :D

cel na nowy rok utrzymać wage 85