Bloki to komunistyczny/socjalistyczny twór. Kazdy powinien posiadac swoj kawalek ziemi wtedy nie byloby problemu. Ja mam to samo u siebie pod blokiem - każdemu wygodnie.
Pozatym...
Na szczęście część ludności rozumie problemy życia w społeczeństwie i stara się wykazać inicjatywą
Jakarti - Śro 17 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
Pewnie dlatego, że papieru można używać na wiele sposobów. Np w krajach rozwiniętych np w Azji papieru używa się do osuszania dupy po myciu a np w Polce do rozcierania gówna po dupie.
dobra,
fajnie, ze ogladales cejrowskiego PiTT - Śro 17 Lut, 2010 zależy jaka kupa
najgorsza taka która robi mazy Anonymous - Śro 17 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
Np w krajach rozwiniętych np w Azji papieru używa się do osuszania dupy po myciu a np w Polce do rozcierania gówna po dupie.
Że co? rozwinęte=Azja?
Akurat miałem nieprzyjemność poznać zwyczaje mieszkańców pewnego, podobno cywilizowanego kraju z Azji i gwarantuję: wejdziesz do kibla po koreańcu to cię wyniosą nogami do przodu
Tak wogóle to oni papier wyrzucają do kosza(tłumaczenie: bo w Korei mamy słabą kanalizację i jakby każdy wyrzucał do muszli to by wszystko je.bło) także jedzie z nich nieprawdopodobnie, a do tego nie opanowali trudnej sztuki używania szczoty po wymazaniu całego kibla kupą...
A do tego ich potrawy pieką dwa razy: przy wejściu i wyjściu więc mozna się domyślać jak ta kupa je.bie...
Wogóle Koreańczycy to największe brudasy jakich miałem okazję poznać
Reszta obrzydliwych opowieści niebawem np. o trzymaniu miesięcznych zwłok kurczaka w lodówce, obcinaniu paznokci u nóg w biurze przy biurku i strzelaniu nimi gdzie popadnie, charaniu do kosza na śmieci w jadalni i pierdzeniu w poczekalni w szpitalu
Smacznego k-mart - Śro 17 Lut, 2010 kibel rozumiany przez eM'a
Bonczek - Śro 17 Lut, 2010
qbus napisał/a:
znajomy z Chybia opowiadal mi jak zaludniali bloki w Jastrzebiu, ponoc przez dlugi okres mozna bylo spotkac kogos kto trzymal w bloku swinie czy koze
W bloku gdzie mieszkałem w Kielcach, sąsiadka miała kury do 1998-1999 roku z tego co pamiętam - i wcale nie była jedyna Michał - Śro 17 Lut, 2010
Cytat:
Tak wogóle to oni papier wyrzucają do kosza(tłumaczenie: bo w Korei mamy słabą kanalizację i jakby każdy wyrzucał do muszli to by wszystko je.bło)
normalne
W grecji i podobnych to jest na porządku dziennym ...k-mart - Śro 17 Lut, 2010 w ogole kanalizacje kazdy powinien sam rozdzielac:
gowno w woreczek a siki do kibla.Anonymous - Śro 17 Lut, 2010
Synek napisał/a:
normalne
W grecji i podobnych to jest na porządku dziennym ...
a z podtarcia pilotującego, marząc przy tym kupą po wieku też? Barejka - Śro 17 Lut, 2010
AndreXSi napisał/a:
bo w Korei mamy słabą kanalizację
ciekaw jestem co sie stanie jak jeden z drugim yebnie spora zakrecona szyszke po wczorajszym szaszlyku z psa, cala korea topi sie w kale Anonymous - Śro 17 Lut, 2010 chwile pływałem z filipinczykami,którzy zmonopolizowali nizsze stopnie/funkcje na statkach dalekomorskich,podobna jazda jak z koreańcami,i do tego karaoke w kazdej wolnej chwiliMisiek_lbn - Śro 17 Lut, 2010
rabarbar napisał/a:
zmonopolizowali nizsze stopnie/funkcje na statkach dalekomorskich
to jak polacy w GB Anonymous - Śro 17 Lut, 2010
rabarbar napisał/a:
do tego karaoke w kazdej wolnej chwili
Koreańce woleli dziwexy , karaoke czasamiAnonymous - Śro 17 Lut, 2010 Filipki podobno gdzies w zęzie mieli koze skitraną..... Anonymous - Śro 17 Lut, 2010 hahahahahhaahahah