Jakarti - Śro 25 Sie, 2010 powitac Kuner !
to ja spytam jakie rabaciki przy klimie Mick - Śro 25 Sie, 2010
Jakarti napisał/a:
powitac Kuner !
to ja spytam jakie rabaciki przy klimie
hehe po prostu pojedź do niego do Raszyna z naklejką HotHatch
Michale, jak ostatnio gadaliśmy u Karbowicza, to zapomniałem Ci powiedzieć, że też potrzebuje serwis klimy zrobić... Jakarti - Śro 25 Sie, 2010 aha
oke
witam pozostalych Kuner - Śro 25 Sie, 2010 Cena wyjściowa za serwis klimy to 200 zł. Dla klubu może być 15 % rabatu, bądź odgrzybianie ozonem GRATIS (usługa ta kosztuje 60 zł). Kto co woli
P.S Swoją droga to od cholery tu znajomych mi - Śro 25 Sie, 2010
Kuner napisał/a:
Cena wyjściowa za serwis klimy to 200 zł. Dla klubu może być 15 % rabatu, bądź odgrzybianie ozonem GRATIS (usługa ta kosztuje 60 zł). Kto co woli
Mick - Śro 25 Sie, 2010
Kuner napisał/a:
P.S Swoją droga to od cholery tu znajomych
i po co tyle zwlekałeś z zalogowaniem się? Kuner - Śro 25 Sie, 2010
mi napisał/a:
Kuner napisał/a:
Cena wyjściowa za serwis klimy to 200 zł. Dla klubu może być 15 % rabatu, bądź odgrzybianie ozonem GRATIS (usługa ta kosztuje 60 zł). Kto co woli
Co się stało się?Kuner - Śro 25 Sie, 2010
Mick napisał/a:
Kuner napisał/a:
P.S Swoją droga to od cholery tu znajomych
i po co tyle zwlekałeś z zalogowaniem się?
Bo ja lubię czytać, a że tu trzeba się zarejestrować by czytać to nie wiedziałem co tu jest Michał - Śro 25 Sie, 2010 jakarti - jedziesz do kunera ? ja musze sobie nabić klime hondzieVlodarsky - Śro 25 Sie, 2010 mi, sprawdź obecne ceny R134a jest drogo teraz...mi - Śro 25 Sie, 2010
Vlodarsky napisał/a:
mi, sprawdź obecne ceny R134a
nie dalej jak 15 minut temu rozpisałem klientom 6 ton. Wiem mniej więcej ile kosztuje, stacja i wytwornica ozonu również Janusz - Śro 25 Sie, 2010
Vlodarsky napisał/a:
mi, sprawdź obecne ceny R134a jest drogo teraz...
drogo mało powiedziane, co ciekawe na południu najtaniej jest chyba w ASO peugeota M - Śro 25 Sie, 2010 Wszystko jest kwestią zarobkówJanusz - Śro 25 Sie, 2010
M napisał/a:
Wszystko jest kwestią zarobków
w tym przypadku nie...
chodzi o podniesienie ceny w ciągu jednego sezonu o 300%Vlodarsky - Śro 25 Sie, 2010 Podobno to ma jakiś związek z wyciekiem ropy BP w Kaliforni.
Czy to prawda ?
To temat do witania może by wydzielić ? czy dwa posty i po sprawie ?