Anonymous - Czw 14 Paź, 2010 Siemanko! Tomek ze Suchej Beskidzkiej z tej strony Smigam sobie takim bobaskiem - Ibiza Cupra R. Pozdro Janusz - Czw 14 Paź, 2010
Cuper13 napisał/a:
Siemanko! Tomek ze Suchej Beskidzkiej z tej strony Smigam sobie takim bobaskiem - Ibiza Cupra R. Pozdro
łojoj...
Michała od 206rc znasz ?? bo on coś kiedyś mówi ł o jakimś znajomym z cuprą Tylko ine pamiętam czy Ibiza czy Leonem Anonymous - Pią 15 Paź, 2010
Janusz napisał/a:
Cuper13 napisał/a:
Siemanko! Tomek ze Suchej Beskidzkiej z tej strony Smigam sobie takim bobaskiem - Ibiza Cupra R. Pozdro
łojoj...
Michała od 206rc znasz ?? bo on coś kiedyś mówi ł o jakimś znajomym z cuprą Tylko ine pamiętam czy Ibiza czy Leonem
tak, tak Znamy sie z Michalem od dosc dawna trzeba bedzie sie zgadac niedlugo puki jeszcze pogoda M - Pią 15 Paź, 2010 witam witam
Obrodziło w nowych userów ostatnimi czasy Janusz - Pią 15 Paź, 2010
Cuper13 napisał/a:
tak, tak Znamy sie z Michalem od dosc dawna trzeba bedzie sie zgadac niedlugo puki jeszcze pogoda
to pewnie o Tobie mi wspominał jak proponowałem wypad do Kielc Ostatnio nawte prawie z nami pojeździł, tylko się mu francuz rozkraczył ale moim clio dawał rade
dawaj foty seata...Anonymous - Pią 15 Paź, 2010
Janusz napisał/a:
Cuper13 napisał/a:
tak, tak Znamy sie z Michalem od dosc dawna trzeba bedzie sie zgadac niedlugo puki jeszcze pogoda
to pewnie o Tobie mi wspominał jak proponowałem wypad do Kielc Ostatnio nawte prawie z nami pojeździł, tylko się mu francuz rozkraczył ale moim clio dawał rade
dawaj foty seata...
taa nawet miałem jechać z wami tylko nie mogliście sie ponoć zdecydowac: kielce, radom, kielce, radom...
bite szyn hehe http://img835.imageshack.us/i/sesja025.jpg/iQ - Pią 15 Paź, 2010 Cuper13, jak juz pokazales zdjecie swojego kupra to teraz traz czas na zdjecie siostry Anonymous - Pią 15 Paź, 2010
iQ napisał/a:
Cuper13, jak juz pokazales zdjecie swojego kupra to teraz traz czas na zdjecie siostry
buhahahhaha... mam nawet 2 iQ - Pią 15 Paź, 2010
Cuper13 napisał/a:
buhahahhaha... mam nawet 2
wiedz ze teraz na forum nie da ci spokoju poki nie wstawisz ich zdjec. I tak, wiem co mowie Anonymous - Pią 15 Paź, 2010
iQ napisał/a:
Cuper13 napisał/a:
buhahahhaha... mam nawet 2
wiedz ze teraz na forum nie da ci spokoju poki nie wstawisz ich zdjec. I tak, wiem co mowie
mysle ze sa stanowczo za mlode dla kazdego z Was tu obecnych...:faja: iii cale szczescie !! pP - Pią 15 Paź, 2010