k-mart - Śro 18 Lis, 2009 manual, z tym ze ja gram na
k-mart - Śro 18 Lis, 2009
dziwne, czemu ten xf ma takie wnetrze? u mnie jest inne.anjas - Śro 18 Lis, 2009 stary tor, przed liftem M - Śro 18 Lis, 2009 widac ze jeszcze fizyka jest "latwiejsza"strick - Śro 18 Lis, 2009 Mnie sie wtedy łatwiej grało anjas - Śro 18 Lis, 2009
strick napisał/a:
Mnie sie wtedy łatwiej grało
stricku, jak będziemy grać to podeślę Ci łatwiejszy setup, bo ten STF'anowy jest przesrany. Szybki, ale cholernie trudny.budzik - Śro 18 Lis, 2009
anjas napisał/a:
wczoraj widziałem, że chyba Budzik nie hamowal
\
Wtedy jechałem bez paliwa, na luzie
A ja mam inne pytanko,do jakiej temeratury rozgrzewają się wam opony tak po 7 kółkach czy do 1 zmiany?
U mnie po 3-4 okrążeniach już nic nie kleją,na klawiaturze jeżdże jak to ma jakieś znaczenie.M - Śro 18 Lis, 2009
anjas napisał/a:
strick napisał/a:
stricku, jak będziemy grać to podeślę Ci łatwiejszy setup, bo ten STF'anowy jest przesrany. Szybki, ale cholernie trudny.
ja tez poprosimStf - Śro 18 Lis, 2009 na klawiaturze nigdy nie zrobisz dobrego czasu. pomijam już fakt że ścierasz opony momentalnie bo lecisz cały czas na użlizgu przedniej osi w zakrętach. oglądnij sobie powtórkę swojego przejazdu z zewnętrznej kamery - zobaczysz o czym mówię.
ps. wczoraj zrobiłem 1:33,9 na tym setupie w automacie więc chyba zły nie jest... ale fakt, na początek możecie sobie wzmocnić lub osłabić tylny stabi- w zależności od tego czy tracicie czy macie nadwyżkę trakcji tylnej osi w zakrętach.M - Śro 18 Lis, 2009 ide sie pochlastać 1:33budzik - Śro 18 Lis, 2009 Dzięki za wytłumaczenie.
Tak myslałem,że to wina klawiatury jeżeli chodzi o opony strick - Śro 18 Lis, 2009
anjas napisał/a:
strick napisał/a:
stricku, jak będziemy grać to podeślę Ci łatwiejszy setup, bo ten STF'anowy jest przesrany. Szybki, ale cholernie trudny.
Ja jezdze na Twoim, albo na Keja. Teraz nie pamietam...
Dzis udało mi sie zrobic 1.36.06 i na nastepnym okrazeniu oczywiscie sie rozjeba.łem...anjas - Śro 18 Lis, 2009
strick napisał/a:
Ja jezdze na Twoim, albo na Keja. Teraz nie pamietam...
teraz jeżdżę na innym, naprawdę lajtowy. Przetestowałem kilka i ten jest de best.M - Śro 18 Lis, 2009 Andrzeju moglbym tez prosic o ten setup?Janusz - Śro 18 Lis, 2009 ja tez chce... choć narazie mecze sie z martwymi strefami i moje czasy sa na poziomie 1:40