mi - Czw 25 Lut, 2010 ...ale osiemnastka...Walle - Czw 25 Lut, 2010 ja chłopaki wyszedłem z założenia, że mam w poważaniu wszystkie te portale, usunąłem się z NK, FB, Goldenlajna - jak ktoś bardzo będzie chciał się ze mną skontaktować to mnie znajdzie, a jak ja bardzo zapragnę zobaczyć Martę z "zerówki" to co....długo Cię znajdę?????? Anonymous - Czw 25 Lut, 2010 ... co jest Kurfa osiemnastka ...Bart - Czw 25 Lut, 2010
Walle napisał/a:
ja chłopaki wyszedłem z założenia, że mam w poważaniu wszystkie te portale, usunąłem się z NK, FB, Goldenlajna - jak ktoś bardzo będzie chciał się ze mną skontaktować to mnie znajdzie, a jak ja bardzo zapragnę zobaczyć Martę z "zerówki" to co....długo Cię znajdę??????
zgadzam się, z drobnym zastrzeżeniem, że nie musiałem się usuwać, bo nigdy mnie tam nie było.Jakarti - Czw 25 Lut, 2010
Synek napisał/a:
ja prze-ziom
kuba mądraliński
no no ...
ja jestem mondralinski!! nie odbierajcie mi chociaz tego!!!
michal prze zioom bueheheh
nie wiedzialem Janusz, ze masz o mnie takie zdanie na pewno byl ku temu jakis powod.. nie wnikam.
lubie sluchac co sobie ludzie mysla o mnie.
ostatnio jestem mega szczesliwy i troszke nabralem dystansu do swiata wiec bardzo sie ciesze ze odwazyles sie na takie wyznanie.
kiedys forum skladalo sie z ludzi, ktorzy sie wzajemnie szanują a nie uwazaja za nie wiadomo kogo.
Bart
bedzie propozycja PWkowa PiTT - Czw 25 Lut, 2010 kurna, ale wojna
przegapiłem kilka stron i teraz przeczytałem
NK dawno temu skasowałem
Grono - nie loguję się tam i pewnie niebawem skasuję
Golden - bardzo dobra baza dla pracodawców, już kilka razy odzywały się osoby z konkretnymi propozycjami, więc więcej w tym pożytku niż szkody
FB - głównie przeglądam newsy i linki do śmiesznych zdjęć / filmików, lubię też przeglądać foty zrobione przez moich znajomych, ale raczej te profi a nie 0.1mpix
bardzo mnie to raduje jak widzę że któryś ze znajomych ma podobne pasje co ja i wrzuca piękne foty czy to z podróży czy też motoryzacyjne i nie widzę tutaj nic złego
co innego jakby ktoś wrzucił fotę z telefonu z podpisem: moja sucz i moja fura
wszystko jest dla ludzi, tylko czasami dziwię się po kiego chooja ludzie wypisują tam takie farmazony, kogo to obchodzi Bad-i - Czw 25 Lut, 2010 to ja mam kilka pytań związanych z tematem;
1. na którym portalu jest zdjęcie Majka walącego minetę tej stare kierowniczce frytek z McDonalds?
2. Czy Adam206gti juz kupil honde?
3. Gdzie moge dostac budy jakie nosi Leszek Kaczyński
4. Ile gleby ma Pitt
5. Dlaczego Pieqt ma grzybice stóp
6. Czy dach na prawdę nie przecieka, ale nie tak jak pisza tylko ze rzeczywiscie nie przecieka?
7. Czy Kondziu z Wojewódzkim są na nartach w najlepszym kurorcie - Korbielowie?
8. Majk rozumiem ze nadal lubisz plastikowe cyce i idziemy do Dekady?
9. Dlaczego Marek23 jest bejem i nie jeździ na maxi nartach tylko na parapecie?
1. na którym portalu jest zdjęcie Majka walącego minetę tej stare kierowniczce frytek z McDonalds?
2. Czy Adam206gti juz kupil honde?
3. Gdzie moge dostac budy jakie nosi Leszek Kaczyński
4. Ile gleby ma Pitt
5. Dlaczego Pieqt ma grzybice stóp
6. Czy dach na prawdę nie przecieka, ale nie tak jak pisza tylko ze rzeczywiscie nie przecieka?
7. Czy Kondziu z Wojewódzkim są na nartach w najlepszym kurorcie - Korbielowie?
8. Majk rozumiem ze nadal lubisz plastikowe cyce i idziemy do Dekady?
9. Dlaczego Marek23 jest bejem i nie jeździ na maxi nartach tylko na parapecie?
10. Czy robimy zakup grupowy forfiterów - koorwa szwagier?
mogę tylko na to odpisać
4. Ile gleby ma Pitt
z przodu 63cm od krawędzi nadkola do ziemi, z tyłu 64,5cm
przekładając to na wysokość gwintu, jest to jakieś -40 może -50mm niżej od serii
patrząc na obszar regulacji gwintu, jest to jakaś 1/3 wysokości (mniej więcej)Bad-i - Czw 25 Lut, 2010 taa odpowiedz mnie satysfakcjonuje, czekam na pozostałe odpowiedzi.Janusz - Czw 25 Lut, 2010
Jakarti napisał/a:
nie wiedzialem Janusz, ze masz o mnie takie zdanie na pewno byl ku temu jakis powod.. nie wnikam.
lubie sluchac co sobie ludzie mysla o mnie.
ostatnio jestem mega szczesliwy i troszke nabralem dystansu do swiata wiec bardzo sie ciesze ze odwazyles sie na takie wyznanie.
dziecko w tym wieku jeszcze nie jest tego swiadome i nawet jak ktos bedzie probowal mu to wytlumaczyc to i tak wiele z tgo nie zrozumie, ale na starosc bedzie mial wielkie problemy zdrowotne jesli wogole dozyje starosci k-mart - Pią 26 Lut, 2010 w dupie byliscie, gowno widzielisciemi - Pią 26 Lut, 2010 pffff - nieraz byłem i nie narzekam...M - Pon 01 Mar, 2010 http://www.wykop.pl/ramka...eraz-chca-zmian
Wykop artykułu nt toru w lublinie,
kto ma konto - prosilbym o wykopanie