boże nie dość ze szybko leci śnieg na zew. w warszawie to jeszcze powiało chłodem w tym temacie od Rarka32 a kondziu jest idiotą i oddał auto w dobre ręce
Tobie raz oddałem i popsułeś ajerajdak-mart - Pią 12 Lut, 2010 ciekawa sprawa, czemu ja tego nie robie?
mozesz zaczac... kazdy moze współtworzyc wikipedie k-mart - Pią 12 Lut, 2010 natychmiastowa ewakuacja "o wszystkim i o niczym", prosze opuscic ten temat! KonradMK - Pią 12 Lut, 2010 macie swoje duże cyce
PS PiTT sorry za ukradzenie zdjęcia z profilu na n-k, ale twoje koleżanki się nie dowiedzą przecieżM - Pią 12 Lut, 2010 mowiles ze brata maszKonradMK - Pią 12 Lut, 2010
eM napisał/a:
mowiles ze brata masz
a ja myślałem że masz niebieską kanapęAnonymous - Sob 13 Lut, 2010 konfigurator felg do mk1
mi - Sob 13 Lut, 2010 biorę jedynkę, nie ma to tamto!Gaydek - Sob 13 Lut, 2010 Kurcze, Prezes nie ma w ogłoszeniach komercyjnych tematu o Millteku, a szkoda, bo po raz kolejny chciałem dać pozytywa .
Jak zwykle, obsługa na najwyższym poziomie .
Dzięki!
PS. Pass, dajesz pomuka .saxorulez - Nie 14 Lut, 2010 Spoko dzięki miło mi Staram sie aby było cacyMisiek_lbn - Nie 14 Lut, 2010
wow...fajnie bizon - Nie 14 Lut, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
wow...fajnie
no to po bandach mozesz jezdzic anjas - Nie 14 Lut, 2010 o karwa, a ja jutro do Lublina musze jechać...Misiek_lbn - Nie 14 Lut, 2010 zrobię wam fotki jak będą roztopy...ale to wygląda mniej więcej tak, że za moim domem jest ok 100 metrów rozlewiska(rzeka wylewa na każdą stronę) więc powiedzmy 3 metry mam od wyjścia z drugiej strony do wody wtedy...
dziś dowaliło ponad 30cm śniegu