Bonczek - Sob 06 Paź, 2012 Czesiu pomysl ze może tor to nie jest normalna droga i wymagania dot. technologi mogą byc zupełnie inne.Anonymous - Sob 06 Paź, 2012 W Poniedziałek wszystko będę wiedział poszukam w literaturze roj - Sob 06 Paź, 2012
Czesio napisał/a:
poszukam w literaturze
"sam naprawiam autostradę"
aa, no i ja się wstępnie piszę żeby nadrobić ten nieszczęsny rok WuRC - Pon 08 Paź, 2012
Czesio napisał/a:
wytłumacz mi jak mogą kłaść 2 warstwę scieralnej
Żeby się stragany z niedzielnej giełdy nie zapadały Anonymous - Pon 08 Paź, 2012 Już wszystko wiem , i wszystko zależy od projektu Kenet - Wto 08 Sty, 2013 W sierpniu - dokładnie 15-18 sierpnia będziemy mieli zlot GSi Klubu w Sielpi koło Kielc. Jednym z punktów zlotu jest trackday i podejrzewam, że będzie możliwość udziału gości w imprezie aby koszt upalania był rozsądny. Jak będę znał szczegóły będę informował.
PozdrKamill - Wto 08 Sty, 2013 Wstępnie rezerwujekaroluPL - Wto 08 Sty, 2013 misie kolorowe, a czemu nie mozecie sie zjechać na tracday'a organizowanego przez waszkę i michała gołąbka- polecam- dużo jazdy, zawsze coś podpowiedzą, trasy zawsze ciekawe, a jazdy od rana do wieczora.
jakby ktos sie wybierał do niego, niech da znać to i ja wpadnę:)siema - Wto 08 Sty, 2013 Bo my się zawsze zbieramy pół roku, to byłoby za łatwe. Wątek o Poznaniu miał 100 stron zanim z domu wyjechaliśmy!
Wstępnie rezerwuję którykolwiek wyjazd Bonczek - Wto 08 Sty, 2013 To dajcie znać bo jak każdy się porozjeżdża po innym TD to tu się nie zbierze komplet a w styczniu chciałem ogarniać ewentualnie temat Kielc.Chloru - Wto 08 Sty, 2013 To ja się wstępnie piszę na styczeń i sierpień Bonczek - Wto 08 Sty, 2013 W sensie, że w Styczniu muszę się zadeklarować na późniejszy termin Kenet - Wto 08 Sty, 2013 Boncz to zrób 19ego nie będę wracał do domu 18ego Qukie - Śro 09 Sty, 2013 Gdzie jak gdzie, ale na kielce jadę Janusz - Śro 09 Sty, 2013
Bonczek napisał/a:
W sensie, że w Styczniu muszę się zadeklarować na późniejszy termin