Niemy - Sob 14 Sie, 2010 hmm, to duuzo jak na 8V, a co masz w silniku zmodyfikowane?
witamkubas - Sob 14 Sie, 2010 Czy to ten bliźniaczy z 106-tym projekt ?106 - Sob 14 Sie, 2010 bardzo ladny wynik
jaka specyfikacja silnika (jak mozna) i jaka hamownia?
kubas napisał/a:
Czy to ten bliźniaczy z 106-tym projekt ?
hmmm jak pytasz o itb to nie tenzawodnik - Sob 14 Sie, 2010
kubas napisał/a:
Czy to ten bliźniaczy z 106-tym projekt ?
nie wiem co to za projekt, ale nie
specyfikacja hym auto kupilem niedawno ma specyfikacje z pucharu peugota 106 z roku 1999
jest zlozony na zestawie z peugeot sport-PS, wiem napewno ze jest walek PS, inny komp i zmieniony program, co wiecej hym nie wiem nigdzie nie moge znalesc specyfikacji z pucharu pierwszy wlasciciel jest z tarnowa, ja jestem czwartym
oprocz tego zawias PS i skrzynka 13/64-ladnie smiga 106 - Sob 14 Sie, 2010 z opisuj to pasuje mi do tego...
zawodnik - Sob 14 Sie, 2010 no niestety nie ten
tak wygladal przed zakupem
Lejek - Pon 16 Sie, 2010 Witam wszystkich na tym forum. Mam na imię Łukasz (Lejek) i lubię sobie pouapalać Smigam 306tką 2.0xsi, stan dzisiajeszy, auto wybebeszone, kubeł Mirco, kierownica z odsadzeniem, zawias MTS, obnizona bela o 2 zeby, wolny wydech zakończony dedykowanym supersprintem, maska z laminatu, z grubsza tyle.Bart - Pon 16 Sie, 2010 byłeś tu już kiedyś? kojarzę jakiegoś Lejka
w każdym razie - siemanko!Lejek - Pon 16 Sie, 2010 tak byłem ale jakos wypadlem dlugo nie odwiedzalem forum i pewnie dlatego Anonymous - Pon 16 Sie, 2010 witoj przybyszu z odległej krainy
Pokaż zdjęcia pużolotaLejek - Pon 16 Sie, 2010 a prosze tak na biegu lepszych nie mam narazie
Plany:
- Hamulce, tarcze przód, klocki przód, oplot jak się uda
- dodatkowe wskazniki
- reszta się zobaczy
świetne 306 ! Lejek - Pon 16 Sie, 2010 Dzieki, do swietnosci jest jeszcze sporo rzeczy Anonymous - Pon 16 Sie, 2010 Witam wszystkim. mam na imię Marcin(Marolek) zakupiłem niedawno saxo znane na tym forum i powoli wkręcam sie w typowe hothatche
pozdrawiamMick - Pon 16 Sie, 2010 co to za saxo? tzn po którym użytkowniku forum?
Baj de łej Witaj marolek i wszyscy nowi