z drugiej strony widzę ze są ok, wiec jak nie sprawia to żadnego problemu to jak najbardziej je biere
Cytat:
Janusz to jeszcze 2 imprezy na nich poleci
dwóch nie, ale jak są 4 szt w takim stanie, to jedna przelecę.
tylko narazie nie mam felg 16, ale się coś może ogarnie EmerytRs2 - Wto 10 Maj, 2011 janusz jak ich nie chcesz, to wezmę, kiedy mogę po nie podjechać ??
a fotach widać jak auta mają poustawiane inaczej geo. ten fokusik to chyba 3 stopnie z przodu na kolach ma??Yarko - Wto 10 Maj, 2011 ale to są przecież 17'stkiJanusz - Wto 10 Maj, 2011 krucy fiks to 17 ?? myślałem ze 16 Miniac - Wto 10 Maj, 2011 To są 17tki i to 2szt.. tył to dojechane r888 (ale drutów nie ma i są chyba 'ślady jodły'). Oddam za free.. no może za cenę demontażu w FastWheels
Januszek jak chcesz to ja mam 'chyba' 6szt znośnych Dunlopów 16''. Pozostałość po ITR (zresztą są rozmiarowo z Clio Cup). Oddam Ci za przysłowiowy uśmiech...
.... + flache dla mnie i STFa dEF - Wto 10 Maj, 2011
Miniac napisał/a:
.... + flache dla mnie i STFa
Przecież podobno to rzuciłeś Janusz - Wto 10 Maj, 2011
Miniac napisał/a:
Januszek jak chcesz to ja mam 'chyba' 6szt znośnych Dunlopów 16''. Pozostałość po ITR (zresztą są rozmiarowo z Clio Cup). Oddam Ci za przysłowiowy uśmiech...
biore Yarko - Wto 10 Maj, 2011 ja bym chętnie odkupił jakieś slicki 15'/16' jeśli masz więcej Miniac - Wto 10 Maj, 2011
dEF napisał/a:
Miniac napisał/a:
Przecież podobno to rzuciłeś
Kogo, co - STFa?? Niiigdy
Wciąż pijemy whiskey z colą. Ja pije te cole... arssss - Wto 10 Maj, 2011 Janusz, no coś ok 70 powinno byc Janusz - Wto 10 Maj, 2011
Cytat:
Wciąż pijemy whiskey z colą. Ja pije te cole...
JD moze być ?? Kamill - Wto 10 Maj, 2011
Miniac napisał/a:
To są 17tki i to 2szt.. tył to dojechane r888 (ale drutów nie ma i są chyba 'ślady jodły'). Oddam za free.. no może za cenę demontażu w FastWheels
Jaki to rozmiar, może do bety bym przytulił wkoncu ten sam koncern dEF - Wto 10 Maj, 2011
Miniac napisał/a:
cole też podobno rzuciłeś Maciusiowy - Wto 10 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
Cytat:
JD moze być ??
kup cole, leć po kosztach Miniac - Wto 10 Maj, 2011
dEF napisał/a:
Miniac napisał/a:
cole też podobno rzuciłeś
Kurde Kuba!! Zabrać Cię na oglądare i już wszystko o mnie wiesz
Przecież mu nie napisze, że pije tylko wodę bo mi przywiezie w bidonie oligoceńską ze studni i zabierze slicki