Pozdrawiam wszystkich. Mam nadzieje ze moge liczyc na wasza pomoc.
bardzo mi przykro ale nie możesz
nie znamy takiego samochodu ...Jacek - Czw 07 Paź, 2010 oto przykład z samej góry!Cassis - Czw 07 Paź, 2010 Ten Neon z tych Neonów? M - Czw 07 Paź, 2010 Witamy! Napewno ktoś się znajdzie do pomocy Anonymous - Czw 07 Paź, 2010
Cassis napisał/a:
Ten Neon z tych Neonów?
Tak to ten nełon
M napisał/a:
Witamy! Napewno ktoś się znajdzie do pomocy
Dzieki
Michał napisał/a:
nie znamy takiego samochodu ...
to ten gdzie wszyscy uwazaj ze jest miekki i sie gnie na kolach GeKo - Czw 07 Paź, 2010 Neon, No w końcu tu dotarłeś, dawaj jeszcze Fylypa tutaj. Pisz udzielaj się a nie pożałujesz... Kaaaawa graaaatisAnonymous - Czw 07 Paź, 2010 Cześć wszystkim.
Jestem Paweł. Jeżdżę Hondą Civic VTi 6g, czasem zdarzy się nawet że w pojeżdżawkach .
PozdrawiamMichał - Czw 07 Paź, 2010 hej
Bardzo mi przykro ale nie mamy wolnych slotów na civici w tym klubie.
Niestety, ale musisz swoje konto usunąć.M - Pią 08 Paź, 2010 LOL Michał wszedl na dobrą fazę dzisiaj!
Witamy!Anonymous - Pią 08 Paź, 2010
Zelazko napisał/a:
Neon, No w końcu tu dotarłeś, dawaj jeszcze Fylypa tutaj. Pisz udzielaj się a nie pożałujesz... Kaaaawa graaaatis
Wiadomosc wyslana do fylypa Bonczek - Pią 08 Paź, 2010 Zelazko nie sluchaj Michala - sam kiedyś jeździł Civiciem i poprostu wspomniena go bolą Michał - Pią 08 Paź, 2010 Oj bolo bolo , jak walił we mnie tramwaj, to bolało. Bardziej jednak chyba civica bolało saxorulez - Pią 08 Paź, 2010 witamGaydek - Pią 08 Paź, 2010 cześć zefir - Pią 08 Paź, 2010 aloha