mam na imię Radek (Chrzanek)
Upalam honde 1,4 90KM, ale miałem już Saxo VTS i Peugeota 106 rallye\Witam wszystkich nowych na naszym forum.Anonymous - Pon 16 Sie, 2010 A Oskar sprzedał ? Może Oskarowe ?Vlodarsky - Wto 17 Sie, 2010 Orkar miał 75KM a nie 120 w swoim 8v
witam i ja Jacek - Wto 17 Sie, 2010 witam nowych użytkowników franc Gaydek - Wto 17 Sie, 2010 Cześć, mam na imię Piotrek. Witam nowych .AndrewKR - Wto 17 Sie, 2010 Witam wszystkich po raz kolejny. Jestem Andrzej i w wolnych chwilach powożę SAXO VTS!pP - Wto 17 Sie, 2010 witajcie wszyscy!
jeźdzę fiestą
pozdrawiamJanusz - Wto 17 Sie, 2010 witajcie, ja naprawiam renault... a w wolnych chwilach czytam forum Anonymous - Wto 17 Sie, 2010 Witam...
W końcu zawitałem tu z moja pszczółką filomatic - Wto 17 Sie, 2010 ooo nareszczie ktoś z Poznania dawaj foty auta, może kojarzę witam wszystkich powyżejLejek - Wto 17 Sie, 2010 Tak wogóle, orginuzujecie czasami jakies takie "forumowe" pojezdzawki (tor, lotnisko) najlepiej w okolicach Lublina ??M - Wto 17 Sie, 2010
Lejek napisał/a:
Tak wogóle, orginuzujecie czasami jakies takie "forumowe" pojezdzawki (tor, lotnisko) najlepiej w okolicach Lublina ??
Tak pP - Wto 17 Sie, 2010
Lejek napisał/a:
Tak wogóle, orginuzujecie czasami jakies takie "forumowe" pojezdzawki (tor, lotnisko) najlepiej w okolicach Lublina ??
w tą sobotę ułęż - piszesz się?Lejek - Wto 17 Sie, 2010 No wlasnie w tym miesiacu czeka mnie jeszcze lakiernik . Ale to HH organizuje nie WST ?? Z checia pojawie sie cywilna sluzbowka zeby zobaczyc co i jak BTW. moze uda sie nam poznac na zywo
Jedzie ktos z Lublina ??M - Śro 18 Sie, 2010 Nie chyba nikt. Organizuje to hh.org