Anonymous - Śro 01 Wrz, 2010 Zdecydowanie polecam usługi Kunera i zapewne z tego forum nie tylko ja
poza tym Michał stał się nowym posiadaczem XSi Mick - Śro 01 Wrz, 2010 własnie pytałem go wczoraj skąd ma XSI, a raczej od kogo teraz już wiem, że od Ciebie Janusz - Śro 01 Wrz, 2010
Mick napisał/a:
własnie pytałem go wczoraj skąd ma XSI, a raczej od kogo teraz już wiem, że od Ciebie
ciekawe czy zmienił mocowanie foteli, czy dalej jest na patyczkach od lodów Anonymous - Śro 01 Wrz, 2010 Witam wszystkich Na codzień śmigam Xsara VTS 2.0 MKII, fajne autko ale kapryśne przez BSI Yarko - Śro 01 Wrz, 2010 Cześć !
Misiek się ostatnio pytał o Xsare VTS, bo za dobrą kaskę można wyrwać takie auto. Anonymous - Śro 01 Wrz, 2010
Janusz napisał/a:
Mick napisał/a:
własnie pytałem go wczoraj skąd ma XSI, a raczej od kogo teraz już wiem, że od Ciebie
ciekawe czy zmienił mocowanie foteli, czy dalej jest na patyczkach od lodów
januszek nie bądz niemilusi ziober - Śro 01 Wrz, 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie . Mam na imię Błażej i jestem z Tych Tychów . Od zawsze kręciły mnie małe auta co nieźle zapinkalają . Obecnie posiadam saxo vts, a poprzednio baaardzo lekkiego cienkiego którym udało się zdobyć Mistrza Europy Środkowej kl.E1-1150 w wyścigach górskich
pozdrawiamJakarti - Śro 01 Wrz, 2010
ziober napisał/a:
Mistrza Europy Środkowej kl.E1-1150 w wyścigach górskich
wow
mistrz, chyba masz juz uznanie
witamy - jest tu dosc hmm... oryginalnie - oby Ci sie spodobalo Mick - Czw 02 Wrz, 2010 A w którym roku kolega był mistrzem Europy Środkowej w GSMP?M - Czw 02 Wrz, 2010 Witam witam ziober - Czw 02 Wrz, 2010
Mick napisał/a:
A w którym roku kolega był mistrzem Europy Środkowej w GSMP?
I właśnie tu jest tak fajnie zrobione, że zawody mają status MEŚ ale nie trzeba mieć żadnej licencji. Oczywiście chodzi o zawody cyklu Berg Trophy. Po prostu Czesi potrafią organizować zawody na najwyższym poziomie, a do tego nie wymagają jakiś debilnych rzeczy.
pozdro106 - Czw 02 Wrz, 2010 hellloooo ziober
(* u ziobera nocowal moj pug podczas rajdu tyskiego ac pokale 05 hyhy)M - Czw 02 Wrz, 2010
ziober napisał/a:
Mick napisał/a:
I właśnie tu jest tak fajnie zrobione, że zawody mają status MEŚ ale nie trzeba mieć żadnej licencji. Oczywiście chodzi o zawody cyklu Berg Trophy. Po prostu Czesi potrafią organizować zawody na najwyższym poziomie, a do tego nie wymagają jakiś debilnych rzeczy.
pozdro
Moze i ja w końcu pojade berga, raz już byłem nawet zapisany na sezon Mick - Czw 02 Wrz, 2010
ziober napisał/a:
Mick napisał/a:
pozdro
c'mon Berg Trophy to Berg Trophy a nie GSMP
A coś Ci zostało z tego cienkiego? może jakiś komp? ziober - Czw 02 Wrz, 2010
Mick napisał/a:
ziober napisał/a:
Mick napisał/a:
pozdro
c'mon Berg Trophy to Berg Trophy a nie GSMP
A coś Ci zostało z tego cienkiego? może jakiś komp?
No właśnie, nie ma co porównywać BT do GSMP. Szkoda szarpania nerwów na jeżdżenie w polsce . A i poziom i fury o wiele lepsze niż w GSMP .
Z cienkiego została tylko goła buda, która czeka na lepsze czasy i wsadzenie silnika z jakiegos moto