No to co panowie może w Łodzi jakis spot zapoznawczo / powitalny ?
Niedziela godzina 21:00 parking pod SilverScreen poziom -2 ??
kto chętny klepnąć do mnie na PW
Szkoda, ze tak późno napisałeś... Byłem tam wczoraj pomiędzy 20.30-23.30 zefir - Pon 30 Sie, 2010 powitac wszystkich ))
zasadniczo spot hh w Lodzi bylby very nice - jak cos puszczajcie info na koma do mnie 600-835-767
thx
pozdroJacek - Pon 30 Sie, 2010
strick napisał/a:
TOXIC napisał/a:
No to co panowie może w Łodzi jakis spot zapoznawczo / powitalny ?
Niedziela godzina 21:00 parking pod SilverScreen poziom -2 ??
kto chętny klepnąć do mnie na PW
Szkoda, ze tak późno napisałeś... Byłem tam wczoraj pomiędzy 20.30-23.30
ruby kursik się trafił strick - Pon 30 Sie, 2010
Jacek napisał/a:
ruby kursik się trafił
kursik pociagiem....Anonymous - Wto 31 Sie, 2010 Powitać wszystkich "nowych"!
Może jakiś spot hh w krk?
I pytanko - gdzie można zamówić / kupić / dostać te zacne nalepki hh? Szukam po forumie i nic nie widzę...
Cassis czy to nie Ty się parkujesz pod Energym na Wrocławskiej?M - Wto 31 Sie, 2010 Nalepki dostają klubowicze 106 - Wto 31 Sie, 2010
grin napisał/a:
Powitać wszystkich "nowych"!
Może jakiś spot hh w krk?
I pytanko - gdzie można zamówić / kupić / dostać te zacne nalepki hh? Szukam po forumie i nic nie widzę...
posiadanie naklejki jest rownoznaczne z byciem niebieskim...
wiecej na ten temat np w tym temacie http://forum.hothatch.org...t=7392&start=15Jakarti - Wto 31 Sie, 2010 a kolor niebieski to wyjasnienie ponizej - taka odpowiedz FAQ
maj deer (sarna) fello łan (zboza)
ja piurkuje, pisze to po raz 02973846120439472153 (najwazniejsze zero na poczatku)
klub opiera sie na selekcji czlowiekow - w skrocie mowiac - lubimy Cie, zazieleniamy Cie. kochamy Cie - stajesz sie niebieski.
spoty hh.org to spotkania ludzi najczesciej na torze lub po godz. 22 ale o tym jeszcze nie moge wspomniec bo widze, ze mlody czlowiek jestes.
ostatni open meeting (metkowanie) spotkal sie z duzym zainteresowaniem znajomych naszych znajomych, innych znajomych i obcych. tradycja ( tradyszyn po slunsku ) jest taka, ze masturbujemy sie we wlasnym gronie. dopiero po wielu months ( mantach ) gdy zweryfikujemy czy jestes spoko ziom czy moze jestes dziecko neostrady zostaniesz zaszczycony zaproszeniem na spota tudziez ( dwa dziez ) tor.
badz soba, nie pajacuj na sile, ucz sie i sluchaj starszych
u nas jak w zyciu.. jestes fajny zostajesz, jestes niefajny wypad
dla zobrazowania (najelpiej wyobrazic sobie w paint'cie - malowanie obrazu) - wchodzi ktos do Ciebie do domu i albo go polubisz albo nie..
albo wyruchasz ale to na pozniej..
w kazdym razie nie ma deadlinow, ilosci postow, zycie jest niesprawiedliwe, jak ktos pewnego dnia podrapie sie po jajkach i pomysli.. oka - green him to sie zazielenisz.
panimaju?
amen.Jacek - Wto 31 Sie, 2010
M napisał/a:
Nalepki dostają klubowicze
taaaak? a to ci checa..bo ja nie dostałemKonradMK - Wto 31 Sie, 2010
Jakarti napisał/a:
a kolor niebieski to wyjasnienie ponizej - taka odpowiedz FAQ
maj deer (sarna) fello łan (zboza)
ja piurkuje, pisze to po raz 02973846120439472153 (najwazniejsze zero na poczatku)
klub opiera sie na selekcji czlowiekow - w skrocie mowiac - lubimy Cie, zazieleniamy Cie. kochamy Cie - stajesz sie niebieski.
spoty hh.org to spotkania ludzi najczesciej na torze lub po godz. 22 ale o tym jeszcze nie moge wspomniec bo widze, ze mlody czlowiek jestes.
ostatni open meeting (metkowanie) spotkal sie z duzym zainteresowaniem znajomych naszych znajomych, innych znajomych i obcych. tradycja ( tradyszyn po slunsku ) jest taka, ze masturbujemy sie we wlasnym gronie. dopiero po wielu months ( mantach ) gdy zweryfikujemy czy jestes spoko ziom czy moze jestes dziecko neostrady zostaniesz zaszczycony zaproszeniem na spota tudziez ( dwa dziez ) tor.
badz soba, nie pajacuj na sile, ucz sie i sluchaj starszych
u nas jak w zyciu.. jestes fajny zostajesz, jestes niefajny wypad
dla zobrazowania (najelpiej wyobrazic sobie w paint'cie - malowanie obrazu) - wchodzi ktos do Ciebie do domu i albo go polubisz albo nie..
albo wyruchasz ale to na pozniej..
w kazdym razie nie ma deadlinow, ilosci postow, zycie jest niesprawiedliwe, jak ktos pewnego dnia podrapie sie po jajkach i pomysli.. oka - green him to sie zazielenisz.
panimaju?
amen.
zesrałem się (shit się), bije moc (fight powaaaaa) od tego posta (poczta).Jakarti - Wto 31 Sie, 2010
Jacek napisał/a:
taaaak? a to ci checa..bo ja nie dostałem
uuuu - Maciek - ogarnij.. serio - wybacznko prosze Anonymous - Wto 31 Sie, 2010 Ok si si...
W sumie restrykcyjne kryteria ale ok... pożyjemy zobaczymy. A jak ktoś... z racji braku czasu będzie się mało udzielał to chyba nie uda mu się tak szybko zazielenić zaniebieszczyć!
Btw spot'a. Czy tylko wypady na tor we własnym gronie czy jakieś miejskie spoty / czwartkowe nocne itp?M - Wto 31 Sie, 2010
Jacek napisał/a:
M napisał/a:
Nalepki dostają klubowicze
taaaak? a to ci checa..bo ja nie dostałem
Wysyłałem do wszystkich którzy płacili składkę w zeszłym roku.
Nawet do szwajcarii wysłałem.
Sprawdzilem Jacku i chyba nie byles jeszcze klubowiczem.Cassis - Wto 31 Sie, 2010 grin, parkuje bo tam pracuje