To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Anonymous - Czw 14 Paź, 2010

Siemanko! Tomek ze Suchej Beskidzkiej z tej strony :) Smigam sobie takim bobaskiem - Ibiza Cupra R. Pozdro :devil:
Janusz - Czw 14 Paź, 2010

Cuper13 napisał/a:
Siemanko! Tomek ze Suchej Beskidzkiej z tej strony :) Smigam sobie takim bobaskiem - Ibiza Cupra R. Pozdro :devil:

łojoj...

Michała od 206rc znasz ?? bo on coś kiedyś mówi ł o jakimś znajomym z cuprą :) Tylko ine pamiętam czy Ibiza czy Leonem :)

Anonymous - Pią 15 Paź, 2010

Janusz napisał/a:
Cuper13 napisał/a:

łojoj...

Michała od 206rc znasz ?? bo on coś kiedyś mówi ł o jakimś znajomym z cuprą :) Tylko ine pamiętam czy Ibiza czy Leonem :)

tak, tak :) Znamy sie z Michalem od dosc dawna :) trzeba bedzie sie zgadac niedlugo puki jeszcze pogoda :) :faja:

M - Pią 15 Paź, 2010

witam witam :)
Obrodziło w nowych userów ostatnimi czasy :)

Janusz - Pią 15 Paź, 2010

Cuper13 napisał/a:
tak, tak :) Znamy sie z Michalem od dosc dawna :) trzeba bedzie sie zgadac niedlugo puki jeszcze pogoda :) :faja:

to pewnie o Tobie mi wspominał jak proponowałem wypad do Kielc :) Ostatnio nawte prawie z nami pojeździł, tylko się mu francuz rozkraczył :D ale moim clio dawał rade :D

dawaj foty seata...

Janusz napisał/a:
Cuper13 napisał/a:

to pewnie o Tobie mi wspominał jak proponowałem wypad do Kielc :) Ostatnio nawte prawie z nami pojeździł, tylko się mu francuz rozkraczył :D ale moim clio dawał rade :D

dawaj foty seata...

taa nawet miałem jechać z wami tylko nie mogliście sie ponoć zdecydowac: kielce, radom, kielce, radom...
bite szyn ;D hehe http://img835.imageshack.us/i/sesja025.jpg/

iQ - Pią 15 Paź, 2010

Cuper13, jak juz pokazales zdjecie swojego kupra to teraz traz czas na zdjecie siostry :>

iQ napisał/a:
Cuper13, jak juz pokazales zdjecie swojego kupra to teraz traz czas na zdjecie siostry :>

buhahahhaha... mam nawet 2 :devil:

iQ - Pią 15 Paź, 2010

Cuper13 napisał/a:

wiedz ze teraz na forum nie da ci spokoju poki nie wstawisz ich zdjec. I tak, wiem co mowie ;)

iQ napisał/a:
Cuper13 napisał/a:

wiedz ze teraz na forum nie da ci spokoju poki nie wstawisz ich zdjec. I tak, wiem co mowie ;)

mysle ze sa stanowczo za mlode dla kazdego z Was tu obecnych...:faja: :crazy: iii cale szczescie !! :lol2:

pP - Pią 15 Paź, 2010

Cuper13 napisał/a:
bite szyn hehe http://img835.imageshack.us/i/sesja025.jpg/

witaj.
ps. u mnie w lutym tego roku było po pas śniegu :faja:

pP napisał/a:
Cuper13 napisał/a:
bite szyn hehe http://img835.imageshack.us/i/sesja025.jpg/

witaj.
ps. u mnie w lutym tego roku było po pas śniegu :faja:

hehe :D jak widzisz, w suchej jest specyficzny klimat :pom:
p.s jak jasno jak na 03:52 ;D

Cuper13 napisał/a:
taa nawet miałem jechać z wami tylko nie mogliście sie ponoć zdecydowac: kielce, radom, kielce, radom...

dobra dobra... sytuacja była bardziej skomplikowana.. :P

dawaj foty siostry nie oszukuj :D

Cuper13 napisał/a:
jak widzisz, w suchej jest specyficzny klimat :pom:

tak jak i tu :D

bizon - Pią 15 Paź, 2010

bez fot siostry sie nie obejdzie, chyba, ze wolisz najpierw kleknac do miecza ;D

bizon napisał/a:
bez fot siostry sie nie obejdzie, chyba, ze wolisz najpierw kleknac do miecza ;D

+1 :rotfl: