M - Śro 17 Lut, 2010 ot wlasnie?Maciusiowy - Śro 17 Lut, 2010 Janusz - Śro 17 Lut, 2010 mam to w dupie, zawsze składam Maciusiowy - Śro 17 Lut, 2010
Janusz napisał/a:
mam to w dupie
owszem masz
Janusz napisał/a:
zawsze składam
a gdzie enwajromental responsibiliti ? M - Śro 17 Lut, 2010 nie no prosze nie zartuj ze zakaz skladania papieru to jest pro-eko Maciusiowy - Śro 17 Lut, 2010
eM napisał/a:
nie no prosze nie zartuj ze zakaz skladania papieru to jest pro-eko
jestem przerażony z kim mijam się na ulicy, jeżdżę autobusem itp.....
Mam nadzieję, że obaj dostaną wysokie wyroki, łącznie z dożywociem.
Z drugiej strony wkurza mnie agresja jako powstaje przeciwko policji, przecież oni tylko wykonują swoją pracę. Rozumię, że ktoś mogł być skrzywdzony w przeszłości przez policję (w większości przypadków nie bez powodu), ale przesadą jest obrażanie całej policji. To tak jakbym został skrzywdzony przez jakiegoś człowieka i powiedział, że wszyscy ludzie to s.k.u.r.w.y.s.y.n.y.PiTT - Śro 17 Lut, 2010 nie czytam, nie chcę się denerwować znowu budzik - Śro 17 Lut, 2010 Qrwicy dostaje przez sąsiadów i ich lenistwo/cfaniactwo.
Przez całą zimę odsnieżyłem już 6-7 miejsc parkingowych parkowałem auto i było git. Oczywiście nastepnego dnia jakiś, perdolony cfaniak zamiast wziąśc łopatę i odsnieżyc choc 1 miejsce(jakby każdy tak zrobił to byłby spokój), zajmował mi je...
Niektórzy wsadzali w bandy sniegu tabliczkę z napisem,że miejsce zostało odśnieżone i proszę nie parkować, to następnego dnia wszystko zostało skradzione
Bądź tu spokojny i miły jak ktos coś takiego odperdala...
Mistrzem jest i tak sąsiad, który łaskawie odśnieżył 1(JEDNO),zwróciłuwagę żę parkuję obok niego(na zaśnieżonym miejscu), coś się z nim posprzeczałem a następnego dnia miałem furę jajkiem obrzuconą. Następnego dnia jego strupiała Mazda była cała zasypana śniegiem
Musiałem gdzieś to napisać PiTT - Śro 17 Lut, 2010 czekaj czekaj
mówił mi znajomy że jakiś cwaniak mu mazdę zasypał bez powodu
budzik - Śro 17 Lut, 2010
PiTT napisał/a:
czekaj czekaj
mówił mi znajomy że jakiś cwaniak mu mazdę zasypał bez powodu
Widzę,że nawet tu masz znajomych - wybory masz wygrane M - Śro 17 Lut, 2010 Bloki to komunistyczny/socjalistyczny twór. Kazdy powinien posiadac swoj kawalek ziemi wtedy nie byloby problemu. Ja mam to samo u siebie pod blokiem - każdemu wygodnie.
Pozatym...
http://gloria.hallotoja.p...my-w-polsce.jpgqbus - Śro 17 Lut, 2010 znajomy z Chybia opowiadal mi jak zaludniali bloki w Jastrzebiu, ponoc przez dlugi okres mozna bylo spotkac kogos kto trzymal w bloku swinie czy koze