To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Vlodarsky - Czw 25 Lut, 2010

Nie mam nic do Michała - wiedzą to wszyscy i to podkreślam, ale go tym razem nie rozumiem. Co robi na NK, FB jak się nie lansuje ? skoro to buractwo i jest to wiejskie jak sam powiedział.
Janusz - Czw 25 Lut, 2010

Synek napisał/a:
spoko
o bnaszej klasie nic nie pisałem, chodziło mi o FB

ja prze-ziom
kuba mądraliński

no no ...

nie napisałem ze Kuba jest mondraliński, tylko ze ODNIOSŁEM wrażenie ze uważa się za nie wiadomo kogo, po tym jak poznałem go osobiscie :) a to różnica... bo mondraliński to on w moim mniemaniu nigdy nie był. Co do Ciebie to tego nawet rozwijał nie będę. Ja jakos często mówię co o kim myślę, ale jak chłopaki proszą żebym tego nie robił to juz koniec, mogę się gryśc w język nie ma problemu, choć kusi mnie niesamowicie...

czasami warto dowiedzieć sie czegoś o sobie, mimo iż większość osób i tak nie dopuszcza do siebie żadnej krytyki...

Vlodarsky napisał/a:
Wytłumacz po co pokazujesz na NK eskorteza na glebie, saxo, jak walisz czaderskie wudżitsu z przyjaciółmi, zdjęcia z podróży do platy (czadereskiego miejsca dla wyselekcjonowanych ziomów z miasta) ?

no to teraz wiem dlaczego nie chciałeś ze mną polemizować na temat fejsbuka , nk i lansowania się tam. i mi nigdy nie chodziło promocje strony która wymyślił łukasz bo to akurat jest in + , a o konkretną żenującą autopromocje poszczególnych użytkowników.

Synek napisał/a:
o bnaszej klasie nic nie pisałem, chodziło mi o FB

a ja pisałem od początku o NK.... ale to nie ważne bo jak dla mnie te dwa portale to jeden ch** razem z fotka, tweeterem i co tam jeszcze było.

dla mnie koniec już nie robię syfu.... jak ktoś coś chce... to PW tylko znowu nie zamykajcie tematu :)

Michał - Czw 25 Lut, 2010

Marku -
Cytat:
bo zawsze miałeś hajs

MAm nadzieje że to był żart , bo nie ładnie tak komuś zaglądać do portfela ;)

Cytat:
Ja w sumie nie wiem czemu wstawiam zdjęcia na nk, fb... chyba lubię się pochwalić tym co robię, co mnie pasjonuje, jak spędzam czas i co mnie jara - więc jestem burakiem...

No i tu jest klu marku. Najpierw piszesz ze NK jest miejscem do chwalenia się , a teraz piszesz ze mozna pokazać swoje pasje . ;) a to jest różnica .
Jak kiedyś powiedziałeś
" Nie jestem w stanie cie zrozumieć Michale w wielu sytuacjach, i inne mam zdanie, ale mimo wszystko lubie cie" . Ja też tak myśle. ;)

Cytat:
Co do Ciebie to tego nawet rozwijał nie będę. Ja jakos często mówię co o kim myślę, ale jak chłopaki proszą żebym tego nie robił to juz koniec, mogę się gryśc w język nie ma problemu, choć kusi mnie niesamowicie...

Hmm, a co ty mozesz o mnie powiedzieć januszku. Przecież ty mnie nawet nie znasz. Oceniasz kogoś po zdjęciach , filmach , forum ?
Ja się nie gryze w język zeby coś ci powiedzieć. Bo w sumie nie mam co ... bo cie nie znam.

Widze że często tu jest wywlekana plata ( marek ) . Nie kumam po co ? 2-3 lata zajebistego zycia, nowe znajomosci, przylaciele , dupy, dobrej zabawy. Nie żałuje, naprawde. Wspomnienia będą, znajomosci zostaną. Chętnie pokaże synowi swojemu jak ojciec się bawił.

elo pozdro

anjas - Czw 25 Lut, 2010

Synek napisał/a:
Chętnie pokaże synowi swojemu

a jak bendzie curka to co?

