HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Marek23 - Wto 28 Lut, 2012 No tak,ale myślałem,że bedę miał wiecej kasy. A jednak nie, a nie chcę się rozdrabniać, tu Poznań, tam jakiś rajd i wszystko na pół gwizdka. Ale znajomka namówię i wpadnę na sępa M - Wto 28 Lut, 2012 Szkoda - ale takie życieMarek23 - Wto 28 Lut, 2012 Niet, zaraz jade do ziomka, spytam go po co mu ta moc,skoro nic tym xkrem nie upala.Rasputin - Wto 28 Lut, 2012 Nie wiem czy xkr nadaje sie na upalanie Raczej na dojazd na pole golfowe Jakarti - Wto 28 Lut, 2012 Marek23,
hehe,
jeszcze ogarniesz. wpadnie cos bonusem i czekamy rasta - Wto 28 Lut, 2012
Marek23 napisał/a:
Jest tez zycie poza motorsportem,chocby taki snowboard
Też mam deskę choć na olimpiadzie nie byłem Nawet jadę za kilka dni w góry pośmigać
Rasputin napisał/a:
A Ty będziesz,że tak buuuuuzysz
Zobaczysz Marek23 - Wto 28 Lut, 2012 Ok, czyli wpadam z ziomkiem XKRem. Pytanie do ogarniętych, da radę używkę slika w 20' załatwić?Pirania - Wto 28 Lut, 2012
Marek23 napisał/a:
Ok, czyli wpadam z ziomkiem XKRem. Pytanie do ogarniętych, da radę używkę slika w 20' załatwić?
jaja se robisz czy pytasz poważnie... ?rasta - Wto 28 Lut, 2012
Marek23 napisał/a:
Ok, czyli wpadam z ziomkiem XKRem. Pytanie do ogarniętych, da radę używkę slika w 20' załatwić?
W ASO Nissana niech kupi opony do GTR'a po rabatach w 10K powinien się zmieścić martin.h - Wto 28 Lut, 2012 Służę pomocą Marek23 - Wto 28 Lut, 2012
Pirania napisał/a:
jaja se robisz czy pytasz poważnie... ?
A co w tym pytaniu jest takiego nierealnego?rasta - Wto 28 Lut, 2012 Rozmiar i ew. cena
Błąd znalazłem jednak są sliki 20" - http://www.wiggle.co.uk/c...-city-mtb-tyre/Marek23 - Wto 28 Lut, 2012 Spoko, na allegro Potenzy w tym rozmiarze są... Za każde lajtowe czyimś HH jakoś zapłacę Gaydek - Wto 28 Lut, 2012
Marek23 napisał/a:
Ja niestety nie przyjadę. Nie pogodze tego finansowo. Musze dozbroic clio, a jednak sensowny wyjazd na Poznań troche bedzie kosztować i nie stać mnie na bycie wyścigowcem i rajdowcem . Spróbuję jeszcze namówić znajomego i moze wpadnę z nim mocnym rwd. Zobaczymy
Szkoda
Marek23 napisał/a:
OK, info o nowym kierowniku i furze na maila proszę (patrz pierwsza strona tematu)rasta - Wto 28 Lut, 2012
Marek23 napisał/a:
Spoko, na allegro Potenzy w tym rozmiarze są... Za każde lajtowe czyimś HH jakoś zapłacę