jakarti - jedziesz do kunera ? ja musze sobie nabić klime hondzie
tak, pewnie bede sie wybierał.
nie wiem jeszcze kiedy ale prosba od Kunera zeby umawiac sie tydzien, dwa przed wizytą.Marek23 - Śro 25 Sie, 2010 Jaka zmien avatar, czas na 2.0 na obrazku...Jakarti - Śro 25 Sie, 2010 masz racje - służęKuner - Śro 25 Sie, 2010
Jakarti napisał/a:
prosba od Kunera zeby umawiac sie tydzien, dwa przed wizytą.
ale na mechanike... na klime to przeważnie z dnia na dzień anjas - Śro 25 Sie, 2010
ale na mechanike... na klime to przeważnie z dnia na dzień
aaa no to git.
Anjas napisał/a:
cholera, przelakierowałeś?
ładnie tak wyglada ale jeszcze wole czarne
witam wszystkich rallyfilip - Śro 25 Sie, 2010 Hej ! Jeżdże Fiatem CCS 1,2 8v w śląskich amatorkach. Jako fan hot hatch'y cieszę się z obecności na forum Janusz - Śro 25 Sie, 2010
rallyfilip napisał/a:
Hej ! Jeżdże Fiatem CCS 1,2 8v w śląskich amatorkach. Jako fan hot hatch'y cieszę się z obecności na forum
aha!! a wiec to Ty jesteś właścicielem tego ładnego seja oraz bratem jednego z nowych użytkowników??106 - Śro 25 Sie, 2010 HI pamietam cie z dawien dawna jak latales 126p po torze
chyba ze znow cos mi sie pomylilo rallyfilip - Śro 25 Sie, 2010 Wszystko się zgadza i z bratem i z lataniem 126 po torze, poza tym że mam fajnego CC, nie SC Janusz - Śro 25 Sie, 2010
rallyfilip napisał/a:
mam fajnego CC, nie SC
tak, zgadza się, mi sie pomieszało, przed oczami miałem szare/antracytowe/ciemnosrebrne CC, a napisałem sej.
jako ze mamy już dość specyficzny acz sympatyczny duet dwóch braci ze śląska na forum, muszę zapytać, czy wasze dzieciństwo tez przebiegało w ciężki sposób?? layer - Śro 25 Sie, 2010
Janusz napisał/a:
rallyfilip napisał/a:
mam fajnego CC, nie SC
jako ze mamy już dość specyficzny acz sympatyczny duet dwóch braci ze śląska na forum, muszę zapytać, czy wasze dzieciństwo tez przebiegało w ciężki sposób??
Nie, bo wtedy nie było internetu Jacek - Śro 25 Sie, 2010
rallyfilip napisał/a:
Hej ! Jeżdże Fiatem CCS 1,2 8v w śląskich amatorkach. Jako fan hot hatch'y cieszę się z obecności na forum
siema Filip Młody Papież - Czw 26 Sie, 2010 heeej Filip!!!! TOXIC - Pią 27 Sie, 2010 No to co panowie może w Łodzi jakis spot zapoznawczo / powitalny ?
Niedziela godzina 21:00 parking pod SilverScreen poziom -2 ??