To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

rasta - Pią 04 Kwi, 2014

Ale co miał bym z tym hamulcem robić, he? :/ Te rolki służą do zapierdalania, a nie hamowania. ;D

BTW, wstępne testy wypadły obiecująco, przelotowa w okolicach 30 km/h bez większego wysiłku, średnia z 2 km - 29 km/h. Vmax na prostej 37 km/h, miny rowerzystów w obcisłych wdziankach bezcenne :D

bizon, te rolki co zapodałeś to bez sensu. Widzę że jesteś raczej niedzielny jeździć wiec wywalanie 1200 pln na rolkę jest kompletnie nieuzasadnione. Ze swojej strony polecam, rolki Fila, do kupienia np. w GO Sport, stosunek jakość/cena rewelacja - 340-370 pln. Bardzo wygodne, soft but, koło 84 mm więc w porównaniu do tego co masz to rakieta. Zrobiłem na takich ponad 1000 km i zero problemów. Przykładowo, Patrycji w zeszłym roku kupiłem K2 za ponad 600 pln i koła się po miesiącu rozpadły. 90 mm nie polecam bo już są mało zwrotne, ogólnie na ulicę optimum to 80 mm.

No chyba, że chcesz się przylansować to obecny top to rolki Seba, ale bez 1k pln nie podchodź no i to jest rolka dla ludzi, którzy napinają codziennie, ew. klasyka gatunku czyli Rollerblade Twister.

Walle - Pon 14 Kwi, 2014

Jak tam, odważył się któryś na niedzielny maraton, który sparaliżował Warszawę? ;)

Kontrolowałem ostatnie 5 km trasy od ulicy Rozbrat do METY na Narodowym i tyle co się nasłuchałem od ludzi, to .... "Pan jest organizatorem? To ja pierdole takie imprezy, z domu wydostać się nie mogę" , "Ja muszę się dostać do teściów do Michalina, niech Pan każe odstawić blokadę", "Mnie to głupie bieganie nie interesuje, ja po prostu muszę przejechać"......

Jakarti - Pon 14 Kwi, 2014

ja w niedziele zawsze jestem u dziadkow na ursynowie i w sumie poradzilem sobie elegancko. z konstancina przez piaseczno - od drugiej strony czyli czeniakowskiej / wislosdrady nie ma szans :/

ale jak juz dojechalem to wyjazdy z osiedli byly calkiem zamkniete i nie mozna bylo nawet przejechac jak byl odstep miedzy biegaczami co mnie zdziwilo bo w sumie stoisz tam godzine czy poltorej i czekasz az ludzie przebiegną..

Walle - Pon 14 Kwi, 2014

tak, trochę była maskara. Tym bardziej, że ostatni maratończyk przebiegł w czasie 6h z małym haczykiem......
kamil - Pon 14 Kwi, 2014

heheh, widziałem go :) albo to był swir na bosaka albo dziadek 90+ lat
PiTT - Pon 14 Kwi, 2014

przeciez na calym swiecie biegaja i nie maja z tym problemu ze jest zablokowane cale miasto... jacys dziwni jestescie :rotfl:
qbus - Czw 17 Kwi, 2014

a śmiga ktoś tu na rowerze? chciałem coś sobie sprawić a za bardzo się na tym nie znam... budżet max 2 k zł, głównie lekki teren... pomożecie? ;)
kamil - Czw 17 Kwi, 2014

allegro -> MTB-> używane min. osprzęt Deore i jakiś widelec w miarę sensowny ze skokiem ok 10 cm
bizon - Czw 17 Kwi, 2014

chyba nie ten temat :)
Jakarti - Czw 17 Kwi, 2014

dokladnie
zapraszamy tutaj http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=4503

Anonymous - Pią 25 Kwi, 2014

Pytanie do biegających-robicie jakies interwały ?
Kamill - Pią 25 Kwi, 2014

Ja wobię tylko lokalne wały, właśnie Kenetowi sprzedałem 3 opony :rotfl:
zefir - Sob 26 Kwi, 2014

Tak robię interwały, zwłaszcza pod koniec treningu :)
Vlodarsky - Sob 26 Kwi, 2014

Kilka sprintów wplecionych w ostatnie dwa km biegu i zawsze na trasie szukam jakichś podbiegów.
was79 - Sob 26 Kwi, 2014

Ja nie robie, jak sie lepiej czuje, to na koncu staram sie przyspieszac