Franek - Nie 12 Cze, 2011 Jakarti, też zamówiłem desire Z.
Daj znać jak pierwsze wrażenia. Ja spodziewam się na tygodniu.PiTT - Nie 12 Cze, 2011
Franek napisał/a:
Jakarti, też zamówiłem desire Z.
Daj znać jak pierwsze wrażenia. Ja spodziewam się na tygodniu.
ja mam już ponad 4 m-ce
wszystko spoko, bardzo fajny
zastanawiam się czy nie wymienić na próbę na Galaxy S
póki co Galaxy S II jest za drogi, więc trzeba poczekaćKenet - Nie 12 Cze, 2011 Zamienić Desire Z na Galaxy S to jak zamienić High-end Milfa na Jolę Rutowicz. Plastik i kłopoty z zasięgiem gwarantowane PiTT - Nie 12 Cze, 2011
Kenet napisał/a:
Zamienić Desire Z na Galaxy S to jak zamienić High-end Milfa na Jolę Rutowicz. Plastik i kłopoty z zasięgiem gwarantowane
ooo dzięki za cenne info, to w takim razie odpuszczam
a jak z Galaxy S II? nadaje to się?Kenet - Nie 12 Cze, 2011 Narazie się nie bawiłem, ale dwurdzeniowy procek i ekran robią wrażenie. Tylko zatraca się gdzieś jakąkolwiek poręczność, bo S II ledwo się w łapę mieści, to już prawie Galaxy Tab.kosmita - Nie 12 Cze, 2011 No właśnie tak się zastanawiam, po chuj takie telefony robią, przecież to ma służyć do dzwonienia bizon - Pon 13 Cze, 2011
kosmita napisał/a:
przecież to ma służyć do dzwonienia
nie zgodze sie, dzwonienie w tych urzadzeniach to taki dodatek na sile jest tylko rasta - Pon 13 Cze, 2011 Moja kobita ma Szajsunga Galaxy S Plus, moja Nokia N97 Mini przy nim to kupa Rexa do kwadratu.kosmita - Pon 13 Cze, 2011
bizon napisał/a:
nie zgodze sie, dzwonienie w tych urzadzeniach to taki dodatek na sile jest tylko
106 - Pon 13 Cze, 2011
Kenet napisał/a:
dwurdzeniowy procek i ekran robią wrażenie.
to samo z htc sensation
kurcze jeszcze nie myźnie sie po ekranie a juz sie ikony zmieniaja.
szybkosc telefonu powala... obudowa tez fajna - sprawia wrazenie
mocnej. jak ktos szuka mega kombajnu to gdyby nie cena to polecam.Janusz - Pon 13 Cze, 2011 a ja mam teraz ZTE BLADE... czy tam orange san francisko... i jestem w szoku.... jak an to ile kosztuje jest po prostu mega.... co prawda głośnik, aparat foto i bateria nie powalają... ale jakość wykonania, szybkość działania i mnogość funkcji zabija w stosunku do ceny (wczesniej miałem z 5 symbianów, teraz zamieniłem) e52 dopłacając 30 zł i nie żałujewas79 - Pon 13 Cze, 2011 taa, ale występy w TV zobowiązują.Janusz - Pon 13 Cze, 2011
Cytat:
taa, ale występy w TV zobowiązują.
już rozglądam się za Iphonem ziom, luuz Bonczek - Pon 13 Cze, 2011 Tylko koniecznie białego kup, żeby pasował do tych blondyn i kabrio bizon - Pon 13 Cze, 2011 jak ktos chce e7 w dobrej cenie to tu sa http://allegro.pl/telefon...1647820815.html