chciałem się pochwalić wykresem z hamownii, poddac analizie, podyskutować
w jakim topicu sie takie rzeczy robi?
w pimp my ride jest taki temat ale tam chyba nie masz dostepu... wiec zostaje hydepark?
update
pierwszy Jakarti - Wto 23 Lut, 2010 GUSTAV
gustav napisał/a:
w tej chwili nie masz dostepu do miejsca gdzie takie dyskusje sie odbywają wiec moze zaloz temat w HydeParku, ew. w technicznych (zaleznie co tam dokladnie chcesz sie dowiedziec) i tam poradzisz sie chlopakowMick - Wto 23 Lut, 2010
gustav napisał/a:
w takim, do którego nie masz dostępu... wiec póki co wrzuć tutaj
EDIT:
trzeci Janusz - Wto 23 Lut, 2010
Jakarti napisał/a:
czy np w Wadowicach jedzenie kremówek to też lans?
jeżeli zdjęcie dokumentujące to zajscie i wrzucasz na portal to tak.
Jakarti napisał/a:
dlaczego kojarzysz obecnosc na serwisie spol. z lansem?
bo takie jest jego zadanie dzięki funkcji wrzucania fotek.... po co tam wrzucasz fotki co ??
i co jest na tych fotkach?? Ty na wakacjach, Ty z jakimś samochodem (czasem swoim czasem nie), Ty ze swoja zona, Ty ze swoja rodziną Ty ze swoim psem, Ty w majtkach, Ty bez majtek.. Ty ze swoja wielka fujara...
Ogólnie ludzie wrzucają tam fotki po to żeby pokazać innym jacy są zajebiści..
i jeszcze Ci znajomi... których ledwo znasz z widzenia i nawet im wcześniej cześć nie mówiłeś... ale na naszej klasie twoje najlepsze ziomy...
sory.. ale dla mnie zawsze to było żałosne
*pisząc "Ty" nie miałem an myśli Twojej osoby.... był to tylko zabieg stylistycznyJakarti - Wto 23 Lut, 2010
Janusz napisał/a:
*pisząc "Ty" nie miałem an myśli Twojej osoby....
masz szczescie, ze to dodales bo juz mialem Cie potraktowac jak kiedys Jacka Czajke
a cala reszta to kwestia podejscia.. i tyle.Janusz - Wto 23 Lut, 2010
Jakarti napisał/a:
masz szczescie, ze to dodales bo juz mialem Cie potraktowac jak kiedys Jacka Czajke
a to ze Ty sprawiasz wrażenie osoby uwłaczającej się za niewiadomo kogo, to już odrębna kwestia, nie mająca związku z portalami społecznościowymi.
* w tym przypadku pisząc "Ty" miałem na myśli konkretna osobę...M - Wto 23 Lut, 2010 dupa dupa cyckibizon - Wto 23 Lut, 2010
eM napisał/a:
dupa dupa cycki
celny koment Michał - Wto 23 Lut, 2010
Janusz napisał/a:
Jakarti napisał/a:
czy np w Wadowicach jedzenie kremówek to też lans?
jeżeli zdjęcie dokumentujące to zajscie i wrzucasz na portal to tak.
Jakarti napisał/a:
dlaczego kojarzysz obecnosc na serwisie spol. z lansem?
bo takie jest jego zadanie dzięki funkcji wrzucania fotek.... po co tam wrzucasz fotki co ??
i co jest na tych fotkach?? Ty na wakacjach, Ty z jakimś samochodem (czasem swoim czasem nie), Ty ze swoja zona, Ty ze swoja rodziną Ty ze swoim psem, Ty w majtkach, Ty bez majtek.. Ty ze swoja wielka fujara...
Ogólnie ludzie wrzucają tam fotki po to żeby pokazać innym jacy są zajebiści..
i jeszcze Ci znajomi... których ledwo znasz z widzenia i nawet im wcześniej cześć nie mówiłeś... ale na naszej klasie twoje najlepsze ziomy...,
sory.. ale dla mnie zawsze to było żałosne
*pisząc "Ty" nie miałem an myśli Twojej osoby.... był to tylko zabieg stylistyczny
o !!
dobre
Ja nie mam zamiaru bronić FB.
Strata czasu na rozmowe z tobą jak twierdzisz ze FB to portal do wrzucania zdjęć.
jeszcze chciałbym dodać że saxorulez to "debil", który przez FB reklamuje smartwax ....
łukasz no offence Michał - Wto 23 Lut, 2010
Cytat:
dupa dupa cycki
nie wydaje mi sie ze to celny koment, szczególnie od osoby która zdaje sobie sprawe jaki potencjał drzemie w portalach społecznościowych ( odnosze się tylko do FB, grono, nasza klasa odpada , twitter to nie portal społecznościowy, ale ignorant który pisał cały wypocony tekst o tym nie wie )PGmaster - Wto 23 Lut, 2010 Rewelacyjny tekst!!!M - Wto 23 Lut, 2010
Synek napisał/a:
Cytat:
dupa dupa cycki
nie wydaje mi sie ze to celny koment, szczególnie od osoby która zdaje sobie sprawe jaki potencjał drzemie w portalach społecznościowych ( odnosze się tylko do FB, grono, nasza klasa odpada , twitter to nie portal społecznościowy, ale ignorant który pisał cały wypocony tekst o tym nie wie )
Skoro zostałem wywołany do tablicy to chciałbym jasno i precyzyjnie określić iż uważam że wszystko jest dla ludzi. Nie wszyscy umieją korzystać z dorobku komunikacji masowej i o nich jest ten ostry tekst. Nie powinienes sie poczuwać do tego Michale. Z tego co widzialem przez tydzien na fb to jest tam mocno kulturalnie w obrebie ludzi ktorych znam, dużo bardziej niż na forum naszym. W skrócie "dupa dupa cycki".M - Wto 23 Lut, 2010 http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=14411173martin.h - Wto 23 Lut, 2010