Jakarti - Śro 08 Maj, 2013 wszystko mozna chlopaki M - Czw 09 Maj, 2013 http://forsal.pl/artykuly..._22_mln_zl.htmlM - Czw 09 Maj, 2013 True story
Jakarti - Czw 09 Maj, 2013 dobre M - Czw 09 Maj, 2013 M - Nie 12 Maj, 2013 JA PIERDOLĘ.... http://www.tvn24.pl/wideo...aylist_id=15247GeKo - Nie 12 Maj, 2013 Czytałem o tym jakiś czas temu wg. tego kupując sok w knajpie, ma być opisany smak, kolor, gramatura itd. M - Nie 12 Maj, 2013 Nie przeraża Cie to z jaką wiedzą wypowiada się ten urzędas?
Robiliście symulacje co da obnizenie podatku vat? Tak, kiedyś robilismy ale nie pamiętam wyniku.
Przecież ten typ powinien wyjechać na taczce z gnojem.pum - Nie 12 Maj, 2013 masakra karoluPL - Nie 12 Maj, 2013 kolejna świetna idea
chyba już dawno nadeszła taka pora, żeby ci wszyscy parlamentarzyści strzelili sobie po kontrolnym baranku o ścianę GeKo - Nie 12 Maj, 2013 M, Nie mialem jak obejrzeć całego materiału, po tytule wywnioskowałem że chodzi o to samo. W wolnej chwili zerknę.
karoluPL, Taki bubel nie przejdzie, byłoby to niebezpieczne dla użytkowania aut na drodze.
Lepszym hitem jest konieczność stosowania czynnkia yf coś tam zamiast tego R13xx coś tam w układach klimatyzacji. Jest 10 x droższy, podobno bardziej łatwopalny a gdy sie zapali wydziela fluorowodór.
I to jest już obowiązujące prawo od tego roku w nowych autach , a od 2017 ma być obowiązek stosowania tego we wszystkich samochodach. Ciekawostką jest że produkują to tylko 2 firmy Dupont i ktoś jeszcze.iQ - Nie 12 Maj, 2013 Ten prezepis o limicie predkosci dla aut dotyczy aut dostawczych GeKo - Nie 12 Maj, 2013 iQ, dostawczaki to CO2, ale prędkość sie miala tyczyć wszystkich nowych aut. Jeszcze jest jakiś pomysł żeby wszystkie nowe auta mialy średnie spalanie na poziomie 3.9l
Zarżną gospodarkę a środowiska i tak nie uratują.pum - Nie 12 Maj, 2013 M a najgorsze nie jest stwierdzenie ze wyzszy vat jest lepszy tylko to ze jest lepszy bo tak. Cale ekspertyzy sa na zasadzie mamy x przychodu z vatu od kwoty y, jak zmniejszymy vat to bedziemy miec mniej przychodu bo kwota y to przecie stala... Zero planow na wiecej niz najblizszy budzet.