Jakarti napisał/a:
masz szczescie, ze to dodales bo juz mialem Cie potraktowac jak kiedys Jacka Czajke
a to ze Ty sprawiasz wrażenie osoby uwłaczającej się za niewiadomo kogo, to już odrębna kwestia, nie mająca związku z portalami społecznościowymi.
Janusz,
o co Ci kaman??
bo chyba mowisz tutaj, ze sie uwazam, za nie wiadomo kogo ..
uwłaczać: obrażać kogos
w kazdym razie nadal Cie nie rozumiem i bardzo prosze o jakies wyjasnienie na pw lub gg bo jakies niedowartosciowane farmazony opowiadasz.
pzdr
oczywiście że chodziło o "uważac" ale mozilla wiedziała lepiej co chce napisać i wyszło uwlaczac . A co do całej sprawy to napisałem tylko co myślę i tyle. Nie ma to żadnego ukrytego podłoża.bizon - Śro 24 Lut, 2010
Synek napisał/a:
nie wydaje mi sie ze to celny koment
dalej uwazam, ze byl celny, bo dyskusja jest o niczym.
portale spolecznosciowe odbieram jako miejsce, ze posrednictwem ktorego mozna latwiej dotrzec do pewnych ludzi, np. swoich starych znajomych ze szkol. i mozna z nimi pogadac, powspominac stare czasy, lub mozna znalezc ludzi, ktorzy pasjonuja sie tym samym i nawiazac z nimi kontakt.
jesli ktos natomiast urzadza ze swojego konta wystawke zdjec w majtach w lazience, to jego sprawa. jesli 18 razy dziennie pisze w sledziku, ze ma go w du.pie - tez ok.
nie musze i nie zwracam na to uwagi, jak rowniez nie nawiazuje z nimi kontaktow, przyjazni ani nie robie wymiany zdjec w majtach.
to, ze tak mozna robic i ze wielu ludzi robi takie, dla mnie, dziwne rzeczy, nie znaczy, ze same portale sa zla czy glupia idea.Anonymous - Śro 24 Lut, 2010 Jak zwykle gore biorą stereotypy to ze ktos jest zarejestrowany na nk.pl czy facebook nie oznacza ze zachowuje sie jak 90 czy 99% osob , które maja tam konta ( na myśli mam oczywiście te negatywne zachowania )Michał - Śro 24 Lut, 2010
Cytat:
dalej uwazam, ze byl celny, bo dyskusja jest o niczym.
jesli jest o niczym to czemu napisałeś tak długi wywód
agrii z tobą !!bizon - Śro 24 Lut, 2010
Synek napisał/a:
jesli jest o niczym to czemu napisałeś tak długi wywód
celny koment
ale lubie sobie tak bez sensu pitolic M - Śro 24 Lut, 2010 Bizon lubi ot tak strzelić pare popisów na szosie Vlodarsky - Śro 24 Lut, 2010 a ja uważam, że taki portal społecznościowy też pomaga ludziom którzy w szkole byli pomiatani pokazać, że walą wszystkich w dupę i mimo bycia nielubianym, niedocenianym, wyśmiewanym w szkole dali sobie radę i mają teraz lepiej niż Ci którzy uważali się za lepszych a teraz zapier.dalają w McDonald's.Walle - Śro 24 Lut, 2010
Vlodarsky napisał/a:
:) a ja uważam, że taki portal społecznościowy też pomaga ludziom którzy w szkole byli pomiatani pokazać, że walą wszystkich w dupę i mimo bycia nielubianym, niedocenianym, wyśmiewanym w szkole dali sobie radę i mają teraz lepiej niż Ci którzy uważali się za lepszych a teraz zapier.dalają w McDonald's.
jaja sobie robisz , czy piszesz poważnie? Bo to brzmi jak szkic scenariusza polskiej komedii romantycznejMick - Śro 24 Lut, 2010
Walle napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
:) a ja uważam, że taki portal społecznościowy też pomaga ludziom którzy w szkole byli pomiatani pokazać, że walą wszystkich w dupę i mimo bycia nielubianym, niedocenianym, wyśmiewanym w szkole dali sobie radę i mają teraz lepiej niż Ci którzy uważali się za lepszych a teraz zapier.dalają w McDonald's.
jaja sobie robisz , czy piszesz poważnie? Bo to brzmi jak szkic scenariusza polskiej komedii romantycznej
czuły punkt, czy pracujesz w MC?
jeśli tak to powiedz w którym to będę przyjeżdżał na Mc'Nagetsy Walle - Śro 24 Lut, 2010 czuły punkt? nie, tylko to był takie idealistyczne i romantyczne przedstawienie istoty portali społecznościowych, że nie mogłem się powstrzymać
Co to są Mc'nagetsy?saxorulez - Śro 24 Lut, 2010 Walle,
mielone podroby w panierce smażone w eleganckim tłuszczyku - dobre na masę dla Konrada i KamilbajkaAnonymous - Śro 24 Lut, 2010
Walle napisał/a:
czuły punkt? nie, tylko to był takie idealistyczne i romantyczne przedstawienie istoty portali społecznościowych, że nie mogłem się powstrzymać
Co to są Mc'nagetsy?
siakieś nagie
Michał - Czw 25 Lut, 2010
Vlodarsky napisał/a:
o lol ...
ja zapierdalałem w dunkinie w stanach z arabami ...
żenadne włodziu, żenadneKonradMK - Czw 25 Lut, 2010 Włodek to prosty chłop z podwarszawskiej wsi, sarmacki nindża, spadkobierca spuścizny kosynierów. Dla niego albo jesteś pięścią albo nosem. Słabi muszą zginąć Vlodarsky - Czw 25 Lut, 2010
Synek napisał/a:
o lol ...
ja zapierdalałem w dunkinie w stanach z arabami ...
żenadne włodziu, żenadne
ale teraz handlujesz bronią i latasz do platy (500 zdjęć na NK i Fejsbuku to potwierdza)
więc nie wiem o co Ci chodzi ? Poniżałeś kogoś w szkole ? Jeśli nie to jesteś w porządku i ta wypowiedź się do Ciebie nie odnosiła - Michał czytaj ze zrozumieniem.
Walle napisał/a:
jaja sobie robisz , czy piszesz poważnie? Bo to brzmi jak szkic scenariusza polskiej komedii romantycznej
po części piszę poważnie - ja sam lubię zobaczyć gości którzy byli poniżani u mnie w szkole (bo sam na nikogo nigdy nie wsiadałem) i jakoś sobie ułożyli życie. Prosty przykład ode mnie ze szkoły - gość non stop poniżany przez cwaniaka z praskiej bramy. Teraz ten poniżany ma pracę, żonę, a ten co w szkole był cwaniak nagina na magazynie któregoś hipermarketu i dalej stoi w bramie.
Walle może to śmiesznie brzmi ale wg mnie to jest plus portali społecznościowych. Mówię o takich konkretnie sytuacjach jak opisałem. Nie jest to scenariusz filmu romantycznego Tylko szara rzeczywistość szarych ludzi.
Jak kupiłem AXa - było sporo głosów krytycznych - zrobiłem, ogarnąłem, udowodniłem, upalałem i miałem radość.
Teraz pP ma taką sytuację - praktycznie same krytyczne komentarze otrzymał. Mam nadzieje, że ogarnie i będzie wam (tym którzy się z niego śmieją) udowodni, że da radę.