mi - Śro 25 Sie, 2010 cena poszłe absurdalnie w górę, z dostępnością też było ciężko, ale już zaczyna się robić normalniej. I tyle.M - Śro 25 Sie, 2010 Wydzielenie by było dobre.
Janek ile płacisz za kebaba? Vlodarsky - Śro 25 Sie, 2010
mi napisał/a:
cena poszłe absurdalnie w górę, z dostępnością też było ciężko, ale już zaczyna się robić normalniej. I tyle.
a to chu.j wychodzimy...Kuner - Śro 25 Sie, 2010
mi napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
mi, sprawdź obecne ceny R134a
nie dalej jak 15 minut temu rozpisałem klientom 6 ton. Wiem mniej więcej ile kosztuje, stacja i wytwornica ozonu również
Proszę przedstaw mi te ceny bo jeśli uważasz że kupując sprzęt za 20 tysi (15 stacja, 5 porządny nie z allegro ozonator), mając doświadczenie i wiedzę, ponosząc odpowiedzialność za usługę nie mam prawa na tym zarabiać to cieszę się że nie mam takich klientów
A co do cen czynnika - w marcu płąciłem 380 zł brutto za butlę, teraz płacę w zależnosci od dostępności od 1200 do 1400. Jest różnica. Sytuacja na rynku się uspokaja ale niestety ceny w dół już nie idą M - Śro 25 Sie, 2010 Wydzielić? Vlodarsky - Śro 25 Sie, 2010 Nie, nie ma potrzeby Maciek bo gaz nie kosztuje 1400 zł tylko 800 butla 13,5 kg plus 150 zł kaucja. Każdy ma prawo zarabiać tyle samo my bierzemy w ASO żadna nowość a mi ma widok od strony hurtowej więc jest zdziwiony
Obydwaj mają rację obydwie racje są dobre więc zamknij. Ja oczyszczę i gitara
I dalej się wszyscy witamy
a nowemu koledze tylko powiem tak : ludzie wydają kilkaset tysięcy na hamownie a biorą za pomiar 50-150 zł i też jest dobrze. Żaden wyznacznik ile dałeś za sprzęt... Diagnoskop serwisowy kosztuje 30-40 tys a badanie 60-100 zł. liczy się cena rynkowa obecnie i to co możesz zaoferować klientowi jeśli bierzesz więcej.Jakarti - Śro 25 Sie, 2010 probowalem wydzielic ale mi komp pada Vlodarsky - Śro 25 Sie, 2010 też próbowałem wydzielić mój komp też nei chce otworzyć całego tematu na jednej stronie
pozostają czerwoni.Kuner - Śro 25 Sie, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Nie, nie ma potrzeby Maciek bo gaz nie kosztuje 1400 zł tylko 800 butla 13,5 kg plus 150 zł kaucja. Każdy ma prawo zarabiać tyle samo my bierzemy w ASO żadna nowość a mi ma widok od strony hurtowej więc jest zdziwiony
Obydwaj mają rację obydwie racje są dobre więc zamknij. Ja oczyszczę i gitara
I dalej się wszyscy witamy
a nowemu koledze tylko powiem tak : ludzie wydają kilkaset tysięcy na hamownie a biorą za pomiar 50-150 zł i też jest dobrze. Żaden wyznacznik ile dałeś za sprzęt... Diagnoskop serwisowy kosztuje 30-40 tys a badanie 60-100 zł. liczy się cena rynkowa obecnie i to co możesz zaoferować klientowi jeśli bierzesz więcej.
Zdradz mi na priv gdzie w takiej cenie kupujecie
Co do wydatku na sprzet - wiem dlatego ja nigdy nie narzekam jak płacę za usługę.Anonymous - Śro 25 Sie, 2010 Ja się chciałem przywitać a tu widzę ze niezłe OT się zrobiło, więc w skrócie:
Bartek, czerwony VTR '96, Piaseczno (to pod wawą)
pzdrJanusz - Śro 25 Sie, 2010
Cytat:
Zdradz mi na priv gdzie w takiej cenie kupujecie
Co do wydatku na sprzet - wiem dlatego ja nigdy nie narzekam jak płacę za usługę.
poszło PW mi - Śro 25 Sie, 2010
Kuner napisał/a:
bo gaz nie kosztuje 1400 zł tylko 800 butla 13,5 kg plus 150 zł kaucja
coś mi się widzi, że to gaz z Chin, Wega to sprzedawała na przykład.
Kuner napisał/a:
sprzęt za 20 tysi (15 stacja, 5 porządny nie z allegro ozonator)
rzecz w tym, że da się kupić zestaw firmowy za 10700zł netto.
...a ogólnie 200zł mnie wzruszyło, bo u mnie w okolicy często 150zł wołają...Vlodarsky - Śro 25 Sie, 2010