Anonymous - Pon 01 Mar, 2010 fydi, konkret antena matt - Pon 01 Mar, 2010
Tomcat napisał/a:
Czy któryś ziomal jedzie za tydzień do Tychów ?
ja też się zastanawiam, bo już człowieka swędzi gdzie niegdzie tylko kół mi się nie chce przekładać Tomcat - Pon 01 Mar, 2010 To wpadnij do mnie i je przekręcimy w 10 minut Ja nie zdejmuje zimówek, bo pod koniec tygodnia wg. prognozy będzie lekki powrót zimy, a nawet trochę śniegu.arssss - Pon 01 Mar, 2010 Ta impreza to się odbywa na tym testowym torze fiata? Czy w jakimś innym miejscu?qbica - Pon 01 Mar, 2010
arssss napisał/a:
Ta impreza to się odbywa na tym testowym torze fiata? Czy w jakimś innym miejscu?
Tak, wlasnie tam arssss - Pon 01 Mar, 2010 To może wpadnę,ale tylko na chwile jako obserwator;D106 - Pon 01 Mar, 2010 zapraszamanjas - Wto 02 Mar, 2010 ja również serdecznie zapraszam!
przepraszam jeśli nie będę mógł z każdym pogadać ale będę pełnił rolę organizatora i gospodarza i trudno będzie z czasem.
Ale gdyby ktoś czegoś potrzebował to powołajcie się na anjasa albo kejmarta i wszystko będzie załatwione.
Niemy - Wto 02 Mar, 2010
strick napisał/a:
Niemy napisał/a:
ja bym pojechał, ale nie mam jeszcze auta
Jeszcze jakies 9 miesiecy
tee taksiarz sprawdź czy Cie na postoju nie ma Anonymous - Wto 02 Mar, 2010 Ktoś się wybiera "upalać";) na Eurostar w Krakowie w najbliższy weekend??:)Janusz - Wto 02 Mar, 2010
zajcev_28 napisał/a:
Ktoś się wybiera "upalać";) na Eurostar w Krakowie w najbliższy weekend??:)
co ?? nie znam imprezyqbus - Wto 02 Mar, 2010 http://www.poludniowy.eu/...&id=83&Itemid=1kosmita - Sob 06 Mar, 2010 W niedzielę 14.03 organizuję pojeżdżawkę w Nowym Mieście nad Pilicą.
Cena 150zł/auto. Prawdopodobnie będzie pomiar czasu, grill.
Powinno być sucho Tomcat - Sob 06 Mar, 2010 będzie ktoś jutro na Tychach ?fydi - Sob 06 Mar, 2010