To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Katastrofa samolotu

Barejka - Śro 19 Sty, 2011

Marek23, o tak ooooo
M - Śro 19 Sty, 2011

Jeszcze Polska nie zginęła ...
Stf - Śro 19 Sty, 2011

Kempę po dzisiejszym wystąpieniu powinni wycofać z funkcji publicznej. Nieważne do kogo mówiła. Trudno znaleźć większego chama i osobę z większą dozą nienawiści jaka bije z tej szmaty.
Bad-i - Śro 19 Sty, 2011

Bonczek - Śro 19 Sty, 2011

Bardzo dobrze, niech ich dojeżdżają za to, że nie dopilnowali, żeby śledztwo przebiegło poprawnie.
Bad-i - Śro 19 Sty, 2011

Bonczek napisał/a:
Bardzo dobrze, niech ich dojeżdżają za to, że nie dopilnowali, żeby śledztwo przebiegło poprawnie.

Dojeżdzanie to nie powod zeby nie zachowywac podstaw klasy i kultury.

Bonczek - Śro 19 Sty, 2011

Brak podstaw klasy i kultury to na tyle powszechne zjawisko w polityce, że jakoś ciężko wyłuskać mi z tego gówna takie bobki. Oczywiście jest to zjawisko negatywne, zgadzam się z Tobą.
Maciusiowy - Śro 19 Sty, 2011

PiTT napisał/a:
nie wiem jaki jest cel Kaczyńskiego, ale dobrze nakręca karuzelę nienawiści
mówię Wam, ten człowiek staje się realnym zagrożeniem

agri agri agri

a już najbardziej rozbawiło mnie to, jak stwierdził, że wolność naszego kraju jest zagrożona...
jedynie przez niego chyba...innych "najeźdźców" jakoś nie widać

GeKo - Śro 19 Sty, 2011

Maciusiowy, Maciek co do wolności to wiesz, tu niczego nie można być pewnym nigdy. NIgdy nie jest po wojnie, zawsze jest przed wojną. W obecnej chwili Europa i Stany starają się pokazywać jacy są cywilizowani itd, ale ja szczerze wątpie czy w przypadku agresji na Polskę przez jakieś duże mocarstwo nie będące w strukturach NATO, czy nie skończyłoby się tak jak w 1939r. Nie zaryzykują dla małego kraju konfliktu globalnego.
CHRZANEK - Śro 19 Sty, 2011

Marek23 napisał/a:
Więc proszę Cię...

Prosić zawsze możesz, tylko o co ???
Żebym przyznał że masz racje - OK Marek ma racje.

Maciusiowy - Czw 20 Sty, 2011

GeKo napisał/a:
Maciusiowy, Maciek co do wolności to wiesz, tu niczego nie można być pewnym nigdy. NIgdy nie jest po wojnie, zawsze jest przed wojną. W obecnej chwili Europa i Stany starają się pokazywać jacy są cywilizowani itd, ale ja szczerze wątpie czy w przypadku agresji na Polskę przez jakieś duże mocarstwo nie będące w strukturach NATO, czy nie skończyłoby się tak jak w 1939r. Nie zaryzykują dla małego kraju konfliktu globalnego.

GeKo,
Grześ, ale idąc tym tropem nasza wolność i suwerenność jest i będzie zagrożona bez przerwy, i nie ma tutaj znaczenia, czy u władzy będzie PO, PIS, Palikot czy inni...zgodzę się z Tobą, że nigdy nic nie wiadomo, ale póki co, kto miałby nas napaść i po co? Jedynie dla naszych autostrad, co by sobie pośmigać można było :faja:

M - Czw 20 Sty, 2011

Maciuś Polska była <10 razy> biedniejsza w 39roku a jednak nas napadli niemcy i sowieci wiec jak to jest. My zawsze jestesmy nie po drodze niemcom i ruskim. Z tego wynika wiekszosc konfliktow jakie się odbyły. Dla Rosji idealnie by bylo gdyby graniczyli z Niemcami - i taka jest ich polityka od dawna do dzisiaj. Zobacz na nordstream chociażby.
Maciusiowy - Czw 20 Sty, 2011

M napisał/a:
Maciuś Polska była <10 razy> biedniejsza w 39roku a jednak nas napadli niemcy i sowieci wiec jak to jest. My zawsze jestesmy nie po drodze niemcom i ruskim. Z tego wynika wiekszosc konfliktow jakie się odbyły. Dla Rosji idealnie by bylo gdyby graniczyli z Niemcami - i taka jest ich polityka od dawna do dzisiaj. Zobacz na nordstream chociażby.

No ok, ok, ale jak już wspomniałem, tym tropem idąc, to zagrożeni jesteśmy bez przerwy, bez względu na władzę itd. itp. Po prostu stwierdzam, że nie zauważam, aby zagrożenie teraz było większe, niż np. 3-4 lata temu, kiedy u władzy był pis ...więc po co w ogóle poruszać ten temat...to tak jakby powiedzieć, że w zimie jest zimno :)

PiTT - Czw 20 Sty, 2011

http://smolensk-czyja-to-wina.tumblr.com/
M - Czw 20 Sty, 2011

PiTT napisał/a:
http://smolensk-czyja-to-wina.tumblr.com/

Co za pieprzony prymityw to napisał.