To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Wakacje - Chorwacja

Marek23 - Śro 22 Lip, 2015

Ok, pewne co do noclegów to jeszcze gusta żony mają dużo do powiedzenia. Mam już 2 tory kartowe gdzie niby Kubica często upala,więc będzie czyj czas poprawiać :rotfl:
Jakarti - Śro 22 Lip, 2015

kurwa jeszcze jedna rzecz!
w kazdym miescie sa te ich jebane murzynsko-afrykanskie targi!

skurwysyny pojawiaja się z całym majdanem szybciej niz grom na desancie
tak samo szybko sie zwijają

wyglada to tak jakbys w srodku miasta (doslownie kazdego) wrzucił taki wielki bazar
np. w takiej florencji ale i w kazdym innym miescie, warto pojawic sie "po godzinach" gdy tych targow juz nie ma bo nagle sie okazuje, ze jest przestrzeń, nie smierdzi i mozna sobie spokojnie zdjęcie zrobic nie trzymajac aparatu, telefonu czy portfela w obawie, ze ktos Cie zaraz skroi.

Przy żonie jestem tolerancyjnym i światłym człowiekiem, więc nic ze skurwielami nie zrobię :rotfl:
ŁukaszS3 - Śro 22 Lip, 2015

Marek23 napisał/a:
Czytam ten temat i widzę,że tu niektórzy lepiej podróżują niż ja skręcam

Przecież tutaj nikt nie mówi że wyjeżdża na kolonie... Albo na basen za miasto...

:rotfl:

Z drugiej strony jakbym miał takie podejście do podróży jak Ty do motorsportu to nakupilbym w cholerę biletów lotniczych w rożne strony świata, porezerwowal hotel, opisał to wszystko na forum i został w kapciach w domu :rotfl:
rasta - Czw 23 Lip, 2015

:rotfl: :lol2: :rotfl: :lol2:
was79 - Czw 23 Lip, 2015

Bonczek - Czw 23 Lip, 2015

onufry - Czw 23 Lip, 2015

Chloru napisał/a:
Jakarti, kosz przelotu to Lizbony to w zależności od linii ok 1000 PLN/os w 2 strony. Można trochę taniej (kumplel poleciał 2 miesiące temu za ~750/os - Wizzem). Drożej też oczywiście można. Ostatnio Ryan WML-LIS-WML we wrześniu wyrzucił mi 900 PLN/os.

we wrześniu za ~1000zł to z spokojnie lecisz WMI-LIS-WMI w 2 os. (oficjalnie, bez kombinacji) :faja:
a można i taniej ^_^'

Chloru - Czw 23 Lip, 2015

onufry, jak szukałem lotów to wychodziło 900 PLN / os. Teraz na późniejsze loty wychodzi 1500 / 2 osoby (21.09-01.10). Spokojnie oznacza brak kombinacji ale konieczność wstrzelenia się w pulę tanich biletów.

Wybrałem normalne linie bo jak się doliczy taksówkę/parking/bagaże oraz czas podróży (porę dnia) to wcale nie wychodzi tak super tanio.

onufry - Pią 24 Lip, 2015

ja też mówię o normalnych liniach, a pisząc "kombinacje" miałem na myśli różne myki na zakup biletów taniej :faja:

tak na szybko (21.09 - 1.10):

ŁukaszS3 - Pią 24 Lip, 2015

Marek23 napisał/a:

Z drugiej strony jakbym miał takie podejście do podróży jak Ty do motorsportu to nakupilbym w cholerę biletów lotniczych w rożne strony świata, porezerwowal hotel, opisał to wszystko na forum i został w kapciach w domu

Dlatego ja na razie o żadnym ściganiu nie mówię. Ściganie będzie jak fura będzie przygotowana TOP co już niebawem zostanie ukończone :] A potem...

Pokrowiec z delikatnej bawełny i podziwianie w garażu :rotfl:

Chloru - Pią 24 Lip, 2015

onufry, co to za narząd do rezerwacji? Jest tylko jeden minus - o 22 jesteś w Modlinie a auto zostawiłeś na Okęciu ;)

No i w Lizbonie jesteś po północy więc zamiast metra dymasz taksą. Niby szczegoły ale jak się wszystko pozbiera to dużo taniej nie wyjdzie.

Jakarti - Pią 24 Lip, 2015

Chloru napisał/a:
onufry, co to za narząd do rezerwacji? Jest tylko jeden minus - o 22 jesteś w Modlinie a auto zostawiłeś na Okęciu ;)

true story
taxa do wwy to ok 100zł
mozna zostawic auto na jednym z parkingów w modlinie i tez to kosztuje ze 100/150zł

siema - Pią 24 Lip, 2015

Chcecie wylądować prosto w hotelu, to latajcie pierwszą klasą Lufthansy ;)
Niech onufry, lepiej daje linka do tego portalu z rezerwacjami ;D