To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

M - Czw 22 Mar, 2007

Bzdura kolego bzdura straszna.
Misiek_lbn - Czw 22 Mar, 2007

nie mnie pytaj... jak chcesz wiedzieć więcej, to użytkownik pilachgt na sr.pl... o więcej nic nie pytałem bo nie było aż tyle okazji do rozmowy... czyli sądząc po twoich wypowiedziach, no way :?: ok i koniec tematu :)
Gotti - Czw 22 Mar, 2007

Drogi kolego sharxhunter....

Najpierw porozmawiaj z Danielem dokładnie, a dopiero później przekazuj takie informacje.

Michał - Czw 22 Mar, 2007

ja słyszałem ze do saxo sie wklada skrzynke od land cruisera i co najlepsze, spalanie nie spada, ale SAXO SAMO PRODUKUJE BENZYNE !! sprawdz to dziwko !! :D
Anonymous - Czw 22 Mar, 2007

hehehe :564: michal
Jakarti - Czw 22 Mar, 2007

jako, ze moge byc strona w tym "sporze" (mam HGT :D ) to nie slyszalem jeszcze o zmniejszeniu spalania (o 50%) !!! przez zmiane skrzyni.. ale moze warto sprobowac :D :D :D

technicznie nic nie ogarniam ale wiem, ze Punto, nawet gdy je bedziesz pchal to i tak bedzie palilo 10l :D

Gotti - Czw 22 Mar, 2007

Ehh....

Daniela Punto owszem, ma skrzynie od jtd. Owszem mniej pali - w granicach 7litrów, ale......... jedzie max 150km/h. I osiągi ma teraz porównywalne do jtd.

Tyle...

Jakarti - Czw 22 Mar, 2007

zgoda, zgoda, ze zmiana przelozenia wplynie na spalanie.. bo wysilek silnika , pracuje w innym zakresie obrotow itd.. ale nie mozna tego przekazywac w ten sposob - zmien skrzynie - zaoszczedzisz lepiej niz na gazie..
Gotti - Czw 22 Mar, 2007

u niego problem był tego typu że skrzynia się całkiem posypała, a nie mógł trafić takiej. Założył od jtd bo tylko taką znalazł. Nie chodziło o oszczędność :P

Do tego teraz ma evo, s2 do upalania i punto do miasta więc temat skrzyni odpuścił....

KonradMK - Czw 22 Mar, 2007

i tak się rodzą legendy o smokach które porywają księżniczki tylko po to żeby je wyruchać i to na zlecenie księcia który odbiera nagrodę za jej odnalezienie
Anonymous - Czw 22 Mar, 2007

KonradMK napisał/a:
i tak się rodzą legendy o smokach które porywają księżniczki tylko po to żeby je wyruchać i to na zlecenie księcia który odbiera nagrodę za jej odnalezienie

:550: :D :D :D :564: O jaaaaaaaaa....

Misiek_lbn - Nie 25 Mar, 2007

no to skoro faktycznie ma skrzynię od diesla, faktycznie mu mniej pali(mi mówił o tym ile w trasie mu łyka tylko), a o osiągach nie wspominał, ale skoro był chętny do sprintu, to się zastanawiałem jak to jest, i stąd właśnie postanowiłem się was zapytać jak wy to widzicie, to za co odrazu ban :566: :570:
nieważne... pochwalony :564:

k-mart - Nie 01 Kwi, 2007

jesli ktos by sie natknal na prospekt lub dane/info na temat R5 GTE, bylbym bardzo wdzieczny i dal pomogl. :)
Szukam juz od dawna i nic nie moge znalezc :(

mi - Nie 01 Kwi, 2007

ja o r5 wiem tylko tyle, że jak założysz skrzynię z diesla to będzie jaaaaazda :)

btw - u mnie w gtiku siedzi skrzynia z td :565:

KonradMK - Nie 01 Kwi, 2007

k-mart napisał/a:
jesli ktos by sie natknal na prospekt lub dane/info na temat R5 GTE, bylbym bardzo wdzieczny i dal pomogl. :)
Szukam juz od dawna i nic nie moge znalezc :(

http://www.carfolio.com/s...=102630&Renault

i manual po szwedzku ale są jakieś schematy

http://hem2.passagen.se/stjo3448/