Powiem tak Trasa kiepska... Tzn... Bez idealnego ręcznego przejazd bez
Powiem więcej trasy to tam w ogóle nie było GeKo - Nie 28 Lut, 2010 Wyniki widze bez reweli, to kto poruchał galerianki na furę Anonymous - Nie 28 Lut, 2010 Mnie się od kasku fryz zepsuł to nie leciały ale na widok duetu Fydi - Willi nie jedna majtki przez głowe zdarła fydi - Nie 28 Lut, 2010 mistrz wyścig! na jednym nawrocie musiałem za każdym razem wjeżdżać na 10 cm krawężnik po prostu taka impreza fajna, że zostaje do środy!Anonymous - Nie 28 Lut, 2010 Ja czekam na SS w Tarnowie i od razu z góry zachęcam - zamknięta 2 pasmówka w centrum miasta rok temu: http://www.youtube.com/watch?v=6PH6_LMKjDk
Daleko z Kr nie ma .ade - Nie 28 Lut, 2010
sa juz jakies plany co do terminu??Anonymous - Nie 28 Lut, 2010 Napewno wakacyjne miesiące - trzeba pytać speed555 bo on działą w AMK Tarnów aktywnie.vojt3k - Nie 28 Lut, 2010 matt - Nie 28 Lut, 2010 fydi, wolny prawy miałeś i żadnej galerianki na przewózkę nie wziąłeś?!
michool_vt - Nie 28 Lut, 2010
fydi napisał/a:
po prostu taka impreza fajna, że zostaje do środy!
Tomcat - Nie 28 Lut, 2010 Czy któryś ziomal jedzie za tydzień do Tychów ?Loko - Nie 28 Lut, 2010
Tomcat napisał/a:
Czy któryś ziomal jedzie za tydzień do Tychów ?
Ja się zastanawiam, widziałem że jesteś już na liście Niemy - Nie 28 Lut, 2010 ja bym pojechał, ale nie mam jeszcze auta strick - Nie 28 Lut, 2010
Niemy napisał/a:
ja bym pojechał, ale nie mam jeszcze auta
Jeszcze jakies 9 miesiecy Tomcat - Pon 01 Mar, 2010
Loko napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Czy któryś ziomal jedzie za tydzień do Tychów ?
Ja się zastanawiam, widziałem że jesteś już na liście
Nie mam wyjścia, bo nerwicy dostanę jak sobie nie pojeżdże