Vlodarsky - Czw 25 Lut, 2010

Nie odzywam się już.. nie odpowiadasz na pytania więc nie mogę z Tobą dyskutować Michał. Twoje zdanie jest lepsze - inni są burakami a Ty nie. Odpuszczam sobie forum na jakiś czas bo zaczyna mi działać na nerwy. Rozmowy o ubraniach, jedzeniu itd wszystko sprowadza się do tego, że Ci którzy mają najgrubsze portfele znają się na wszystkim najlepiej i wiedzą co jest ok a co jest buractwem. Idę się zamknąć w kanale i kręcić śrubki.

(polecam mój profil na NK i FB !!!! są tam moje zdjęcia ze ślubu i wakacji !! a także wiele wiele innych !!!!! )

M - Czw 25 Lut, 2010

Fajnie jest zablokowac temat jak polowa forum ma moderatora :rotfl:

Dobra to ci odpowiem na twoje pytanie. Strasznie sie zezłościłeś , nei wiem czemu ...
Cytat:
Co robi na NK, FB jak się nie lansuje ?

Na Nk nie wchodze, wogóle. Raz na dwa miesiace wejde zobaczyć jak sie pozmieniały mordy moich znajomych z dzieciecych lat.

Na FB siedze non toper. Na prawym monitorze robie cos w pracy a na lewym mam FB.
Czemu ? Mam poblokowane komuniktaroy w pracy, na FB jest ten cały czat, który o dziwo mi działa. Moge sobie pogadać o pierdołach w czasie pracy ze znajomymi, zobaczyć co robili w weekend, jak balowali . Thats it.

Macku - czemu zablokowałeś, rozmawiam z markiem

M - Czw 25 Lut, 2010

Nie chcialem zeby polała się krew i było niemiło.
Bart - Czw 25 Lut, 2010

hehe, tak sobie myślę, że można by kiedyś zrobić wielkie pranie brudów...

każdy o każdym by mógł napisać co myśli, oczywiście anonimowo.
Ale byłby sajgon ;D

Skończyło by się pewnie na konflikcie zbrojnym.

106 - Czw 25 Lut, 2010

bart napisał/a:
Skończyło by się pewnie na konflikcie zbrojnym.

to pewnie majk by pozamiatal ;D

Marku - dresy z JUESEJ

bart napisał/a:
każdy o każdym by mógł napisać co myśli, oczywiście anonimowo.
Ale byłby sajgon ;D

znaleźli by nas po IP :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Synek napisał/a:
Hmm, a co ty mozesz o mnie powiedzieć januszku. Przecież ty mnie nawet nie znasz. Oceniasz kogoś po zdjęciach , filmach , forum ?

po wypowiedzi i stosunek do innych wyrażany na forum chyba wystarczy żeby przez 2-3 lata sobie wyrobić pewne zdanie na czyjś temat :) poza tym my ze sobą nawet gadaliśmy chyba kiedyś :P

generalnie jestem za pomysłem barta :D powaga :D

Kod:
my ze sobą nawet gadaliśmy chyba kiedyś

w wawie ?

Mimo wszystko to jest forum. I 10 lat pisania moze nie opkazać osoby jaką jest naprawde.
Np. marek23. Na forum go nie zabardzo lubie, ale na zywca wręcz go kocham.

Synek napisał/a:
Kod:
my ze sobą nawet gadaliśmy chyba kiedyś

w wawie ?

Mimo wszystko to jest forum. I 10 lat pisania moze nie opkazać osoby jaką jest naprawde.
Np. marek23. Na forum go nie zabardzo lubie, ale na zywca wręcz go kocham.

w wawie się tylko ze sobą rzucaliśmy chyba czymś :P gadaliśmy w krk ;p

Marek pisze 1/20 postów co Ty ;p

dobra Synek, Koniec imprezy ;p

koniec !!
zamykam !!