ciekawe z którego roku oponyAnonymous - Pon 13 Kwi, 2009 Wrzucałem je kiedys,drugi raz wystawione,wziołbym ale dla mnie za małeKoto - Pon 13 Kwi, 2009 Brałem pod uwagę Yokohamy, już kilka pozytywnych opinii słyszałem o tej oponie. Dużo też zależy od tego co będzie dostępne w zaprzyjaźnionej stacji i na co będzie jakiś rabat. Dlatego chciałbym miec kilka typów Anonymous - Pon 13 Kwi, 2009
czyli nie ma sensu nawet się zastanawiać nad tymi oponami, 7 lat to sporo martin.h - Pon 13 Kwi, 2009 Ja będę też chciał zmienić opony bo w tej chwili mam 185/60/14 i zastanawiam się czy iść w serię z Rallye, czyli 175/60/14 czy raczej w 185/55/14 (ale chyba jednak pójdę w te drugie). Chciałbym do siebie Kumho ECSTA SPT KU31 (w UK opona jest chwalona) -> http://ssl.delti.com/cgi-...port=P&dsco=132
Co jeszcze polecacie dobrego i jednocześnie taniego. Czy Toyo T1R (tu akurat miałbym rabat) jest OK na suchym (bo w deszczu wiem, że daje radę)? Może coś z Bridgestone'a jest sensownego w tym rozmiarze?michool_vt - Pon 13 Kwi, 2009
martin.h napisał/a:
Kumho ECSTA SPT KU31
bardzo fajna opona, mogłaby być minimalnie miększa, nie kładzie się tak jak goodyear F1 (mam 195/45 r15)pit - Pon 13 Kwi, 2009 Świeżo po testach s.drive mogę powiedzieć że być bardzo zadowolony.
Trochę pływa przy odchamowaniach ale w normie. Kreski i winkle kleji bardzo fajno.
Zobaczymy jeszcze jak na mokrym.
Że tak powiem POLECAM Tomcat - Pon 13 Kwi, 2009
fydi napisał/a:
Ja jeździłem na s.drive i nie było źle. Złego słowa nie powiem Natomiast jak Tomcat pożyczył je, to był zachwycony oponką Nawet nie chciał ich oddać.
Zgadza się, jak na normalną drogową oponę kleji mega dobrze. Wygrałem na nich z całą bandą Saxo na R888 i Markgumach, więc słaba nie może być. Na czystym asfalcie nie puściła ANI RAZ. Na mokrym nie mam pojęcia, bo jeździłem na nich tylko 2 dni i cały czas była dobra pogoda.
Też chętnie nabyłbym jakieś fajne gumy do jazdy na codzień. Co prawda chyba narazie musze przeznaczyć kase na co innego, ale rozważałbym:
- S.Drive'y
- A539
- Rainsporty
- T1R
Do mnie na 14stke myślałem o rozmiarach 185/50, 185/55 albo 195/45.