Filmu nie znałem, myślałem że oglądałeś a mój analityczny umysł potrafi wydedukować cały film po jednym słowie spojlera więc trzeba było uciekaćJakarti - Śro 29 Maj, 2013
M napisał/a:
Filmu nie znałem, myślałem że oglądałeś a mój analityczny umysł potrafi wydedukować cały film po jednym słowie spojlera więc trzeba było uciekać
hehe, rozumiem
ponizej trailer. oglądam dzisiaj bo wciąga. załuje, ze nie obejrzałem go wczoraj bo te side effects strasznie mnie wynudziły..
i od razu sciezka dzwiekowa bo zwróciła moją uwagę:
http://www.youtube.com/wa...Gh637pszS_J5r1uNiemy - Śro 29 Maj, 2013 Gdyby Polskich Zmienników robili amerykanie w Hollywood
http://ujarani.com/130133
(nie umiem wstawić okienka )M - Śro 29 Maj, 2013 NIe oglądajcie tego trailera bo to mega spoiler, film jest taki że jeszcze mnie tak nie dotknał żaden film - może przez perspektywę moich dzieciaków.budzik - Śro 05 Cze, 2013
M napisał/a:
Place beyond the pines
Byłem w kinie - jestem pod mega wrażeniem. Świetny film Bart - Śro 05 Cze, 2013 Byłem w kinie - dłużyzny, trochę się rozczarowałem.Jakarti - Śro 05 Cze, 2013
bart napisał/a:
Byłem w kinie - dłużyzny, trochę się rozczarowałem.
i ja obejrzałem. nie oceniam go jako super. raczej bym powiedział , ze dobry film, moze nawet dobry + ale widywałem lepsze
tak czy siak mozna obejrzeć w wolnej chwiliRasputin - Śro 05 Cze, 2013
Jakarti napisał/a:
bart napisał/a:
i ja obejrzałem. nie oceniam go jako super. raczej bym powiedział , ze dobry film, moze nawet dobry + ale widywałem lepsze
tak czy siak mozna obejrzeć w wolnej chwili
+1Miniac - Sob 08 Cze, 2013
Rasputin napisał/a:
Jakarti napisał/a:
bart napisał/a:
tak czy siak mozna obejrzeć w wolnej chwili
+1
Byłem, widziałem, sam nie wiem co jak zakwalifikować...
Film ma w sobie coś magicznego. Czary zdecydowanie mocno podziałają na ojców tak malutkich chłopców jak Jason i "AJ" (o kurna ta scena z przeszukaniem łóżeczka!!). Im dłużej jednak od seansu tym mniej punktów dla reżysera, który miał chyba za dużo pomysłów jak na jeden film. Niektóre sceny są niesamowicie elektryzujące, ale całość przypomina mi debiut reżyserski Pazury - mniej znaczy więcej!! Zdjęcia, klimat to prawdziwy kox... Kilka ról wybitnych (Ray Liotta), parę innych średnio dobrych lub b.dobrych lecz zkserowanych (Cooper - Limitless/Greenwood - Flight)
Kurcze. Muszę przemyśleć kilka ojcowskich kwestii...
Polecam!
ps. nie oglądać trailerów! Faktycznie wszystko psują.Qukie - Czw 13 Cze, 2013 Wczoraj oglądałem Wielkiego Gatsbiego i niestety zawiodłem się. Film pełen wyfotoszopowanych scen, średnich tekstów i przerysowań. Chyba poszedłem ze zbyt wysokimi oczekiwaniamiMichał - Czw 13 Cze, 2013 skóra w której żyję
Wczoraj mykłem ten film.
Trochę ryje czachę, zakręcony na maxa. Porusza pare problemów związanych transwestytami, zemstą . Polecam jak ktoś ma ochote coś ciekawszego obejrzeć niż otaczające nas ostatnio gówno filmowe.M - Sob 22 Cze, 2013 PURGE
http://www.youtube.com/wa...e&v=K0LLaybEuzA
Do kina bym nie poszedł, film budżetowy - można obejrzeć, trzyma w napięciu cały czas ale...
no własnie nie będę psuł przekazu.Michał - Nie 23 Cze, 2013 najgorsze gówno jakie ostatnio oglądałem Ale naszczęście pepson odbdarował mnie biletami wiec plus taki ze nie musiałem za ten szajs płacić.
połowa kina wyszła - a druga połowa sie śmiała podczas filmu
Bieda na pełnej linii.
Niech się pp wypowie też pP - Pon 24 Cze, 2013 worst film ever
można obejrzeć dla bekiM - Pon 24 Cze, 2013 Sam zamysł filmu jest genialny ale wykonanie jest jak w serialu brazylijskim, akcja nie trzyma sie troche kupy.
No i jeszcze ta poprawnosc politycza w filmie