KonradMK - Śro 17 Lut, 2010 Hahahahaha głupie małpy myślą że już im wszystko wolno bo ich z Afryki wywieźli do złych Stanów Zjednoczonych. Nie jestem rasistą tylko wczułem się w tego dziadka michool_vt - Śro 17 Lut, 2010 ale lala standardowo, podprowadzila torbe dziadka M - Śro 17 Lut, 2010
michool_vt napisał/a:
ale lala standardowo, podprowadzila torbe dziadka
to też rasizm! sugerujesz ze wszyscy murzyni to złodzieje?Maciusiowy - Śro 17 Lut, 2010 zastanawiałem się ostatnio nad jednym faktem - skoro na wielu/większości produktów znajduje się instrukcja użytkowania, dlaczego nie ma jej na papierze toaletowym? Czy chodzi o naruszenie ludzkich emocji dotyczących oddawania kału? Nie bardzo rozumiem Szczerze mówiąc czasem zastanawiam się czy jest to aby faktycznie dla wszystkich takie jasne Zastanawiałem się też jak taka instr. obsługi/użycia mogłaby wyglądać i na szybkości stworzyłem coś takiego:
1. unieść ciało około 1 cm nad deskę klozetową,
2. dla zachowania balansu ciała, jedną ręką
chwycić za klamkę od toalety (jeżeli ta znajduje się zbyt daleko, chwycić się ściany / podeprzeć się)
3. drugą, wolną ręką/dłonią rozwinąć odpowiednią, stosowną do ilości wyprodukowanych odchodów, ilość papieru toaletowego z rolki,
4. absolutnie NIE SKŁADAĆ papieru na połowę,
5. zdecydowanym ruchem, z wyczuciem, wykonać tzw. pierwsze podtarcie pilotujące, wzdłuż bruzdy odbytniczej,
6. sprawdzić ilość zalegającego na papierze kału, po czym zweryfikować dalsze zapotrzebowanie na papier,
7. kolejne ruchy, wykonywać w sposób bardziej zdecydowany i powtarzać aż do momentu zaniku odchodów na papierze.
8. po zaniku w/w, wykonać tzw. podtarcie zamykające. Można posiłkować się tutaj również palcem serdecznym/ ew wskazującym, wykonując tzw. penetrację otworu naturalnego.
9. zużyty papier wrzucić do muszlki klozetowej,
10. NIE UŻYWAĆ papieru więcej niż jednokrotnie.michool_vt - Śro 17 Lut, 2010
eM napisał/a:
michool_vt napisał/a:
to też rasizm! sugerujesz ze wszyscy murzyni to złodzieje?
racja, zle to zabrzmiało, nie bylo moim zamiarem by wyszlo ze murzyni to zlodzieje
ale fakt ze tylko złodzieje maja taki odruchM - Śro 17 Lut, 2010
michool_vt napisał/a:
eM napisał/a:
michool_vt napisał/a:
to też rasizm! sugerujesz ze wszyscy murzyni to złodzieje?
racja, zle to zabrzmiało, nie bylo moim zamiarem by wyszlo ze murzyni to zlodzieje
ale fakt ze tylko złodzieje maja taki odruch
KonradMK - Śro 17 Lut, 2010
Maciusiowy napisał/a:
zastanawiałem się ostatnio nad jednym faktem - skoro na wielu/większości produktów znajduje się instrukcja użytkowania, dlaczego nie ma jej na papierze toaletowym?
Pewnie dlatego, że papieru można używać na wiele sposobów. Np w krajach rozwiniętych np w Azji papieru używa się do osuszania dupy po myciu a np w Polce do rozcierania gówna po dupie.Michał - Śro 17 Lut, 2010
Cytat:
wzdłuż bruzdy odbytniczej,
Franek - Śro 17 Lut, 2010 http://sport.onet.pl/foto...ml#photo6214417Bonczek - Śro 17 Lut, 2010 Dobreeeeeee k-mart - Śro 17 Lut, 2010 eeech obok mnie jest piekna laguna kombi 2.2dci do sprzedania, co za fur.
zaden golf czy focus st nie podejdzie.Barejka - Śro 17 Lut, 2010 Maciusiowy, to nie ten dzial, to powinno trafic do humoru
"wykonać tzw. pierwsze podtarcie pilotujące" M - Śro 17 Lut, 2010 Maciuś sam mam obleśne żarty ale jak to przeczytalem to zrobilo mi sie niedobrze.Maciusiowy - Śro 17 Lut, 2010
eM napisał/a:
Maciuś sam mam obleśne żarty ale jak to przeczytalem to zrobilo mi sie niedobrze.
ziom, to życie jest Janusz - Śro 17 Lut, 2010 dlaczego pod żadnym pozorem nie można składać papieru ??