To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Katastrofa samolotu

PiTT - Śro 19 Sty, 2011

ostro było dzisiaj w sejmie z tego co widzę
Jarosław już wie, że ruscy są winni
Mazowiecki ciekawie powiedział, za wszelką cenę usiłuje się wykazać rosyjską winę a nie poznanie prawdy

nie wiem jaki jest cel Kaczyńskiego, ale dobrze nakręca karuzelę nienawiści
mówię Wam, ten człowiek staje się realnym zagrożeniem

widzieliście zapis rozmów z wieży?
zapis rozmów z kokpitu?
widzicie ewidentną winę kontrolerów lotu? ja nie
chyba że dowody są sfałszowane

jeszcze raz podkreślę, cieszy mnie to że coraz bardziej odchodzimy od tej absurdalnej wersji, która mówiła wybuchu samolotu w czasie lotu

M - Śro 19 Sty, 2011

Jarek dobrze gadał dzisiaj, natomiast ten typ z PO który był przed Jarkiem to normalnie PRL BIS 1:1
Bad-i - Śro 19 Sty, 2011

Maciek, padło "magiczne" słowo. Można zamykać ;)

A tak serio to jego akurat nie słyszałem - aż postaram sie jakos to zobaczyć (wiem tylko ze strasznie go skrytykowali ze yebnał cos o "zagrozonej wolnosci" ale nie wiem o co chodzi)

kaziu1985pn - Śro 19 Sty, 2011

czy też widzicie paradoks tej całej sytuacji, jak można dociekać prawdy o wypadku w którym nikt nie przeżył,można powiedzieć co najwyżej o domniemanym przebiegu wydarzeń, w tej chwili ta cała sytuacja to żałosne obrzucanie siebie gównem.

równie dobrze można by powiedzieć że przelatywało akurat UFO zakłóciło myśli pilota kontrolera dzingis hana czy kogoś tam jeszcze i samolot spadł :/

M - Śro 19 Sty, 2011

Bad-i napisał/a:
Maciek, padło "magiczne" słowo. Można zamykać ;)

A tak serio to jego akurat nie słyszałem - aż postaram sie jakos to zobaczyć (wiem tylko ze strasznie go skrytykowali ze yebnał cos o "zagrozonej wolnosci" ale nie wiem o co chodzi)

Jarek to Jarek - mówił bardzo rozwiażnie - ale posłuchaj tego gościa przed nim. Kurde zapomniałem nazwiska, facet ma śląski akcent. Geniusz propagandy i lizusostwa PRL, istny goebbels w naszych realiach - betonowy spin doktor.

Bad-i - Śro 19 Sty, 2011

postaram sie zobaczyc calosc i obiektywnie sie do tego odniose
dzik - Śro 19 Sty, 2011

M napisał/a:
Kurde zapomniałem nazwiska, facet ma śląski akcent. Geniusz propagandy i lizusostwa PRL, istny goebbels w naszych realiach - betonowy spin doktor.

Z opisu pasuje mi w 100% on:

CHRZANEK - Śro 19 Sty, 2011

Marek23 napisał/a:
nawet przy okazji największej katastrofy lotniczej w historii Polski

Marku nie wiem czy wiesz ale większa katastrofa miała miejsce w 09.05.1986 i wówczas zginęło ponad 170 osób

Ale rozumiem że fakty się nie liczą.

M - Śro 19 Sty, 2011

Bad-i napisał/a:
postaram sie zobaczyc calosc i obiektywnie sie do tego odniose

Nie jesteś tak uwrażliwiony na takie klimaty więc może Cie to nie ruszyć.
Śmieszy mnie to że goście z rządu siedzieli z rękami w dupie (z wyjątkami) jak rosjanie przez 9 miesięcy partaczyli śledztwo. A mówili że nie skąd to jest dobre śledztwo, "profi" a jak się okazało że rosjanie z nich zrobili pośmiewisko na całą europę to w trosce o słupki (nie jest inaczej - może z wyjątkiem J. Millera gdzie widać że ten człowiek jest mocno przejęty sytuacją) znalazły się lepsze nagrania z naszej skrzyniki, i nagrania z kurnika na lotnisku się znalazły etc. Premier się zaprzyjaźnił z Władimirem i myślał ze on tu będzie grał w piłkę i dłubał w nosie a tu taka Rosja z aspiracjami do super mocarstwa zrobi taki raport że wilk syty i owca cała. Taki z niego z wykształcenia historyk że zapomniał jaka to jest przyjaźn. Przyjaźń to jest jak im się przystawi pistolet do głowy, ba wtedy to jest miłość.

M - Śro 19 Sty, 2011

dzik napisał/a:
M napisał/a:
Kurde zapomniałem nazwiska, facet ma śląski akcent. Geniusz propagandy i lizusostwa PRL, istny goebbels w naszych realiach - betonowy spin doktor.

Z opisu pasuje mi w 100% on:
Obrazek

Błaszczak z jego "spikiem" nadaje się idealnie do PO ale to nie on.

Marek23 - Śro 19 Sty, 2011

Cytat:
Marek23 napisał/a:
nawet przy okazji największej katastrofy lotniczej w historii Polski

Marku nie wiem czy wiesz ale większa katastrofa miała miejsce w 09.05.1986 i wówczas zginęło ponad 170 osób

Ale rozumiem że fakty się nie liczą.

Chrzanek, dobrze wiesz,że chodzi mi także o to, że w samolocie leciał prezydent kraju, generałowie,politycy. Więc proszę Cię...

Rozwala mnie to straszenie wojną z ruskimi :lol2: Poza tym juz widzę, że lot jednak nie był cywilny,ale konwencję chicagowską wybrano nie pogorszyć stosunków polsko-rosyjskich i poznać prawdę...kłamstwo za kłamstwem.

Barejka - Śro 19 Sty, 2011

Barejka, sam się śmiałem z kawałów o Kaczyńskim,ale z tej katastrofy jakoś nie żartuję...nie wiem co w tym śmiesznego.
Barejka - Śro 19 Sty, 2011

Marek23 napisał/a:
Barejka, sam się śmiałem z kawałów o Kaczyńskim,ale z tej katastrofy jakoś nie żartuję...nie wiem co w tym śmiesznego.

a czy ja sie smieje? znalalzem to w sieci i wrzucilem, mnie ten film irytuje, ale byc moze Ty zobaczyles w nim cos smiesznego :F

Barejka napisał/a:
mnie ten film irytuje

to czemu innych chcesz też irytować?