To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

M - Śro 27 Paź, 2010

Przewóz osób jako substytut taxi, nie że pan zenek wziął na pakę 10 osób.
KonradMK - Śro 27 Paź, 2010

Myśleliście o tym ataku w Łodzi na PIS? Ciekawe czy to była próba sił, sprawdzenie na ile można lecieć w chuya z polskim społeczeństwem. moim zdaniem jesteśmy już o krok od Białorusi gdzie takie akcje są na porządku dziennym. obudzimy się w końcu? będzie rewolucja? ktoś pęknie w końcu? czy polską tradycją olejemy ciepłym moczem, pośmiejemy się i udamy że nic się nie dzieje?
M - Śro 27 Paź, 2010

Imho jest już po ptakach, mówią o tym zagraniczne raporty - staczamy się w kierunku białorusi/ukrainy
CHRZANEK - Śro 27 Paź, 2010

Propnuję podnieść VAT do 30%.
kosmita - Śro 27 Paź, 2010

Marek23 napisał/a:
Sorry,ale taxi to taxi, a przewóz osób o jaki nam chodzi to druga sprawa. Inny rodzaj klienta, inne trasy,ich częstotliwość,dostęp do usługi,itd. Do tego taxi maja jakieś tam przywileje.

A niby czym się różni przewóz osób o taxi ,poza brakiem "TAXI" na dachu?

KonradMK napisał/a:
próba sił, sprawdzenie na ile można lecieć w chuya z polskim społeczeństwem.

Ale o co chodzi ?

Marek23 - Śro 27 Paź, 2010

kosmita napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Sorry,ale taxi to taxi, a przewóz osób o jaki nam chodzi to druga sprawa. Inny rodzaj klienta, inne trasy,ich częstotliwość,dostęp do usługi,itd. Do tego taxi maja jakieś tam przywileje.

A niby czym się różni przewóz osób o taxi ,poza brakiem "TAXI" na dachu?

Ceną to raz :rotfl: Taxi na mniejsze odległości, pod telefonem jest w ciagu kilku minut, ma te swoje przywileje. Poza tym wedle mojej interpretacji przewóz osób ma sens na jakiejś dłuższej trasie. Na krótkim dystansie zamawiam taxi.

Bad-i - Śro 27 Paź, 2010

CHRZANEK napisał/a:
Propnuję podnieść VAT do 30%.

+1

A jezeli chodzi o TAXI to widze ze jednak na tym forum (i pewnie wszystkich innych) człowiek nei zrozumie mysli innego. Nie wiem skad sie u niektorych bierze w glowie mysl zeby dwie osoby swiadczace te same uslugi byly traktowane inaczej (z punktu widzenia urzedowego czyli; uprawnien, podatkow itd...)

Marek23 napisał/a:
Ceną to raz

Ciekawe dlaczego.

Marek23 napisał/a:
Taxi na mniejsze odległości, pod telefonem jest w ciagu kilku minut, ma te swoje przywileje.

Hmm, na przewóz osób też się dzwoni, parkują tam gdzie nie można jak taksówki i też śmigają na krótkich dystansach. I to o taki przewóz osób chodzi, taksówki na większych dystansach raczej nie jeżdżą, więc chyba nie o to chodzi.

kosmita napisał/a:

Hmm, na przewóz osób też się dzwoni, parkują tam gdzie nie można jak taksówki i też śmigają na krótkich dystansach. I to o taki przewóz osób chodzi, taksówki na większych dystansach raczej nie jeżdżą, więc chyba nie o to chodzi.

To super,że mi powiedziałeś. Od dzisiaj przestaje jeździć taxi.

Cieszę się, że mogłem pomóc ;)

:*
Bad-i - Śro 27 Paź, 2010

Marek23 napisał/a:

raz na dwa tygodnie jestes w Warszawie i nie jezdzisz przewozem?

Bad-i napisał/a:
Marek23 napisał/a:

raz na dwa tygodnie jestes w Warszawie i nie jezdzisz przewozem?

Nie, ale jak jest tanio to zapłace za parę kółek po placu 3 Krzyży ;D

dzik - Śro 27 Paź, 2010

KonradMK napisał/a:
Myśleliście o tym ataku w Łodzi na PIS?

Chodzi Ci o szukanie na sile drugiego dna? Jak ktos kogos morduje w bramie za zle spojrzenie to wpada sprawa do statystyki i tyle, tutaj chory psychicznie gosc zastrzelil jedna osobe, ale z biura politycznego. Oczywiscie jest to mordowanie opozycji na zlecenie PO.
Ludzie maja obsesje na roznym punkcie.