To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

KonradMK - Śro 17 Lut, 2010

Hahahahaha głupie małpy myślą że już im wszystko wolno bo ich z Afryki wywieźli do złych Stanów Zjednoczonych. Nie jestem rasistą tylko wczułem się w tego dziadka :D
michool_vt - Śro 17 Lut, 2010

ale lala standardowo, podprowadzila torbe dziadka :D
M - Śro 17 Lut, 2010

michool_vt napisał/a:

to też rasizm! sugerujesz ze wszyscy murzyni to złodzieje?

Maciusiowy - Śro 17 Lut, 2010

zastanawiałem się ostatnio nad jednym faktem - skoro na wielu/większości produktów znajduje się instrukcja użytkowania, dlaczego nie ma jej na papierze toaletowym? Czy chodzi o naruszenie ludzkich emocji dotyczących oddawania kału? Nie bardzo rozumiem :) Szczerze mówiąc czasem zastanawiam się czy jest to aby faktycznie dla wszystkich takie jasne :) Zastanawiałem się też jak taka instr. obsługi/użycia mogłaby wyglądać i na szybkości stworzyłem coś takiego:

1. unieść ciało około 1 cm nad deskę klozetową,
2. dla zachowania balansu ciała, jedną ręką
chwycić za klamkę od toalety (jeżeli ta znajduje się zbyt daleko, chwycić się ściany / podeprzeć się)
3. drugą, wolną ręką/dłonią rozwinąć odpowiednią, stosowną do ilości wyprodukowanych odchodów, ilość papieru toaletowego z rolki,
4. absolutnie NIE SKŁADAĆ papieru na połowę,
5. zdecydowanym ruchem, z wyczuciem, wykonać tzw. pierwsze podtarcie pilotujące, wzdłuż bruzdy odbytniczej,
6. sprawdzić ilość zalegającego na papierze kału, po czym zweryfikować dalsze zapotrzebowanie na papier,
7. kolejne ruchy, wykonywać w sposób bardziej zdecydowany i powtarzać aż do momentu zaniku odchodów na papierze.
8. po zaniku w/w, wykonać tzw. podtarcie zamykające. Można posiłkować się tutaj również palcem serdecznym/ ew wskazującym, wykonując tzw. penetrację otworu naturalnego.
9. zużyty papier wrzucić do muszlki klozetowej,
10. NIE UŻYWAĆ papieru więcej niż jednokrotnie.

michool_vt - Śro 17 Lut, 2010

eM napisał/a:
michool_vt napisał/a:

racja, zle to zabrzmiało, nie bylo moim zamiarem by wyszlo ze murzyni to zlodzieje

ale fakt ze tylko złodzieje maja taki odruch

M - Śro 17 Lut, 2010

michool_vt napisał/a:
eM napisał/a:
michool_vt napisał/a:

racja, zle to zabrzmiało, nie bylo moim zamiarem by wyszlo ze murzyni to zlodzieje

ale fakt ze tylko złodzieje maja taki odruch

:rotfl:

KonradMK - Śro 17 Lut, 2010

Maciusiowy napisał/a:
zastanawiałem się ostatnio nad jednym faktem - skoro na wielu/większości produktów znajduje się instrukcja użytkowania, dlaczego nie ma jej na papierze toaletowym?

Pewnie dlatego, że papieru można używać na wiele sposobów. Np w krajach rozwiniętych np w Azji papieru używa się do osuszania dupy po myciu a np w Polce do rozcierania gówna po dupie.

Michał - Śro 17 Lut, 2010

Cytat:
wzdłuż bruzdy odbytniczej,

:rotfl:

Franek - Śro 17 Lut, 2010

http://sport.onet.pl/foto...ml#photo6214417
Bonczek - Śro 17 Lut, 2010

Dobreeeeeee :jupi:
k-mart - Śro 17 Lut, 2010

eeech obok mnie jest piekna laguna kombi 2.2dci do sprzedania, co za fur.
zaden golf czy focus st nie podejdzie.

Barejka - Śro 17 Lut, 2010

Maciusiowy, to nie ten dzial, to powinno trafic do humoru :rotfl: :rotfl: :rotfl:
"wykonać tzw. pierwsze podtarcie pilotujące" ;D ;D ;D

M - Śro 17 Lut, 2010

Maciuś sam mam obleśne żarty ale jak to przeczytalem to zrobilo mi sie niedobrze.
Maciusiowy - Śro 17 Lut, 2010

eM napisał/a:
Maciuś sam mam obleśne żarty ale jak to przeczytalem to zrobilo mi sie niedobrze.

ziom, to życie jest ;)

Janusz - Śro 17 Lut, 2010

dlaczego pod żadnym pozorem nie można składać papieru ?? ;D ;D