To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Vlodarsky - Czw 25 Lut, 2010

KonradMK napisał/a:
Włodek to prosty chłop z podwarszawskiej wsi, sarmacki nindża, spadkobierca spuścizny kosynierów. Dla niego albo jesteś pięścią albo nosem. Słabi muszą zginąć

ja ninja - Ty samuraj

rozumiemy się bez słów

ja jestem jak obrót a Ty jak kopniak

jestem jak Mickey, a Ty jak Mouse

jestem jak Quentin, a Ty Tarantino

jestem jak parówka, a Twoje usta jak bułka z dziurką

:rotfl:

M - Czw 25 Lut, 2010

buhahahahaha
Michał - Czw 25 Lut, 2010

Cytat:
a ja uważam, że taki portal społecznościowy też pomaga ludziom którzy w szkole byli pomiatani pokazać, że walą wszystkich w dupę i mimo bycia nielubianym, niedocenianym, wyśmiewanym w szkole dali sobie radę i mają teraz lepiej niż Ci którzy uważali się za lepszych a teraz zapier.dalają w McDonald's.

przeczytałem ze zrozumieniem marku.

Dla mnie to co napisałeś jest wiejskie.
Ktoś kiedyś był "biedny i słaby". Teraz silny, i w portfelu i fizycznie. Normalny człowiek nie chwali sie tym na NK. To sie nazywa buractwo Marku.
Wogóle , co to jest za stwierdzenie ze na NK mozna pokazać swoj status majątkowo i śmiać się z biedniejszych.

A teraz do McDonalda ...
Albo lepiej nic nie będe pisać bo się obrazisz .

Reasumując, ja nie narzekam ostatnio, i nie wstawiam mieszkania na NK żeby "dokopać" innym, bo ja mam a inni nie mają ...

martin.h - Czw 25 Lut, 2010

Marku, może i masz trochę racji, ale czy trzeba się dowartościowywać na portalach społecznościowych? Czasem odnoszę wrażenie, że te portale są tylko po to aby pokazać ludziom jakim się jest cool; mam fajną brykę, jeżdżę na drogie wczasy, mam kilkaset znajomych itd. itp. Chyba nie o to w tym wszystkim chodzi.

Synek napisał/a:
Normalny człowiek nie chwali sie tym na NK. To sie nazywa buractwo Marku.
Wogóle , co to jest za stwierdzenie ze na NK mozna pokazać swoj status majątkowo i śmiać się z biedniejszych.

Zgadzam się w 100%.

Ku.rwa martin, ty metaluhu.
Zgadzam sie z tobą, HIGH FIVE
:]

nie moge zrozumieć jak marek mozesz tak pisać

Bad-i - Czw 25 Lut, 2010

Majk nie mow ze strzeliłeś patelnie tej grubej kierowniczne zmiany z Maka na Modlińskiej

:rotfl:

Janusz - Czw 25 Lut, 2010

Synek napisał/a:

Synek, synek....
przecież ja poruszałem marginalny odłamek użytkowników NK

no popatrz....

[quote] szkole byli pomiatani pokazać, że walą wszystkich w dupę i mimo bycia nielubianym, niedocenianym, wyśmiewanym w szkole dali sobie radę i mają teraz lepiej niż Ci /quote]

Jasiek, chodzi mi o to co marek napisał

Janusz - Czw 25 Lut, 2010

Synek napisał/a:
Jasiek, chodzi mi o to co marek napisał

tak, umiem czytac :) ale do mnie napisałeś ze nasza klasa nie jest do tego używana, i to tylko marginalne przypadki.... a Tu popatrz... jednak tak ludzie robia :D ba.... i nawte uwazaja ze to dobrze.
zresztą ty ze mną nie będziesz polemizował bo jesteś zbyt ziom :)

spoko
o bnaszej klasie nic nie pisałem, chodziło mi o FB

ja prze-ziom
kuba mądraliński

no no ...

M - Czw 25 Lut, 2010

Panowie uspokojcie sie, zaraz bedzie jezdzenie personalne, potem wszyscy sie pokloca i powyzywają - niepotrzebujemy tego tutaj.

jak napisałem
janusz twierdzi że jestem zbyt ziom, kubie juz wcześniej powiedział
zaczyna sie "kto o kim co myśli"

M - Czw 25 Lut, 2010

fajnie jak są żarty ale potem jest cienka granica do wyciagania brudów - i wtedy jest niefajnie.
co kto o kim myśli lepiej zostawić dla siebie. Jakby każdy sie tu wypisał to by chyba trzeba było zamknąć forum.

Vlodarsky - Czw 25 Lut, 2010

Synek napisał/a:
Dla mnie to co napisałeś jest wiejskie.

bo zawsze miałeś hajs, byłeś wysportowany i luźny, stać Cię było wyjechać do JUESEJ itd.

Nie zrozumiesz takiego typa o którym napisałem. Więc skończ. Sam nie miałem jakoś tam kolorowo za małolata więc trochę rozumiem takich ludzi i jak wcześniej mówiłem cieszy mnie jak teraz widzę, że role ze szkoły się odwracają i Ci poniżani się ogarniają, a nie wiedziałbym o tym gdyby nie pokazali tego na portalu społecznościowym.

Synek napisał/a:
A teraz do McDonalda ...
Albo lepiej nic nie będe pisać bo się obrazisz .

często tam żre z braku czas i lubię szybkie żarcie

Synek napisał/a:
Ktoś kiedyś był "biedny i słaby". Teraz silny, i w portfelu i fizycznie. Normalny człowiek nie chwali sie tym na NK. To sie nazywa buractwo Marku.

Wytłumacz po co pokazujesz na NK eskorteza na glebie, saxo, jak walisz czaderskie wudżitsu z przyjaciółmi, zdjęcia z podróży do platy (czadereskiego miejsca dla wyselekcjonowanych ziomów z miasta) ?

to nie jeste buractwo ?

Ja w sumie nie wiem czemu wstawiam zdjęcia na nk, fb... chyba lubię się pochwalić tym co robię, co mnie pasjonuje, jak spędzam czas i co mnie jara - więc jestem burakiem...

Bad-i - Czw 25 Lut, 2010

a to na NK czy FB jest zdjecia Majka walącego patelnie kierowniczce Mc'Donalds??