a nawet +2 bo mogęi dwa razy Kielce odwiedzić zefir - Czw 04 Paź, 2012 wpisujcie miasta!!Anonymous - Czw 04 Paź, 2012
Miniac napisał/a:
Z tego co wiem auto musi być w dniu imprezy zarejestrowane .. sorry
To nie jest zabawne
Drone napisał/a:
Kto chętny?
Przesyłam portfolio:
Drone - Czw 04 Paź, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Przesyłam portfolio:
Gwiazdorzysz
P.S. Słyszałem że Czesio jedzie olek - Czw 04 Paź, 2012 tylko czy dojedzie do celu. Janusz - Czw 04 Paź, 2012 a będzie las ?? WuRC - Czw 04 Paź, 2012 alphaOne - Czw 04 Paź, 2012 pewnie ze tak, moze byc nawet x2!Pafciu - Czw 04 Paź, 2012 z wielką przyjemnością się pojawię Konrad - Czw 04 Paź, 2012 Jedziemy ! Anonymous - Czw 04 Paź, 2012 Jeśli tylko bede w PL,to sie stawiamChloru - Pią 05 Paź, 2012 Janusz, nie ale będą bunkry!
+1 pewnie, że chcemykaroluPL - Pią 05 Paź, 2012 według najnowszych doniesień nt. odcinku leśnego- przez małe zmiany w regulaminach dodatkowo musi byc jeszcze poprawiony odcinek leśny, muszą skończyć bandy i dokończyć asfalt ( w niektórych miejscach leśnego kładą juz drugą warstwę ścieralną)
mieli skończyć w okolicach października, jednak z tego co mówili przedłuży się raczej do wiosny..Anonymous - Pią 05 Paź, 2012
karoluPL napisał/a:
według najnowszych doniesień nt. odcinku leśnego- przez małe zmiany w regulaminach dodatkowo musi byc jeszcze poprawiony odcinek leśny, muszą skończyć bandy i dokończyć asfalt ( w niektórych miejscach leśnego kładą juz drugą warstwę ścieralną)
mieli skończyć w okolicach października, jednak z tego co mówili przedłuży się raczej do wiosny..
wytłumacz mi jak mogą kłaść 2 warstwę scieralnej , normalna droga sklada się z 2 warstw poodbudowy , jednej warstywy wiążącej i ok 4 centymetrowej warstwy scieralnej . bez sensu kłaść 2 warstw2y scieralnej Kenet - Pią 05 Paź, 2012 Pewnie pierwszą położyli tą co zrywali z autostrad.