Przecież mu nie napisze, że pije tylko wodę bo mi przywiezie w bidonie oligoceńską ze studni i zabierze slicki
w Kalwarii jest takie źrudełko Rasputin - Wto 10 Maj, 2011 Wieczorem premiera krótkiego klipu z Ułęża Anonymous - Wto 10 Maj, 2011
Rasputin napisał/a:
Wieczorem premiera krótkiego klipu z Ułęża
ty dawaj pimpa tej szybkiej fiesty a nie ! M - Wto 10 Maj, 2011 Ja się nie mogę klipa doczekaćMichał - Wto 10 Maj, 2011 ja tez nie , profi sprzętem kręcone. Musi rwać suty
nawet chciałem podejść bo miałem cały bagar swojego sprzętu, lepsze body, szkła, riga i chciałem użyczyć ale sobie pomyślałem
"nie"
wiec nie pożyczyłem
historia zapierająca dech w piersiach ...pum - Wto 10 Maj, 2011 M wyślij mi te swoje ustawienia toru ułężowegoM - Wto 10 Maj, 2011 OKI, na pw czy jakoś inaczej?roj - Wto 10 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
w Kalwarii jest takie źrudełko
źrÓdełko
Rasputin napisał/a:
Wieczorem premiera krótkiego klipu z Ułęża
"tajemnice zaginionych sekund"
- żeby nie było ja się nie czepiam, szczerze żałuję, że się nie załapałem na przejazd tym gokartem na prawym, ale zaklepałem się na następny raz kilka postów wyżej pum - Wto 10 Maj, 2011 dowolnie - tak żebym dostał może być i kurierem Rasputin - Wto 10 Maj, 2011
Michał napisał/a:
ja tez nie , profi sprzętem kręcone. Musi rwać suty
nawet chciałem podejść bo miałem cały bagar swojego sprzętu, lepsze body, szkła, riga i chciałem użyczyć ale sobie pomyślałem
"nie"
wiec nie pożyczyłem
historia zapierająca dech w piersiach ...
No to żeś dupa. Trzeba było podejść, pomóc, podzielić się doświadczeniem...ewentualnie sprzętem bo my ogólnie amotorsko się bawimy. A tak może by cos z tego wyszło. Do Twoich Michał produkcji to daleka droga.
Niestety muszę sie poskarżyć na uczestników niedzielnej imprezy,ponieważ nie dopisali. Kolega stał w polu przez półtorej godziny i sie opalał,a w tym czasie tylko garstka jeździła. Mega cięzko jest zmontować dynamiczny klip gdy sie ma 3-4 fury Przyjeliśmy zasadę,że jesli ktoś pojawił sie choćby na sekundę w kadrze,to ma pewne miejsce w klipie. Dlatego jeśli nie ma Cię na filmiku to oznacza,że albo sprawdzałeś po raz kolejny ciśnienie w oponach lub je podmieniałeś, grilowałeś, opalałeś lub jeszcze coś innego. Widać też kto upalał
Ogólnie fajnie się przy tym bawiliśmy i przy następnym track day'u obiecujemy więcej czasu poświęcić na kręcenie by wszyscy mogli się pokazać Oczywiście pod warunkiem,że będziecie chcieli byśmy kręcili.
By łatwiej było znaleźć filmik za jakiś czas a nie wertować wszystkie strony tego tematu, pozwoliłem sobie założyć nowy temat. Miłego oglądania http://www.forum.hothatch...p=420030#420030M - Wto 10 Maj, 2011 Tomek niestety była taka dziura czasowa gdzie się wszyscy wyjeździli. Ciesze się że się załapałem
Następnym razem lepiej to zgramy. Podziękuj jeszcze raz koledze za świetny klip.Kenet - Wto 10 Maj, 2011 Mi się właśnie wtedy koła zaczęły odkręcać i stałem na serwisie stąd tylko jedno ujęcie niestety, ale ogólnie zrobiłem 20 przejazdów. Także mniej więcej tyle co na 3 imprezach WST.Rasputin - Wto 10 Maj, 2011
M napisał/a:
Tomek niestety była taka dziura czasowa gdzie się wszyscy wyjeździli
Wiem,niestety wpadliśmy na czas kiedy grila rozpalono i swoją drogą sie nie dziwie. Głupio mi też było chodzić i mówić..ej chłopaki do samochodów bo klipa kręcimy
Następnym razem zarezerwujemy(tzn.kolega)więcej czasu.
Bardzo nam miło że się podoba M - Wto 10 Maj, 2011 Dobra Pany....
Zarezerwowałem wstepnie pierwszy możliwy termin 24 wrzesień
ALE,
mam dzwonić do Wróbla raz w tygodniu i dowiadywać się o terminy które mogą wypaść więc jest szansa na coś wcześniej. Nawet nie robię listy żadnej jeszcze - zobaczymy jak z terminami - ten na tę chwilę mamy.Lejek - Wto 10 Maj, 2011
M napisał/a:
Dobra Pany....
Zarezerwowałem wstepnie pierwszy możliwy termin 24 wrzesień
ALE,
mam dzwonić do Wróbla raz w tygodniu i dowiadywać się o terminy które mogą wypaść więc jest szansa na coś wcześniej. Nawet nie robię listy żadnej jeszcze - zobaczymy jak z terminami - ten na tę chwilę mamy.