Anonymous - Pon 20 Wrz, 2010 Cześć, to powiedz mi jeszcze gdzie szukać tych "szpeców"?Rasputin - Pon 20 Wrz, 2010 Pod krzyżem Vlodarsky - Czw 23 Wrz, 2010 Tomek,
w dziale "techniczne" robisz temat z pytaniem i ludzie którzy już to przeszli podzielą się z Tobą wiedzą Pinioczet - Czw 07 Paź, 2010 Cześć,
Mam na imię Przemek.Niedawno kupiłem Saxo Vts.Trafiłem na forum,aby znaleźć trochę informacji o tym modelu. : )Ryba - Czw 07 Paź, 2010
Pinioczet napisał/a:
Cześć,
Mam na imię Przemek.Niedawno kupiłem Saxo Vts.Trafiłem na forum,aby znaleźć trochę informacji o tym modelu. : )
Cześć Przemek,
jakie masz modyfikacje silnikowe, że udało Ci się uzyskać taką moc.
No i jakich informacji o tym modelu szukasz ?koma600 - Czw 07 Paź, 2010 Pinioczet, dawaj fote vtsbizon - Czw 07 Paź, 2010
koma600 napisał/a:
dawaj fote vts
i siostry
witamy Konrad - Czw 07 Paź, 2010 Heloł heloł, mam na imię jak w nicku i w końcu udało mi się zarejestrować;)
Czytywałem forum jak nie było całkiem zablokowane, spodobał mi się klimat i przeglądałem dopóki nie zostało zablokowane wszystko.
Zdjęcia moich sióstr
Jeżdże uwielbianą w swoim czasie przez was laguną 2.0T legitymującą się mocą 168,7KM, czasem przepatruję ogłoszenia dotyczace HH, bo kusi mnie zamiana na jakieś inne autko PGmaster - Czw 07 Paź, 2010 Jakis program byl chyba grany ze moc ponad serie? was79 - Czw 07 Paź, 2010 witaj lajkoniku Konrad - Czw 07 Paź, 2010 Nie, jest to czysta seria ze 190tys przebiegu
W samochodzie jest Sagem2000, którego da się zmodować tylko używając greddy e-manager (jak dr laguna turbo z grecji).PiTT - Czw 07 Paź, 2010 witamy
a co to za silnik FART?
z gazem?
Konrad - Czw 07 Paź, 2010 Trzeba nafartowac do baku, wtedy może fartem pojedzie na ludzkich fart'ach Jacek - Czw 07 Paź, 2010 f1art.plAnonymous - Czw 07 Paź, 2010 Witam
Moja ksywa to neon
jezdze Renault Clio Sport 2.0 ph1
Pozdrawiam wszystkich. Mam nadzieje ze moge liczyc na wasza pomoc.