Xzibit śpiewa:
I know you feelin this heat, coz it's damn right
ale w lyricsach na necie znalazłem:
I know you feelin the shit, shit is dead right
która wersja jest prawdziwa? Dam sobie uciąć jajca że tam jest to co ja słyszę... Ta wersja z SHIT się gówna nie trzyma nawet...
PS I jest "girl pass me the bottle" a nie "bitch pass me the bottle" - chyba komuś wyobraźnia zadziałała.Michał - Śro 12 Lis, 2008 obie są prawdziwe
jest tak jak napisałeś. tyle ze na y2b jest wiele wersji ocenzurowanych.
ja zazwyczaj słyszałem wersje z szitemMichał - Śro 12 Lis, 2008 http://pl.youtube.com/wat...feature=related
wersja z kupką KonradMK - Śro 12 Lis, 2008 Dobra sam sobie odpowiedziałem - to jest jakaś wersja cenzurowana... ale i tak wg mnie to idiotyczne robić wersję niecenzuralną która jest idiotyczna tylko po to żeby dać tam kilka shitów, bitchy i fcków. Disrespect dla czarnucha egzibita za to.KonradMK - Śro 12 Lis, 2008 wg ciebie ta wersja z SHIT nie jest głupia? cały refren traci sens...Michał - Śro 12 Lis, 2008 kasa kasa
idzie na ugode , wstawia swoj teledysk na y2b ale przestrzega ich warunków. Jedno słowo nie zmieni tej wyjebanej piosenki moim zdaniem
ps. x to the z nie jest zadnym gangsta, ani czarnuchem złym na cały świat. Normlany ziom, mający dzieciaki, normalny dom nie kurwa zamek , "w miare" normalne fury . Spoko typ z niego ... to taki michał wiśniewski który robi poprostu hajs i sie do tego przyznaje bo musi dzieciakom zapewnić dobre życie
digit czarnuchu ??KonradMK - Śro 12 Lis, 2008 yo mamen, ale mi chodzi o to że właśnie wersja ocenzurowana jest lepsza bo ma sens. Co to qrwa znaczy że "I know you feelin the shit, shit is dead right"
"Wiem że czujesz gówno (coś śmierdzi?), gówno jest martwe (a jak z dupy wychodziło to przysiągłbym że przemówiło)"