Mick - Pon 22 Kwi, 2013 na bogato! Sąsiad znowu jedzie106 - Pon 22 Kwi, 2013 bedzie max atak Bad-i - Pon 22 Kwi, 2013 Jeżeli dobrze pamietam ja z kortów to Balbina w fiescie to córka Roberta tak?Mick - Pon 22 Kwi, 2013 a Ty Badi czemu nie jedziesz treningowo?Bad-i - Pon 22 Kwi, 2013 Składamy silnik, i będziemy mieli testy + ustawianie zawiasuMick - Pon 22 Kwi, 2013
Bad-i napisał/a:
... i będziemy mieli testy...
na Nadwiślańskim Bad-i - Pon 22 Kwi, 2013
Mick napisał/a:
Bad-i napisał/a:
... i będziemy mieli testy...
na Nadwiślańskim
A właśnie ze nie, 1go będziemy latać przy Maciejowicach Wrobel - Pon 22 Kwi, 2013
Cytat:
To już drugi rajd w RSMŚl z kompletem zgłoszeń
za chwile sie ktos zorientuje i podniosa wpisowe zajcev_28 - Pon 22 Kwi, 2013
Bad-i napisał/a:
Jeżeli dobrze pamietam ja z kortów to Balbina w fiescie to córka Roberta tak?
takrundi - Pon 22 Kwi, 2013
Wrobel napisał/a:
Cytat:
To już drugi rajd w RSMŚl z kompletem zgłoszeń
za chwile sie ktos zorientuje i podniosa wpisowe
Nie ma takiej możliwości - jest to maksymalne wpisowe w tym roku a OKSS jest na tyle w Katowicach elastyczny , że na prośbę zawodników dla klasy LEGEND wpisowe wynosi 400 zł.
Generalnie RSMŚl się mocno rozwijają i jeśli GKSS nie zrobi z regulaminem pod górkę to z roku na rok pewnie będzie lepiej bo to najtańsza forma rajdowania Wrobel - Wto 23 Kwi, 2013
rundi napisał/a:
Nie ma takiej możliwości - jest to maksymalne wpisowe w tym roku a OKSS jest na tyle w Katowicach elastyczny , że na prośbę zawodników dla klasy LEGEND wpisowe wynosi 400 zł.
Generalnie RSMŚl się mocno rozwijają i jeśli GKSS nie zrobi z regulaminem pod górkę to z roku na rok pewnie będzie lepiej bo to najtańsza forma rajdowania
rundi, ja to wszystko wiem ... taka luzna mysl ze jak zaczyna byc dobrze to za chwile ktos u gory wymysli jak to zepsuc .
a ze legendy jada za 400zl to bardzo dobrze... ja jakos nie widze problemu w tym zeby np RPP wpisowe bylo zalezne od klasy, jak kogos stac na c2r2 no to pewnie budzet nie kuleje, ale jesli ktos chce jechac dawnym a0/n0 czy tez n2 to czemu by mu tego nie ulatwic?Bad-i - Wto 23 Kwi, 2013 Pamiętaj tylko ze w kl6 nie jeżdżą same C2kiMick - Wto 23 Kwi, 2013
Bad-i napisał/a:
Pamiętaj tylko ze w kl6 nie jeżdżą same C2ki
Prawda jeżdżą jeszcze Saxo na Ohlinsie, i sekwie citroen sporta z klatką od Wikarego rundi - Wto 23 Kwi, 2013 Na dzień dzisiejszy niższe wpisowe to promocja i ukłon w stronę zawodników , którzy mają takie samochody pochowane po garażach ale niestety w rajdzie rangi RO nie ma dużych szans na znalezienie zewnętrznych sponsorów i wpisowe przy dużej frekwencji pozwala organizatorom jako tako ogarnąć rajd. Niestety np. w tym roku nie będzie Rajdu Gliwickiego ze względu na finanse a i AK Zamkowy będzie dopiero w sezonie 2014 organizował rajd w cyklu RSMŚl również ze względu na finanse. Tak więc uważam , że pomimo wpisowego na poziomie 600 zł to da się taki rajd pojechać za 1000 zł oczywiście bez napinki na wynik i jeśli się mieszka gdzieś na Śląsku czy Zagłębiu. Jest to jak dla mnie przyzwoita cena za rajd organizowany z pełnym zabezpieczeniem i na ciekawych trasach - dla porównania ostatni KJS w Czernichowie wpisowe 200-250 zł.
Moim zdaniem taką samą frajdę ma ktoś z K3 jak i K5 i raczej samochód do wysokości wpisowego nie powinien mieć znaczenia Wrobel - Wto 23 Kwi, 2013 rundi, zgadzam sie z toba... ale popatrz na przykladzie RO w tamtym roku klasa legend nie istniala, w tym roku maja taniej i nagle 6zgloszen
w RPP dawne A0/N0 nie istnieja... podejrzewam ze jakby mieli mozliwosc jazdy za mniejsze wpisowe to jednak klasa by sie uzbierala
chyba lepiej wziac od 5zawodnikow po 900zł niz od zadnego 1200
RO i RSMŚL to najlepszy wymysł ostatnich lat i mam nadzieje ze w przyszlosc nikt nie zacznie wpadac na genialne pomysly ktore zaczna to wszystko poprostu niszczyc>
jedna rzecz ktora mi sie nie podoba po raz drugi to tworzenie dodatkowych kosztów dla załóg poprzez robienie BK dzien wczesniej... wielkim problemem jest je zrobic w dniu rajdu rano?