bede wdzieczny. Nie moge znalezc calosci
Chodzi pod nazwa "Gibel imperii" lub "The fall of the empire"martin.h - Czw 18 Lut, 2010
k-mart napisał/a:
jesli ktos by sie natknal na torrenta tego serialu
bede wdzieczny. Nie moge znalezc calosci
Chodzi pod nazwa "Gibel imperii" lub "The fall of the empire"
Tutaj pewnie coś znajdziesz, proszę o pomógł k-mart - Czw 18 Lut, 2010 tu juz szukalem, sa tylko 3 odcinki i po "radziecku"bizon - Czw 18 Lut, 2010 dobra szukajka torrentow to www.torrentfly.com co nie zmienia faktu, ze nic nie znalazlo Gotti - Czw 18 Lut, 2010 Panowie, ostatnio ktoś zapodawał zajawkę jakiegoś filmu - w zamierzchłych czasach chłopak uciekał porsche węgierskiej(?) milicji. Podpowie ktoś ?PiTT - Czw 18 Lut, 2010
Gotti napisał/a:
Panowie, ostatnio ktoś zapodawał zajawkę jakiegoś filmu - w zamierzchłych czasach chłopak uciekał porsche węgierskiej(?) milicji. Podpowie ktoś ?
serbskiej policji, chodziło o fantoma z belgradu
martin.h - Czw 18 Lut, 2010
Gotti napisał/a:
Panowie, ostatnio ktoś zapodawał zajawkę jakiegoś filmu - w zamierzchłych czasach chłopak uciekał porsche węgierskiej(?) milicji. Podpowie ktoś ?
Jugosłowiańskiej, film nazywa się "The Belgrade Phantom".Gotti - Czw 18 Lut, 2010 yeah, podziękował!Jakarti - Pią 19 Lut, 2010
Mick napisał/a:
no nic, nie zaakceptowałem tej oceny i mam mieć rozmowę z nim i jego przełożonym o efektywnych rzeczach, które zrealizowałem w zeszłym roku dzięki którym bank zaoszczędził pare mln złotych...
tempe chóje...
Micku's!!!
trzymam kciuki za Ciebie, trzeba byc chamem, napieprzac łokciami i sie nie cackac.
jakby co to latara w czolo, latara w nos
ps powodzenia!Mick - Pią 19 Lut, 2010
Jakarti napisał/a:
Micku's!!!
trzymam kciuki za Ciebie, trzeba byc chamem, napieprzac łokciami i sie nie cackac.
jakby co to latara w czolo, latara w nos
ps powodzenia!
udało mi się jeszcze wczoraj coś tam wywalczyć.. ale generalnie walka z grekami to jak by walczyć z wiatrakami...
troche lepiej, ale cóż... liczę tylko na zmianę stanowiska.
ps dzięki!!KonradMK - Pią 19 Lut, 2010
eM napisał/a:
KonradMK napisał/a:
eM napisał/a:
KO-RPO-RA-CJA
Cytat:
"Jest osobą prawną lecz nie ma twarzy,uczuć ani moralności"
mylisz się, za oceną Micka stoi jakiś kutas, który tak widzi świat jak mu się podoba. korporacja nie ma tu nic do rzeczy.
ma bardzo dużo,
i mimo ze w amwayu mówią Ci inaczej to tak jest.
mam przykład ze swojego kącika. szef kogoś nie lubi to go nie awansuje. korporacja ma gówno do tego bo wielki elektronik nawet się o tym nie dowie, wszystko rozbija się o pierwszą linię czyli szefa.