Misiu, kup mi dwie zapiekanki - proszęę.Lejek - Śro 18 Sie, 2010 Kurde no, mimo strasznych chęci finanse nie pozwalają Wiadomo kiedy będzie coś następnego ??M - Śro 18 Sie, 2010 w 2013r,
więc lepiej się poważnie zastanów Lejek - Śro 18 Sie, 2010
pP napisał/a:
Lejek napisał/a:
Jedzie ktos z Lublina ??
przez lublin bede leciał
Jeśli mi się uda w ogóle wybrać, to z chęcią bym się podpiął pod Ciebie Jeśli oczywiście nie miałbyś nic przeciwko.Lejek - Śro 18 Sie, 2010
M napisał/a:
w 2013r,
więc lepiej się poważnie zastanów
Mam nadzieje, że to żart.
Tak zmieniając temat na moment co trzeba zrobić, żeby jeździć z naklejką hothatch.org na szybie swojego auta ?? M - Śro 18 Sie, 2010
Lejek napisał/a:
M napisał/a:
w 2013r,
więc lepiej się poważnie zastanów
Mam nadzieje, że to żart.
Tak zmieniając temat na moment co trzeba zrobić, żeby jeździć z naklejką hothatch.org na szybie swojego auta ??
O Panie, po krótce - srednio rok na forum, aktywny udział w życiu klubowym, spotkaniach torowych i itd itp bizon - Śro 18 Sie, 2010
M napisał/a:
O Panie, po krótce - srednio rok na forum, aktywny udział w życiu klubowym, spotkaniach torowych i itd itp
no i trzeba kleknac komu trzeba
witam nowych Lejek - Śro 18 Sie, 2010 Ale tylko klęknąć ?? bizon - Śro 18 Sie, 2010
Lejek napisał/a:
:) Ale tylko klęknąć ??
az dziwne, ze nie jezdzisz honda Lejek - Śro 18 Sie, 2010
bizon napisał/a:
Lejek napisał/a:
:) Ale tylko klęknąć ??
az dziwne, ze nie jezdzisz honda
nie łapie ... Lejek - Śro 18 Sie, 2010
M napisał/a:
pP napisał/a:
Lejek napisał/a:
Jedzie ktos z Lublina ??
przez lublin bede leciał
Misiu, kup mi dwie zapiekanki - proszęę.
Szaszłyka byś spróbował a nie jakieś tam zapiekanki bizon - Śro 18 Sie, 2010
Lejek napisał/a:
nie łapie ...
nie znasz tego: "honda is for gays and senior citizens" ? Lejek - Śro 18 Sie, 2010 No nie znałem tego, ale nie uważam aby było tu jakie kolwiek odniesienie do moje osoby.TomsoN - Śro 18 Sie, 2010
Leia miała syna, nazywał się on Lejek.
ha ha ha.
Witamy.