pP - Pon 24 Cze, 2013 best scena godzina 6.58 jak siedza przy stole M - Pon 24 Cze, 2013 To byl juz szczyt zenady.
Ja sie zastanawialem czy ludzie sa do tego zdolni jezeli prawo im to umozliwia i doszedlem do wniosku ze jak najbardziej.pP - Pon 24 Cze, 2013 7.00 dzień dobry sąsiedzie Anonymous - Pon 24 Cze, 2013 To będzie dobre
Anonymous - Wto 25 Cze, 2013
M napisał/a:
PURGE
i tyle w temacie...bizon - Śro 26 Cze, 2013 Obejrzałem Man of steel.
Russel Crowe zagrał strasznie słabo, reszta w porządku. Jest też parę wpadek montażowych, czy też po prostu zmontowano tak, że mnie się to nie podoba.
Poza tym polecam, jest widowiskowo, najlepiej w IMAX 3D.Jakarti - Czw 27 Cze, 2013 ktos juz ukradł?!
easy money
M - Czw 27 Cze, 2013 Ciekawostka - wytwornie zamiast walczyc z wiatrakami poszly po rozum do glowy i filmy bedzie mozna obejrzec jako vod juz w dniu premiery - zapewne za ulamek ceny kina http://www.huffingtonpost..._n_3490750.htmlM - Sob 06 Lip, 2013 World War Z.
Stara śpiewka, swiatowa epidemia zombie, przenosi sie przez pogryzienie.
Cały świat w zombie, Brad Pitt gra postać głównego bohatera w stylu "Zabili go i uciekł",
przemierza pół świata, prawie ginie w wypadku lotniczym razem z izreaelską kobietą-żołnierzem której wcześniej obcina nożem dłoń, następnie wynajduje szczepionkę na zombie. Następnie lecą napisy.
PiTT - Sob 06 Lip, 2013 fajnie fajnie, w sumie miałem ochotę obejrzeć...
następnym razem też Ci streszczę film który będziesz miał ochotę obejrzeć M - Sob 06 Lip, 2013 Można obejrzeć, tylko to taka slodka opowiesc dla hamerykanow. Film o tyle fajny ze porzadnie zrobiony efekciarsko
A reszta to:
kamil - Nie 07 Lip, 2013 idealny dla zrelaksowania się. Byłem, widziałem, świadomy absurdu egzystencji zombie
Po prostu typowe apokaliptyczne kino akcji by Hollywood. Mimo wszystko od czasu do czasu lubię takie filmy.PiTT - Nie 07 Lip, 2013 chyba nie chcesz powiedzieć że to nie jest oparte na faktach...
eee... lipa nie oglądam Anonymous - Śro 24 Lip, 2013 Nowy trailerek:
Może wybierzemy się na Hothatch'owe oglądanie z trzymaniem się za wyścigowe siusiaki? M - Pią 16 Sie, 2013 Dzisiaj premiera Elysium - niestety wszedłem na imdb i z komentarzy wynika ze efekty super i zjebany scenariusz - tak jak w przypadku Prometeusza.
Jutro się przekonam