To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 2011 HH.ORG TrackDay Ułęż 8 MAJ

Janusz - Wto 10 Maj, 2011

Miniac napisał/a:
Przecież mu nie napisze, że pije tylko wodę bo mi przywiezie w bidonie oligoceńską ze studni i zabierze slicki :lol2:

w Kalwarii jest takie źrudełko ;D

Rasputin - Wto 10 Maj, 2011

Wieczorem premiera krótkiego klipu z Ułęża :]
Anonymous - Wto 10 Maj, 2011

Rasputin napisał/a:
Wieczorem premiera krótkiego klipu z Ułęża :]

ty dawaj pimpa tej szybkiej fiesty a nie ! :faja:

M - Wto 10 Maj, 2011

Ja się nie mogę klipa doczekać
Michał - Wto 10 Maj, 2011

ja tez nie , profi sprzętem kręcone. Musi rwać suty
nawet chciałem podejść bo miałem cały bagar swojego sprzętu, lepsze body, szkła, riga i chciałem użyczyć ale sobie pomyślałem
"nie"
wiec nie pożyczyłem
historia zapierająca dech w piersiach ...

pum - Wto 10 Maj, 2011

M wyślij mi te swoje ustawienia toru ułężowego
M - Wto 10 Maj, 2011

OKI, na pw czy jakoś inaczej?
roj - Wto 10 Maj, 2011

Janusz napisał/a:
w Kalwarii jest takie źrudełko

źrÓdełko :)
Rasputin napisał/a:
Wieczorem premiera krótkiego klipu z Ułęża

"tajemnice zaginionych sekund" :faja:
- żeby nie było ja się nie czepiam, szczerze żałuję, że się nie załapałem na przejazd tym gokartem na prawym, ale zaklepałem się na następny raz kilka postów wyżej :faja:

pum - Wto 10 Maj, 2011

dowolnie - tak żebym dostał może być i kurierem ;D

Michał napisał/a:
ja tez nie , profi sprzętem kręcone. Musi rwać suty
nawet chciałem podejść bo miałem cały bagar swojego sprzętu, lepsze body, szkła, riga i chciałem użyczyć ale sobie pomyślałem
"nie"
wiec nie pożyczyłem
historia zapierająca dech w piersiach ...

No to żeś dupa. Trzeba było podejść, pomóc, podzielić się doświadczeniem...ewentualnie sprzętem bo my ogólnie amotorsko się bawimy. A tak może by cos z tego wyszło. Do Twoich Michał produkcji to daleka droga.

Niestety muszę sie poskarżyć na uczestników niedzielnej imprezy,ponieważ nie dopisali. Kolega stał w polu przez półtorej godziny i sie opalał,a w tym czasie tylko garstka jeździła. Mega cięzko jest zmontować dynamiczny klip gdy sie ma 3-4 fury :/ Przyjeliśmy zasadę,że jesli ktoś pojawił sie choćby na sekundę w kadrze,to ma pewne miejsce w klipie. Dlatego jeśli nie ma Cię na filmiku to oznacza,że albo sprawdzałeś po raz kolejny ciśnienie w oponach lub je podmieniałeś, grilowałeś, opalałeś lub jeszcze coś innego. Widać też kto upalał :faja:
Ogólnie fajnie się przy tym bawiliśmy i przy następnym track day'u obiecujemy więcej czasu poświęcić na kręcenie by wszyscy mogli się pokazać :rotfl: Oczywiście pod warunkiem,że będziecie chcieli byśmy kręcili.
By łatwiej było znaleźć filmik za jakiś czas a nie wertować wszystkie strony tego tematu, pozwoliłem sobie założyć nowy temat. Miłego oglądania ^_^
http://www.forum.hothatch...p=420030#420030

M - Wto 10 Maj, 2011

Tomek niestety była taka dziura czasowa gdzie się wszyscy wyjeździli. Ciesze się że się załapałem :D :D :D
Następnym razem lepiej to zgramy. Podziękuj jeszcze raz koledze za świetny klip.

Kenet - Wto 10 Maj, 2011

Mi się właśnie wtedy koła zaczęły odkręcać i stałem na serwisie stąd tylko jedno ujęcie niestety, ale ogólnie zrobiłem 20 przejazdów. Także mniej więcej tyle co na 3 imprezach WST.

M napisał/a:
Tomek niestety była taka dziura czasowa gdzie się wszyscy wyjeździli

Wiem,niestety wpadliśmy na czas kiedy grila rozpalono i swoją drogą sie nie dziwie. Głupio mi też było chodzić i mówić..ej chłopaki do samochodów bo klipa kręcimy :lol2:
Następnym razem zarezerwujemy(tzn.kolega)więcej czasu.
Bardzo nam miło że się podoba ^_^

M - Wto 10 Maj, 2011

Dobra Pany....
Zarezerwowałem wstepnie pierwszy możliwy termin 24 wrzesień ^_^'
ALE,
mam dzwonić do Wróbla raz w tygodniu i dowiadywać się o terminy które mogą wypaść więc jest szansa na coś wcześniej. Nawet nie robię listy żadnej jeszcze - zobaczymy jak z terminami - ten na tę chwilę mamy.

Lejek - Wto 10 Maj, 2011

M napisał/a:
Dobra Pany....
Zarezerwowałem wstepnie pierwszy możliwy termin 24 wrzesień ^_^'
ALE,
mam dzwonić do Wróbla raz w tygodniu i dowiadywać się o terminy które mogą wypaść więc jest szansa na coś wcześniej. Nawet nie robię listy żadnej jeszcze - zobaczymy jak z terminami - ten na tę chwilę mamy.

W ciemno mowie, że się piszę ;P